Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tisztelik, és becsülik a férfiak a nőket?
Nézd, ne gondolod azt, hogy csak én vetem meg a nőket, ők is megvetnek engem, kölcsönösen kihasználjuk egyást.
A volt barátnőm azon a napon, mikor szakítottunk, még kinyalatta magát velem, majd miután hazamentem, megírta, hogy vege. 2 hét múlva visszament a volt pasijához, pontosabban kiutazott hozzá Franciaországba.
Szerinted ez nekem hogy esett? Szexuálisan kihasznált.
Tehát hidd el, ők is bántanak engem, nem csak én őket (bár fizikai erőszakot nem alkalmzok) mai napig is.
Nekem amolyan se veled-se nélküled kapcsolatom van a nőkkel. De nem zárkózom el attól, hogy több legyen bizonyos esetekben, és majdb idővel több is lesz.
Addig is kapnak egy "rosszfiút", akivel szórakozhatnak. Végülis ezt a szerepet is el kell vinni valakinek nem?
Én vállalom. Szóval meg lehet köszönni. :D
Én ezt értem édes, és sajnálom.
Őszintén!
Elhiszem, hogy szarul esett. Persze, hogy szarul esett. Viszont!
picit gondolj bele abba, hogy te most épp ugyanezt teszed a nőkkel. Pontosan ugyanezt.
De nem könyvelhetsz el minden nőt így. Azok a nők, akik a jelenben vannak az életedben, semmit nem tehetnek arról, hogy neked előtte ilyen nőid voltak.
Érted?:)
És mondj bármit, nem hiszem el, hogy te így boldog vagy.
Különben hiszem, és tudom, hogy ezzel sok nőnél sikert lehet aratni. Mármint a rosszfiú szereppel. Sok nő erre vágyik tudatosan, vagy tudat alatt.
Szóval nem lenne vele probléma, csak azt érzem a szavaidból, hogy neked ez nem okoz örömet.
Olyan muszájnak tűnik. Persze lehet, hogy rosszul gondolom.
Még mindig azt érzem különben, hogy nem sok értelme van tépni a szám.:D
Na mindegy.
Tökéletesen megértettem az üzeneted lényegét: a múltam miatt ne ítéljem el a jelenbeli nőket, mert attól, hogy rossz lányokat ismertem meg, még vannak jó lányok is.
Nézd, ez az egész nálam úgy működik, hogy minden nőnek megadom a lehetőséget, hogy meg tudja mutatni, hogy ő milyen (emellett én is igyekszem jó fej lenni). Még azoknak is, akiket a társadalom lenéz: a könnyen kapható, bulizós lányoktól sem zárkózom el, mert egyrészt érdekel, milyen lélektani folyamatok vannak az ő személyiségenek a hátterében, másrészt a "tisztességes lányok" sokszor kimutatták már a foguk fehérjét. Nem feltétlenül azért, mert gonoszok, inkább azért, mert nincs helyes önképük, nem ismerik a gyengeségeiket, így azt sem, hogy fájdalmat tudnak okozni másoknak.
Szóval hidd el, nem vagyok én olyan kegyetlen, mint amilyennek látszom. Az összegyűjtött adataim azonban arra az eredményre juttattak, hogy vigyázzak a nőkkel. Tehát, bár az alapvető etikettet betartom, szkeptikus vagyok velük, és szívből jövő tisztelet nem érzem irántuk.
A tiszteletet ugyanis ki kell harcolni, bár ehhez csak egy dolog kell: jó indulat. Ha tudják, hogy valakinek időre van szüksége, adjanak időt. Ha valaki kisebb hibát követ el, és megbánta, akkor bocsássanak meg. Ha véleménykülönbség van, fogadják el.
Úgy érzed ezek nem nagy dolog? Valóban, de a nők ezeket nehezen tartják meg. Az ok pedig az, hogy maguk sem tudják, de a tökéletes férfit keresik. Dacára azonban ennek az idegesítő viselkedésnek, mégis van előnye:
Sosem kezdtem volna el fejlődni, nem tűztem volna ki célokat, nem lehetnék jobb a jövőben. Tehát mégis csak tettek velem jót a nők, de ahogy mondani szokás: nem felejtem honnan jöttem.
Boldogság? Azokat én a kis dolgokban keresem.
"Mind a két nőt kihasználták az exei, ócska kis játékszerek voltak."
