Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tisztelik, és becsülik a férfiak a nőket?
A 6-os vagyok.
Látom, a sértett nők eléggé kinéztek maguknak, úgyhogy elkezdem lerombolni az érveiket, amely mögött sértettség van, nem pedig logika.
------
"Mondjuk ezt milyen logika alapján szűrted le? Egyáltalán miért bízol ennyire a családtagjaidban."
>Az alapján, hogy a családtagjaim mindig is jót akartak nekem, és valószínűleg sosem fognak nekem szándékosan ártani. Ez a bizalom persze nem 100%-os, de hasonló ahhoz, amely a köznyelvben van forgalomban.
"Naivitás."
>Nem. Pusztán erős talapasztalat.
"Férfiakban bízol? Aztán mi alapján?"
>Nem bízok bennük sem, de megbízhatóbbnak tartom őket. Némely nálam magasabb szinten lévő férfi, akiket a mentoraimnak is tekintek, alaposan kitanítottak az életre vonatkotóan, és már most elegendő adatot gyűjtöttem be, hogy véghez vigyem az életben azt, amit akarok. A nőktől közvetlenül nagyon keveset tanultam, ők inkább közvetetten tanítottak, amikor kibaxtak velem. Ugye milyen nagy a különbség?
"Valószínű ha nem bíznál ennyire a "női családtagjaidban" (=anyuci pici naiv fiacskája, alattvalója, hű katonája és véleményének szószólója), már rég lenne családod, esetleg 1-2 lányod is, akik szintén női családtagok lesznek...Hogy is van ez?"
>Amint fentebb kifejtettem, annyira mint hiszed, nem is bízok. Mindazonáltal a bizalmam még így is erősebb, amit a nők iránt érzek, mert az egyenlő a nullával. Az meg csak a te elfogultságod, hogy szemelyeskedéssel (=érvelési hiba!) próbálsz úgy beállítani, mintha valami hibbant ember lennék.
Slusszpoén: anyám mindig azt mondta, hogy ne bízzak meg a nőkben.
"(vagy csak a szemét formádat akarod megmagyarázni ezzel, és még magadat szentesíteni,"
>Szó sincs róla. Valóban szemét vagyok bizonyos emberekkel, ha úgy ítéltem meg, hogy nem érdemelnek jó bánásmódot.
"jaj te szegény kurafinak kell lenned brühühü, de elég átlátszó. Figyelj, vállald fel hogy egy nagy nulla vagy emberileg, ne ködösítsél már.)"
>Erre csak annyi mondok, hogy téged a Cosmopolitan meg a feminizmus alaposan megtévesztett. Elhitették veled, hogy a nőket tisztelni kell, mert...mert csak. Valójában amit észrevettem: a 21. századi nő - főleg az, amit az utóbbi évtizedben kitermelt a média - hihetetlen mértékben gőgös, abszolút nem bírja a kritikát. Nézd meg azt, amit nekem írtál. Látszik, hogy igyekeztél logikusnak tűnően fogalmazni, de nem bírtad ki, hogy oda ne szúrj nekem 1-2-őt.
Ez alapján nem csodálom, hogy a média nagy kotyvalékából kiemelkedett az evolúció egyik elcseszett mellékterméke: a seggnyaló pasi. A környezethez alkalmazkodni kell, hát ők alkalmazkodnak is rendesen ahhoz a téveszméhez, hogy "ha nem nyalsz segget, nem kapsz pinát". Bocs, én nem fogok segget nyalni. Mert ha úgy látom, hogy a nőkben semmi tiszteletre méltó nincs, akkor ezen a véleményen leszek. És nem érdekel, hogy ez mennyire bánt ez téged. Alanyi jogon senkinek nem jár tisztelet - ez csak a kereszténység naiv tanítása - azért meg kell küzdeni.
