Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összevesztünk a barátommal az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk a barátommal az űrhajókon és a napon, és emiatt 1 napja fel sem hív és a telefont sem veszi fel?

Figyelt kérdés

Szóval szerintem unatkozott, ott kezdődött a probléma.

Jött azzal az elmélettel, hogy ha nincs ózonréteg akkor ugye megsül az egész bolygó és minden ami rajta van, tehát ha az űrhajó még a földön van, az is megsül.

De ha az űrhajó kirepül az űrbe, akkor ott miért nem sül meg, amikor közvetlenül ózonréteg nélkül éri a nap?

És egyébként már nem tudom kinek van igaza....

2020. máj. 15. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen olvassatok a témában:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az ózonréteg a különböző sugárzásoktól véd meg minket, nem a hőtől.

2020. máj. 15. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Leestem az ágyról,visszamásztam. Nagyanyám tanított valamire,hülyeségeken veszekedésnél rá kell hagyni a pasira a dolgot.
2020. máj. 15. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Az ózonréteg a sugárzásoktól véd.

2. Minél távolabb kerülsz a Földtől, annál hidegebb van.

3. Elégni kizárólag akkor tudna, amikor az űrből visszatér a Földre, de az űrhajók külső burka nagyon erős, nem ég el.

Nem tudom, te mit mondtál ebben a vitában, de valószínűleg egyikőtöknek se volt igaza.

2020. máj. 15. 20:31
 4/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
85%
Jaj, jaj, jaj. Fizikai fájdalmat érzek a probléma olvasása közben.
2020. máj. 15. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom a levegőt melegíti a napocska, azért van meleg. :)

Az űrben ilyesmi nincs, ott van -273 fok.

Szóval a zűrhajó nem fog beleizzadni, az fix.

2020. máj. 15. 20:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Én is olvastam neki wikipédiáról de ő azt mondta h szerinte a java hazugság és nemhogy Holdraszállás nem volt még, de valószínűleg még műholdak sincsenek hisz nincs kézzel fogható bizonyíték rá, csak videók a tv-ben meg a neten

Csak nem tudom, hogy hogyan képes így bekattanni valaki majdnem 3 év után. Az elmúlt majdnem 3 év alatt ezaz első, hogy 1 napig nem elérhető.

2020. máj. 15. 21:16
 7/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Huh, ez ilyen chemtrail- és lapos föld-féle konteó hívő? :D Ezeken akkorákat szoktam röhögni.
2020. máj. 15. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Összevesztünk a barátommal az űrhajókon és a napon"

Hát kész, én meghaltam, ez a mondat mindent visz! :'D

Aztán ahogy a magyarázatban részletezed a vitát...gyöngyszem az egész kérdés, imádom! :D

Bocs, nem megsérteni akarlak, őszintén szimpi vagy. Nekem így a kérdés alapján olyan bájosan lököttnek tűnsz, aki nem nagyon szokta kínosan érezni magát akkor sem, ha minden oka meglenne rá, és akinek a cuki lazasággal előadott agymenésein szeretettel röhögöm magam könnyesre.

A barátodtól egyébként nem az a legfurcsább dolog, hogy emiatt egy napja nem áll szóba veled. Kb. minden más furcsább, amit írtál róla. :D

31N

2020. máj. 15. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!