Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem utazunk a baratommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem utazunk a baratommal sehova, ez mennyire szanalmas?

Figyelt kérdés
A virus elott sem utaztunk szinte sehova. A virus utan sincs tervben kozos ut.. Nem elvitetni akarom magam..ha fizetek bele ugy sincsen tervben most semmi. Es a nyavalya elott sem utazgattunk. Igaz vettunk egy lakast! Meg vannak kulfoldi tervek..nem szorjuk a penzt. De akkor is.. Nagyon szanalmas? Nem nem akarom hogy az egesz utat a baratom fizesse! De meghivhat :D de senki sem varja el! Ossze vissza utazgattak a virus elott az ismeroseim a parjaikkal mi meg otthon ultunk.

2020. máj. 19. 21:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
#26 meg magyar allampolgar vagyok. Sajnos igazad van. De amint megszerezzuk masol toroltetni fogom a magyar allampolgarsagomat. Mert VAN ra lehetoseg ha megkapom a masikat. Es ez igy igaz. :)
2020. máj. 19. 23:43
 32/51 anonim ***** válasza:
63%
Borozzatok vagy menjetek színházba, az utazás után az a két legmenőbb női kikapcsolódás.
2020. máj. 20. 05:35
 33/51 A kérdező kommentje:
Na oda probalom majd elcsalni! Koszi :)
2020. máj. 20. 07:42
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem utaztunk sehova a párommal már néhány éve de házat cseréltünk, autókat cseréltünk, nyaralót vettünk. Most a párom bátyjának segítünk házfelújításban. Megvagyunk nagy utazás nélkül is. Az hogy a külvilág mit gondol pont leszarom. Mindenem megvan.
2020. máj. 20. 08:46
 35/51 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtato h mas is van igy! Ugyesek vagytok! :) En kicsit gonoszabb vagyok lehet ingyen nem dolgoznek napokon at. Vagy akkor akinek segitek az segitsen nekem is. :D
2020. máj. 20. 10:29
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Segített korábban. Kéz kezet mos alapon működik.
2020. máj. 20. 11:30
 37/51 A kérdező kommentje:
Az teljesen korrekt! :)
2020. máj. 20. 11:37
 38/51 anonim ***** válasza:
0%

Én is szánalmasnak érezném, persze, hogy az emberben van egy megfelelési kényszer, amikor a legtöbb ismerőse tengerparti képeket posztol... aki meg a képein csak a parkban meg a búzamező szélén áll, az azért elég szánalmas... ma már kb. olyan, mintha melós ruhában (kifakult, kopott, festékes) járkálnál az utcán azzal, hogy jó ez, hát ki van mosva :)

Én is ismerkedtem olyan lánnyal, aki az üzleti útjaimra sem jött el (országon belül, normális hotel, szálloda volt, annyi, hogy napi 1-2 órát el kellett mennem), nem is volt ok randink...

29/F

2020. máj. 22. 21:05
 39/51 A kérdező kommentje:
29 evesen lehetne tobb eszed mintsem az ostoba facebook vagy insta posztok utan menni. 😂 Na ez a komment szanalmasabb volt annal minth nem tudtam utazasra ravenni az itthon ulos pasim aki a kisujjabol kirazna az egesz utat. De azt se varom el nyilvaan. Ez a ki mit posztol akkora szanalom. Voltunk mar erre arra csak nem gyakran es fotozkodtunk eees kepzeld nem tettuk ki a nem letezo kozossegi oldalunkra. Es nem lajkolunk senkinek az inaktiv fiokjainkrol. Ki a fszt erdekel ki mit posztol... Ez a szanalom. Engem az elmeny erdekel! Nem az h melyik nyomorult mit posztol ki..
2020. máj. 22. 21:28
 40/51 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Nagyon cuki, hogy nem voltál sehol, meg fapados járattal se! Nem tudom, hogyan tudsz mások szemébe nézni, hogy nem sül le a bőr a képedről, otthon spórolni lakásra!!! Felháborító!

De van egy megoldás. Fogd magad, meg a pénzedet, és menj el egyedül. Probléma megoldva!

2020. máj. 23. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!