Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem utazunk a baratommal sehova, ez mennyire szanalmas?
Hű, veled aztán meg van áldva a párod.
Hogy lehetsz ennyire felszínes? Kívülről hogy néz ki? Nagyon nem érdekel, hogy más mit gondol.
A másik dolog: most volt nagy kiadás, de te repülni akarsz, ami egy normálisabb helyre legalább fél millió. Tudsz aztán gazdálkodni.
Mi lenne, ha mondjuk Zalakarosra mennétek? Lenne idő egymásra, nem lenne rohanás, csak pihenés és érdemi együttlét.
"egy **** is booven"
Tetszik,hogy ennyire minimalista vagy😂
Ha a kivulrol reszre vagy kivancsi, elmondom, nem tartom szamon egyaltalan, melyik ismeroseim mikor utazgatnak es hova a parjaikkal. Ismerek olyat, akik igy belegondolva nem remlik, hogy evi egy alkalomnal tobbszor kimozdulnanak Budapestrol, de soha nem gondolkodtam ezen, hogy nahat, az XY-ek soha nem mennek sehova.
Mi elmegyunk neha ide-oda, nem tul gyakran, de egynel tobbszor egy evben, ahogy epp alakul, de nem azert, mert milyen jo lesz majd elmeselni mindenkinek, hogy hol jartunk, hanem mert minket erdekel az adott hely, program, kikapcsolodas. Fenykepeket is magunknak csinalunk, neha visszanezegetjuk oket es beszelgetunk az ottani emlekeinkrol.
Szerintem sem lehet kapcsolatot fenntartani hosszutavon ugy, hogy allandoan csak otthon punnyadtok, halal unalmas lenne, de megnyugtatlak, az ismerosok valoszinuleg halalosan leszarjak, hogy ti hova mentek vagy nem mentek.
Te irigy vagy.
Ha arrol lenne szo, hogy jol erezzetek magatokat, akkor egynapos, felnapos kirandulasok, varosnezesek belfoldon eleg lenne. Etterem, de eskuszom, egy kave is egy teraszon, aztan piknik.
Strand, stb...
Te magyar allpolgar vagy, nem nyugat-europai, es elmondom, valsag van, lesz. Mindenki ovatos.
Soha nem érdekelt hogy néz ki az életem. Ha nekem jó ahogy van akkor pont nem izgat hogy a szomszéd a család vagy a világ mit gondol.
Azért utazni hogy posztolhasd facen pont semmi értelme. Azért sincs értelme utazni mert a többiek is azt csinálják.
Én pl hugommal voltam Dunafalván a hétvégén. Mindössze 50 km volt útba ejtettük Baját is és hatalmas élmény volt. Csak egy délután és csak autóval és mégis el nem cserélném egy kirakat Karib-tengeres útra se. Nem azért mentünk mert kell hanem mert vágytunk rá.
Neked se azzal kéne foglalkozni mi gáz mi menő vagy mit csinál más.
Te jo isten mi lett itt keso estere! Azert vagyok aranyaso mert **** meg boven belefer es siman mennek fapadossal last minute-re is ahol annyi az elvarasom h legyen a szobankban wc papir es tiszta agynemu! Micsoda aranyaso egy dog vagyok! Huha. Ja nem. Nem nem vagyok aranyaso ennyitol. Aki fenn ezt irta valoszinuleg a tiszta agynemu ami nalam alap nala mar luxus.. Oke elfogadom. Rongyrazo qrva az osszes aki fapadossal megy es beeri 3-4 csillaggal es tiszta agynemut akar. Borzalom. :D
Nem vagyok irigy mert tudom h a tesvereek azok 12 oraztak eveken at es alberletben vannak es irtam h megerdemlik a luxus utat. Csak ez elkerulte a draga valaszolo figyelmet.
Ha valamire vagyakozol attol nem leszel irigy. Ember! Csak vagysz ra. En kepes vagyok orulni mas oromenek is es en is vagyok erre arra.
Vallsag nem lesz! MAR VAN vallsag. Es attol h nem elek Nyugat-Europaban meg lehet utazni. Ki ez a Balkani komcsi aki azzal jott h mi nem nyugaton elunk h utazzunk.. WTF ember..
Es nem elek Nyugaton. Meg. De mi is elmegyunk innen. Es nagyon jo megalapozott dontest hoztunk es sokat kell szervezkedni. Az elejen nehez! Nagyon nehez. Es nagyon boldogok vagyunk h olyan part talaltunk aki szinten nem Magyarorszagon fog megoregedni. Amen.
De nem erdekel errol velemeny csak az utazasroool.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!