Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem utazunk a baratommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem utazunk a baratommal sehova, ez mennyire szanalmas?

Figyelt kérdés
A virus elott sem utaztunk szinte sehova. A virus utan sincs tervben kozos ut.. Nem elvitetni akarom magam..ha fizetek bele ugy sincsen tervben most semmi. Es a nyavalya elott sem utazgattunk. Igaz vettunk egy lakast! Meg vannak kulfoldi tervek..nem szorjuk a penzt. De akkor is.. Nagyon szanalmas? Nem nem akarom hogy az egesz utat a baratom fizesse! De meghivhat :D de senki sem varja el! Ossze vissza utazgattak a virus elott az ismeroseim a parjaikkal mi meg otthon ultunk.

2020. máj. 19. 21:41
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
En oroksegembol vettem a felet, a baratom a megdolgozott penzebol de oroksege is van szoval neki annyibol jobb. De en se panaszkodom. Nem elvileg alberletben elnek akik nagyon sok fele utaztak..ahol en meg sosem jartam es persze vagyok ra. De alberletben elni nem gaz! Csak koltsegesebb hosszutavon mint nekunk a sajat. A tesojaek se sajat lakasban elnek. De nagyon fullos helyekre utaztak! A felevel is boven beernem. Azert tiszta agynemu furdo legyen :D meg napi 3x kaja. :D
2020. máj. 19. 21:52
 12/51 anonim ***** válasza:
86%
Az én barátom sem nagy utazós, ha megyünk valahova, az is belföldi hely. Pesten élünk és itt sem láttunk még mindent. Nem vágyok különösebben külföldre, de a közös kiruccanás hiányzik. A párom egyszerűen nem ilyen kimozdulós ember. Szerintem a kérdező is ezt érezheti.
2020. máj. 19. 21:53
 13/51 A kérdező kommentje:
Elvan mint a befott!
2020. máj. 19. 21:54
 14/51 anonim ***** válasza:
63%
Remélem feleségül vesz mihamarabb a barátod, ne nekünk kelljen...
2020. máj. 19. 21:54
 15/51 anonim ***** válasza:
94%

Ha utazni akarsz, akkor szervezd meg. Nem értem, mi a problémád, de komolyan.

Vagy csak annyi a kérdés, hogy hogy néz ez ki kívülről, hogy nem utaztok? Elárulom, hogy senkit nem érdekel, hogy utaztok-e vagy nem.

2020. máj. 19. 22:02
 16/51 anonim ***** válasza:
54%

Lehet szidni az utazást meg hogy mekkora divat lett de egy kapcsolat rohadtul nem fog működni ha nincsenek közös programok és nagy közös élmények. Az érzelmek nem fognak maguktól megmaradni. Be lehet ülni ugyan abba a kávézóba minden héten meg nyáron 3 napot eltölteni a bivalybasznádi 3 csillagos wellnessben csak ebből nagyjából nulla értelmes közös élmény lesz.

Én biztos nem lennék együtt olyannal akivel nem lehet normális, nagyobb volumenű programot csinálni és teljesen megfelel neki a TV előtt punnyadás mint "minőségi" idő. Nyilván nem kell minden hónapban 1 hetet valami fancy külföldi tengerparton tölteni, ezt senki nem várja el. De rengeteg dologból marad ki egyéni és kapcsolati szinten is aki sehova nem hajlandó menni. Minket például kevés dolog kovácsol annyira össze, mint amikor olyan országban járunk ami teljesen más kultúra és semmilyen emberi nyelvet nem akarnak beszélni. Baromi jó volt együtt megoldani ezeket a szitukat és egy csapatként dolgozni azon, hogy találjunk például egy buszmegállót ahonnan megy busz oda ahová el akarunk jutni(amikor összejöttünk még nem volt túl használható a Google Maps). Így ismeritek csak meg a másikat igazán és így léptek ki a komfortzónátokból.

Utazni ma már semmibe nem kerül ha valaki nem lusta szervezni. Ma már drágább a balatoni nyaralás mint bármelyik környező országban eltölteni pár napot. Elmenni sétálni meg szétnézni egyet belföldön egy olyan városba ahol nem jártatok még vagy tök szép kb 3000 forint fejenként. Nem ettől lesz valaki messzebb a házvásárlástól. Viszont rengeteg plusszt meg szép emléket ad a kapcsolathoz.

2020. máj. 19. 22:07
 17/51 A kérdező kommentje:
Igen. Hogy nez ez ki kivulrol ha lattok a rokonsagban egy part akik nem utaznak? Egy 1-2 hetes ut kiderulne.
2020. máj. 19. 22:07
 18/51 anonim ***** válasza:
96%
16-os vagyok, azt viszont el kell mondanom, hogy baromi gáz a hozzáállásod az anyagiakhoz. Ha megyünk valahova akkor teljesen alap a fele-fele. Ha ennyi pénzed sincs akkor ne várd, hogy majd a párod utaztasson te meg meghívod egy kávéra.
2020. máj. 19. 22:08
 19/51 anonim ***** válasza:
97%
Az a szánalmas, hogy a külvilágnak akarsz megfelelni, és hogy képtelen vagy normálisan kommunikálni a pároddal.
2020. máj. 19. 22:08
 20/51 A kérdező kommentje:
#18 🤭🤭🤭 Leirtam vilagosan h NEM elvaras..es igen fizetnem a reszem. Ezt irtam kb.. Es hameghiv meghiv..ha nem hiv nem hiv akkor fizetem. Ennyire egyszeru es korrekt is.
2020. máj. 19. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!