Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban járkáltok kézenfogva a szexpartnerrel?
Van egy férfi akivel szexkapcsolatba kezdtünk nemrég, eddig 4 alkalommal feküdtünk le. Legutóbb, amikor találkoztunk, megfogta a kezem és kézenfogva mentünk az utcán.
Szerintetek ez normális egy szexkapcsolatban, vagy lehet hogy ő mégis inkább komolya kapcsolatot szeretne?
Én 23/N, ő pedig 25/F.
Nekem nem fer bele.
Lehet egyre szimpibb vagy neki :) bár ez attol is függ h keres e szexen kívül is.
Plusz le kell fektetni h kinek mi fer bele egy szex kapcsolatba
19/n
Nekem nem szokott beleférni
Sőt alapból nem mászkálnék vele együtt az utcán
Dugás után mindenki megy a dolgára nem pedig kézenfogva sétálok vele...
23/F
Általában egy szexkapcsolat SZEXEN alapul es ennyi. Nincs benne tobb .
Az h fogja a kezed, az mar nem szimpla szexkapcsolat sztem. Bár kitudja....
Én ra kerdeznek h most akkor mi van. :)
Nekem beleférne, persze ha csak vállalható kinézetű a nő.
F33
Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszolok... de en mostanában gondolkozom hogy keresek egy szexpartnert magamnak... nem azért mert nem értékelem önmagam meg stb, egyszerűen csak nem akarok kapcsolatot ,de jol akarom érezni magam valakivel.. (viszont nem akarok ossze vissza mindenkivel lefeküdni...)
Viszont amiket néztem oldalakat, mindig húspiac volt... ti hogyan találtok szexpartnert?? Legyszi tudnátok segíteni privátban? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!