Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátommal de hianyzik, mit tegyek?
Sziasztok!
Roviden annyi hogy az en hibambol osszevesztunk. (akit erdekel uzenetben leirom az okot)
Mar 2 napja nem irt, en meg mar rosszul erzem magam. Sirok, oklendezek, hanytam ez miatt.
Baratom masik megyeben lakik igy nem tudok elmenni hozza. Max o johetne. Megbantott en pedig kemenyebben visszaszoltam. Mellesleg ugy erzem nekem volt igazam. De eszembe jut a sok kozos emlek, amiket kaptam tole, a kepek.
Hanyingerem van ha az agyamba bevillan hogy masnak fogja a kezet, massal alszik, szeretkezik. Masfel eve vagyunk egyutt.
El vagyok keseredve:(
19/L, 19/F
25 km-re van a vasutallomas, ahova edesapam szokott elvinni.
De szuleim a vitarol sem tudnak.
És csak úgy szimplán nem mehetsz el hozzá? Apud kivisz, mondod neki, hogy meglepnéd párod, aztán ennyi.
Csak akarni kell..
Szia! Én is átéltem ezt párszor, ismerős érzés. De attól hogy volt vita, szakításról nem volt szó ugye? Emiatt biztos nem lesz egy másik lánnyal. Azt mondod 2 napja nem írt. Akkor írj neki te! Mondd el neki, hogy sajnálod a vitát, hiányzik neked. Biztosan megbocsát. És ha tudtok majd találkoztok. Ne szomorkodj, főleg ne készülj ki emiatt.
Kitartást!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!