Folytatás:
"Jaj, ez nagyon gyerekes..dacból, “bosszúból” nem bízol bennük,"
>Sem a dacnak, sem a bosszúnak nincs ehhez köze. A nők iránti bizalmatlanság főként a tapasztalataimból leszűrt reális álláspont. Ez nem indulat alapján van bennem, hanem a józan ész azt mondja, hogy ha nem akarom magam megint megégetni, mint olyan sokszor, akkor ne bízzak bennük. Pont.
"pedig a férfiakban is lehet csalódni bőven."
>Meglehet, hogy így van, de ez nem változtat a nőkkel kapcsolatos álláspontomon.
"Ez nem az emberek nemétől függ, vannak görények itt is ott is."
>Ez igaz, csakhogy megítélésem szerint nem 50-50%-os az arány. Vannak nők, akik elítélik a nemüket, és pasikkal lógnak. De hallottál már arról, hogy egy pasi elítéli a nemét és csak nőkkel lóg? Nem hiszem. Ez pedig már kb. 5-10%-al feljebb tolja a nők megbízhatatlanságát.
"De messze nem mindenki az és nem mindenki akar bántani sem, ha igen, akkor eddig rosszul választottál párt."
>Ez valóban elképzelhető, csakhogy erre még nem találtam egzakt bizonyítékot. A "boldog párkapcsolatokat" képmutatónak tartom.
"Vagy gondold csak azt végig, hogy benned hány nő csalódott, biztos te is okoztál már fájdalmat, csak azt hajlamos az ember nem észrevenni."
>A legnagyobb különbség, amit a nők és önmagam közt észrevettem, hogy én vállalom a hibáimat, és kész vagyok javítani azt. Ők ezzel ellentétben nem igazán ismerik be a hibákat, a javítást sem tartjá fontosnak, hanem keresnek inkább egy másik pasit, akivel tiszta lappal indulhatnak.
Bár lehet vannak olyan nők, akik osztják az én mentalitásomat, de nem találkoztam még velük, ezért nem is hiszek bennük.
Folytatás:
"Csak azt lehet bántani és kikezdeni, aki hagyja magát! Nem a nők hibája, ha olyan puhap..cs vagy, hogy megvédeni és kiállni magadért se tudsz."
>A gondolatmeneted ott siklik ki a logikai síkról, hogy ezzel burkoltan magad ismered el azt, hogy a nők nem érdemelnek tiszteletet, hiszen bántják azt, aki szerinted puha..cs (=lelkileg gyenge). Az erősnek viszont nem bántani kell a gyengét. Az, hogy lelkileg gyenge valaki, még indok arra, hogy bántást kapjon. Ezen az alapon nem csak a nők megvetését, hanem az ő bántásukat is legalizálod, hiszen ha a puha..cs megerősödik, miféle érv szól amellett, hogy ne adja vissza a sérelmeket hasonló módon? Ember, gondolkozz, mielőtt véleményt mondasz.
Akkor magyarázd el, a kis lelkecskédet mivel bántották meg a nők? Mi verte ki nálad a biztosítékot?
Sokan már attól megsértődnek, ha elmondják neki szépen az igazat. (Párom apukája is ilyen, érzelmileg analfabéta. Pedig nem tettünk semmit, párom egyszerűen csak levette az órát a nappaliból, mert engem este zavart a kattogása. Másnap alig jött ki az apja a szobájából. Se nem szóltunk neki rosszat, csupán a falról levette párom a kérésemre az órát.)
Tudod, van az a mondás, hogy Mond meg az igazat és betörik a fejed.
Nem tudom, hogy te hogyan viselkedsz, de szerintem biztos sokszor túlreagáltad és azt hiszed, hogy amit a másik mond, az neked bántás, miközben lehet, hogy te vagy túlérzékeny és a másik semmit se tett egyébként. Csak ahogy te lereagáltad, na, az a nem mindegy.
Tudod, senkit nem kezelnek parasztul az emberek ok nélkül!
