Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a barátommal az űrhajókon és a napon, és emiatt 1 napja fel sem hív és a telefont sem veszi fel?
Szóval szerintem unatkozott, ott kezdődött a probléma.
Jött azzal az elmélettel, hogy ha nincs ózonréteg akkor ugye megsül az egész bolygó és minden ami rajta van, tehát ha az űrhajó még a földön van, az is megsül.
De ha az űrhajó kirepül az űrbe, akkor ott miért nem sül meg, amikor közvetlenül ózonréteg nélkül éri a nap?
És egyébként már nem tudom kinek van igaza....
1. Az ózonréteg a sugárzásoktól véd.
2. Minél távolabb kerülsz a Földtől, annál hidegebb van.
3. Elégni kizárólag akkor tudna, amikor az űrből visszatér a Földre, de az űrhajók külső burka nagyon erős, nem ég el.
Nem tudom, te mit mondtál ebben a vitában, de valószínűleg egyikőtöknek se volt igaza.
Úgy tudom a levegőt melegíti a napocska, azért van meleg. :)
Az űrben ilyesmi nincs, ott van -273 fok.
Szóval a zűrhajó nem fog beleizzadni, az fix.
Én is olvastam neki wikipédiáról de ő azt mondta h szerinte a java hazugság és nemhogy Holdraszállás nem volt még, de valószínűleg még műholdak sincsenek hisz nincs kézzel fogható bizonyíték rá, csak videók a tv-ben meg a neten
Csak nem tudom, hogy hogyan képes így bekattanni valaki majdnem 3 év után. Az elmúlt majdnem 3 év alatt ezaz első, hogy 1 napig nem elérhető.
"Összevesztünk a barátommal az űrhajókon és a napon"
Hát kész, én meghaltam, ez a mondat mindent visz! :'D
Aztán ahogy a magyarázatban részletezed a vitát...gyöngyszem az egész kérdés, imádom! :D
Bocs, nem megsérteni akarlak, őszintén szimpi vagy. Nekem így a kérdés alapján olyan bájosan lököttnek tűnsz, aki nem nagyon szokta kínosan érezni magát akkor sem, ha minden oka meglenne rá, és akinek a cuki lazasággal előadott agymenésein szeretettel röhögöm magam könnyesre.
A barátodtól egyébként nem az a legfurcsább dolog, hogy emiatt egy napja nem áll szóba veled. Kb. minden más furcsább, amit írtál róla. :D
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!