Azt te csak szeretnéd hinni. Minden ilyen prosztó emberi hulladék ezt akarja ráerőltetni az útjukba kerülő nőkre. A legeslegelső dolguk, hogy próbálják lenyomni a nők torkán a "téged csak kihasználták az exeid, ócska kis játékszer voltál" dumát. Annyira átlátszó, csak röhögni tudok ezeken a szövegeken :) Téged minősít, nem a nőt. Nekem is volt hogy el akarták ezt sütni, miközben az az exem kb a csillagokat lehozta értem, akire rá akarta mondani hogy kihasznált. És miközben erről értekezett nekem a prosztó, ekkor jött egy sms az exemtől, amit felolvastam, egyből elkussolt.
"Nekik a média által kiokádott "normális pasi" kell, akik akkor nyalnak segget, amikor csak fütyülnek."
De hlye vagy. Miért, a főnököd, vagy akitől a pénzt kapod, nem ugráltat? Nem nyalod a seggét a haverjaidnak hogy befogadjanak? Persze csak a nők rosszak amúgy hawai van mi? Se betegség, se hideg-meleg, halál és temérdek szívás, csak a nők a rosszak. Barom.
Örülök, hogy átment az üzenet. :D
Ez szimpatikus egyébként, hogy megadod azért a lehetőséget az "újaknak". Bár a korábban általad leírtakból, nem tűnik úgy, hogy teljesen tiszta lappal indulhatnak.
Nem tudom. Azért furcsa nekem, hogy vannak olyan nők, akik pl nem bocsátanak, nem adnak időt, mert sem én, sem pedig a környezetemben lévőek nem ilyenek. Attól még elhiszem. Persze, ismerek egy-két (leginkább idősebb:D) házisárkányt, de nem ez a jellemző.
" Boldogság? Azokat én a kis dolgokban keresem. "
Ez iszonyatosan cuki, és helyesnek is gondolom.
Viszont azt nem hiszem el, hogy szerinted szerelmesnek lenni egymásba valakivel kölcsönösen, nem okoz boldogságot.
Ne agyald, logikázd túl. Hagyd azt, hogy mi történt a múltadban.
Csak arra gondolj, hogy milyen érzés egy őszinte, szerelmes csók. Az, hogy milyen reggel ébredéskor a szerelmed szemébe nézni, hozzábújni, símogatni, megölelni, és hallgatni ahogy szuszog. A szex is fényévekkel jobb, ha szerelmes vagy a partneredbe.
Abban az esetben, hogy ezek szerinted nem boldogságot okozó dolgok... kib*szottul elcsesztek valamit a volt nőid.
És azt sem hiszem el, hogy te ezeket a dolgokat tudod helyettesíteni egy-egy dugással.
Azért nem válaszolok a te kommentedre, mert az érvelesed érzelmileg túlfűtött. Nálad inkább indulatok vannak a háttérben a logikus gondolkodás helyett, így értelmetlennek látom veled a vitát.
Kedves 58-as!
Mindenki tiszta lappal indul nálam, csak a szkepticizmusom nem dobom el, sőt, az folyamatosan erősödik.
Lehet, hogy furcsa neked, hogy vannak olyan nők, akik nem bocsátanak meg, nem adnak időt... stb. Valószínű azért nem tapasztaltad ezt, mert akiket te ismersz, azok olyan pasikkal vannak/voltak együtt, akik már vén rókák a témában, vagy kivételesen ingelligensek, így tudják, (esetleg tudat alatt) hogy a női indulatokat hogyan kell visszszorítani, vagy mit kell tenni, hogy ne legyen aktiválva. Egy kezdő srácot viszont, aki nem tudja, hogyan kell bánni a csajokkal, széttépnek a nők. Durva a szimbólum, de azt hiszem kifejezi a lényeget.
Bárhogy is vesszük, még a boldog párkapcsolatra is igaz, hogy a nő olyan, mint egy időzített bomba, ami bármikor felrobbanhat. Döntse el mindenki, hogy ha ez így van, mennyire illik tiszteletet adni a nőnek. Mert bennem inkább félelem van, nem tisztelet.
Megjegyzem, hogy örülök annak, ha valamit cukinak és szimpatikusnak találsz bennem. Én hasonlókat tudok elmondani rólad.
Én nem igazán hiszek a szerelemben. Amit leírtál, a reggeli ébredésről, meg a szerelmes csókról, az szép és jó, csak nekem felfoghatatlan. Én azt gondolom, hogy a kapcsolatok mögött érdek húzódik meg. Ez van, viszont nyitott vagyok ezekre a dolgokra, és belátni, hogy tévedek. Egyelőre azonban vannak dolgok, amik engem igazolnak, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez örömmel tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!