Ja, és ha tudod magadról, hogy lelkileg gyenge vagy, akkor miért nem teszel azért, hogy javíts ezen az állapoton? Vagy azt hiszed, hogy mindenki el fogja tűrni, hogy te ilyen kis nyámnyila vagy? Hogy már nem szólhatnak 2 szót se, mert te bedurcizol?
A gyengének pedig kötelessége a gyengeségét kijavítani!
26-os:
Mivel te már állást foglatál, és burkoltan, de jól láthatóan a saját nemedet véded, remélem nem gondolod komolyan, hogy elő fogom húzni a merengőből az emlékeimet, és majd egy ilyen emberrel fogom megbeszélni, mint amilyen te vagy. Az, hogy úgy néz ki, veled elhitették, hogy a nők nem tudnak súlyosan kibaxni a pasikkal, és minden bizonnyal az illető túlérzékenysége áll az egész mögött, mert a nők többsége jó fej, nincs egyenes arányban a valósággal. Ez csupán egy elterjedt vallásos hit, mítosz. Úgy, ahogyan annak idején az terjedt a régiek körében, hogy fogak vannak a nők vaginájában. Én nem fogok leállni egy hidelemmel vitatkozni, és engem sem zavar, hogy te abban megmaradsz.
Természetesen azóta nagyon sokat változtam, és már nem az történik, mint régen. Jól meg vagyok a nőkkel, vannak céljaim, magabiztosabb vagyok, meg minden. Csakhogy, ahogyan mondani szokás: megbocsátok, de nem felejtek.
Amikor nőkkel vagyok együtt mindig eszembe jut, hogy soha ne bízzak meg egyikben sem. És a formális tiszteletet leszámítva nem tisztelem, nem becsülöm őket. Persze erre csak akkor jönnek rá, amikor már megkaptam, amit akartam. Erkölcstelen vagyok, és vállalom, mert úgy ítéltem meg, hogy helyesen cselekszem, mert ezt érdemlik.
Amúgy az eredeti kérdésre reagalva még:
Nálam a tisztelet hiánya példaul abban nyilvánul meg, hogy ha együtt vagyunk, - és lehetőség van rá, - akkor gátlástalanul megcsalom. Szemernyi bűntudat sincs bennem, sőt, az új lánnyal azonnal kapcsolatba lépek.
De amúgy nem szólogatok be senkinek az utcán, nem emelek kezet a nőkre, és a titkat sem fecsegem ki. Úriember vagyok, aki bunkó, nem pedig tapló.
Inkább menj el egy pszichológushoz, mert úgy tűnik a régi sérelmeidet nem tudtad feldolgozni.
Azzal nem leszel jobb ember, ha lesüllyedsz annak a pár embernek a szintjére, akik elbántak veled.
Juj, most mondok neked egy új dolgot: sok pasi meg csak kihasználja a nőket, semmi gerinc nincs bennük és ok nélkül bántják a nőket. Szerinted akkor most mondjuk azt, hogy az összes férfi egy bunk..ó, paraszt?
Tudod, vannak kivételek, de nem indulhatsz ki a múltból.
Azt hiszed, hogy minden nő rossz és gonosz? Ha anyád nem, akkor miért merészeled azt feltételezni, hogy minden más nő ilyen lenne?
Ismerd be, rosszul választottál, ez a te felelősséged, az is a te felelősséged, hogy így elbántak veled, erről csak te tehetsz. Tanultál belőle, de most jelenleg meg átestél a ló túlsó oldalára, a gyerekes viselkedésed, sértettséged vett rajtad erőt.
Jobb is, ha nem lesz kapcsolatod, legalább nem szaporodsz és nem adod tovább az ilyenfajta gondolkodásodat az újabb nemzedéknek. Senkinek nem kell a magadfajta éretlen, gyerekes gondolkodású ember, aki benne ragadt a múltban, és bosszúszomjas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!