Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tisztelik, és becsülik a férfiak a nőket?
"Némely nálam magasabb szinten lévő férfi, akiket a mentoraimnak is tekintek, alaposan kitanítottak az életre vonatkotóan,"
értsd:
A mentoraid, a " tudós férfiak" kitanítottak, hogyan próbáljátok eltaposni az emberek felét (nőket), hogyan magyarázd oldalakon keresztül a bizonyítványodat....
Vannak ám normális férfiak is de te csak nyald a seggét a mentoraidnak... Akik gondolom hozzád hasonlóak.
"Slusszpoén: anyám mindig azt mondta, hogy ne bízzak meg a nőkben."
Erről beszéltem te szerencsétlen. Az első hozzászólásod alapján 99% valószínűséggel meg lehetett jósolni, hogy éppen anyád tanított erre, te meg bedőltél, a célja pedig az hogy ő akar lenni az egyetlen nő az életedben.... Azért vagy olyan ember amilyen vagy. Még nem késő elgondolkodni, mert ha lepereg előtted az életed már késő lesz....
Nem magyarázok semmit. Csak arra reagáltam, ami esztelenség, de mindenki megtarthatja a maga véleményét.
Egyébként ez nem a nők eltaposásáról szól, hanem az önszeretetről. Fordított esetben az eltaposott felek is eltaposókká válnának. Lásd a vallást, az tipikus példa.
Anyám már az első szerelmi csalódásom után mondta azt. És nem is az ő hatására kezdtem el vallani a mostani elveimet. Miután végeztem a kereszténységgel, és már nem vallottam azt, hogy szeretnünk kell az ellenségeinket, akkoriban kezdtem el máskent látni a világot.
Anyámnak pedig igaza volt. Ha kezdettől beláttam volna, akkor nem kelett volna átmennem azokon a dolgokon, amiken átmentem. A nők iránti bizalmatlanság, tiszteletlenség rendkívül megalapozott.
Téged ez csak azért botránkoztat meg, mert, mert ha ezt sok pasi elkezdené vallani, vége lenne a jó világnak - a nők számára. Többé nem lehetne hülyének nézni senkit, nem lennének több ezer lájok az insta képek alatt, stb.
"a célja pedig az hogy ő akar lenni az egyetlen nő az életedben"
Hülyeség. Anyám férjes asszony, külföldön él, és szeretné, ha megnősülnék majd. A volt barátnőmet is szívesen fogadta. Verd tehát ki a fejedből azt, amit a Mónkika Show-ban láttál.
Mindössze annyi az egész, hogy anyám nem vall feminista elveket, és realisan látja a világot.
Pont mint a barátnői vagy a húgom.
Neked ez azért idegen, mert te liberális körökben mozogsz, ahol a 21. századi, törtető, független, okos nő van forgalomban, aki túljár a pasik eszén is. Hát igen, ennek a propagandának 0 önkritikája van.
#73% nagyon igazkat írt, le kellene menteni, a beteg, szexista csürhe, ahogy szokta le is pontozta, és nagyban jelentgetik is, mert jól tudják, hogy egy idő után a moderátorok törlik a hozzászólást, akkor is ha nem ütközik szabályzatba. Így szokták.
És ezek háborognak, hogy miért tartják ennyire kevésre a nőket, amikor ezek a nőstény ivarú egyedek amik a legtaszítóbbat, legundorítóbbat mutatják meg a nemükből: sunyiság, áskálódás, alázás, tehát kb mint a politika legalja.
Még szerencse Hát azért egy férfi tudja hogy nemcsak ilyen éle nők vannak mint akik itt szoktak kommentelni (fröcsögni), pontozgatni és főleg jelentgetni.
Én is elhittem azt amit a nők mondtak magukról, hogy csak szeretetre vágynak törődésre aztán pár csalódás, átverés, lehúzas után már körülbelül hasonló a véleményem mint a 73%-nak. De még mindig reménykedem hogy vannak még normális nők akik nem a Facebook-insta ego tuning, cosmopolitan, "romantikus" "filmek" romlottak meg.
De minden egyes újabb csalódásnàl, játszmánál kisebb a remény.
"Az,hogy ti rossz nőket fogtatok ki,még nem jelenti azt,hogy az összes olyan. Ezt kellene megérteni."
Világosan utalást tettem arra, hogy fenntartom magamnak a tévedés lehetőségét. Olvass vissza! Ebből lejöhetett, hogy ha találkoznék olyan nővel, aki tiszteletet érdemel, tisztelném.
Az átlag nő napjainkban azonban a törtető Cosmo lány, aki mindenben egyenlőnek tartja magát a férfival, mert nem ismeri el a nemi különbségeket, akinek nincs önkritikája. Én férfiként közösséget vállalok a hímek hibáival, gyengeségeivel, a modern nők ezt nem teszik. Sem én, sem a 38-as válaszoló, nem nőgyűlölő, csak szkeptikusak vagyunk.
A modern női gondolkodásban azonban nincs helye a kételkesesnek. Nekik a média által kiokádott "normális pasi" kell, akik akkor nyalnak segget, amikor csak fütyülnek.
Ezeket a nőket tehát nem tisztelem. Sőt, annyit dugok meg közülük, amennyit csak tudok. Majd ha talalok egy olyan nőt, akiben a klasszikus női gyengédség még megvan, azt majd tisztelni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!