Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha miközben sétalok kézenfogva a barátommal, ő az ujjaival nem fogja a kezem, tehát épp hogy csak fogja és csak odaadja a kezét, az mire utal?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 22:03
1/10 anonim válasza:
Óvatos, ebben a helyzetben, helyesen.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem csak vírushelyzetben...
2020. ápr. 13. 22:06
3/10 BigUncleZ válasza:
Én nem tudom, de nagyon idegesítő tud lenni.
4/10 anonim válasza:
Ezzel mi a baj? Én is így fogtam a annak idején a pasim kezét. Egyszerűen nem esik jól szorongatni.
5/10 anonim válasza:
Én sem értem mi a baj ezzel, kényelmesebb. (Lány vagyok)
6/10 anonim válasza:
Arra utal, hogy túl sok időd van hülyeségeken kombinálni.
7/10 anonim válasza:
Nem szeret kézenfogva sétálni,én se csípem.
8/10 anonim válasza:
Én sem szeretek kezen fogva sétálni. Minek? Nem vagyunk ovodasok. Sosem ertettem. Elmegyunk setalnj es nem birjuk ki h ne nyuljunk egymashoz folyamat? Vagy ez masoknak szol higy lassak higy egyutt vagyunk? Hulyeseg
9/10 A kérdező kommentje:
Ezek alapjan o lehet nem szeret igy setalni?
2020. ápr. 16. 11:14
10/10 anonim válasza:
Gondolom, ilyen összetartozás-demonstráló csaj vagy, akinek fontos a megerősítés kifelé, hogy "tessék, kézen fogva sétálunk, nekem pasim van!".
Normális önértékelésű ember nem kezd el ezen agyalni vagy kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!