Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tisztelik, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tisztelik, és becsülik a férfiak a nőket?

Figyelt kérdés
Tök sokszor azt látom,hogy semmibe vannak nézve. Szerintem nem kapják meg azt a tiszteletet,ami járna nekik. Megnézzük őket az utcán,néhányan beszólogatnak...szóval értitek.

2020. márc. 21. 00:57
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
79%

"Némely nálam magasabb szinten lévő férfi, akiket a mentoraimnak is tekintek, alaposan kitanítottak az életre vonatkotóan,"

értsd:

A mentoraid, a " tudós férfiak" kitanítottak, hogyan próbáljátok eltaposni az emberek felét (nőket), hogyan magyarázd oldalakon keresztül a bizonyítványodat....

Vannak ám normális férfiak is de te csak nyald a seggét a mentoraidnak... Akik gondolom hozzád hasonlóak.

2020. márc. 21. 15:07
 32/60 anonim ***** válasza:
83%

"Slusszpoén: anyám mindig azt mondta, hogy ne bízzak meg a nőkben."

Erről beszéltem te szerencsétlen. Az első hozzászólásod alapján 99% valószínűséggel meg lehetett jósolni, hogy éppen anyád tanított erre, te meg bedőltél, a célja pedig az hogy ő akar lenni az egyetlen nő az életedben.... Azért vagy olyan ember amilyen vagy. Még nem késő elgondolkodni, mert ha lepereg előtted az életed már késő lesz....

2020. márc. 21. 15:11
 33/60 anonim ***** válasza:
11%

Nem magyarázok semmit. Csak arra reagáltam, ami esztelenség, de mindenki megtarthatja a maga véleményét.

Egyébként ez nem a nők eltaposásáról szól, hanem az önszeretetről. Fordított esetben az eltaposott felek is eltaposókká válnának. Lásd a vallást, az tipikus példa.

2020. márc. 21. 15:15
 34/60 anonim ***** válasza:
30%

Anyám már az első szerelmi csalódásom után mondta azt. És nem is az ő hatására kezdtem el vallani a mostani elveimet. Miután végeztem a kereszténységgel, és már nem vallottam azt, hogy szeretnünk kell az ellenségeinket, akkoriban kezdtem el máskent látni a világot.

Anyámnak pedig igaza volt. Ha kezdettől beláttam volna, akkor nem kelett volna átmennem azokon a dolgokon, amiken átmentem. A nők iránti bizalmatlanság, tiszteletlenség rendkívül megalapozott.

Téged ez csak azért botránkoztat meg, mert, mert ha ezt sok pasi elkezdené vallani, vége lenne a jó világnak - a nők számára. Többé nem lehetne hülyének nézni senkit, nem lennének több ezer lájok az insta képek alatt, stb.

2020. márc. 21. 15:28
 35/60 anonim ***** válasza:
40%

"a célja pedig az hogy ő akar lenni az egyetlen nő az életedben"

Hülyeség. Anyám férjes asszony, külföldön él, és szeretné, ha megnősülnék majd. A volt barátnőmet is szívesen fogadta. Verd tehát ki a fejedből azt, amit a Mónkika Show-ban láttál.

Mindössze annyi az egész, hogy anyám nem vall feminista elveket, és realisan látja a világot.

Pont mint a barátnői vagy a húgom.

Neked ez azért idegen, mert te liberális körökben mozogsz, ahol a 21. századi, törtető, független, okos nő van forgalomban, aki túljár a pasik eszén is. Hát igen, ennek a propagandának 0 önkritikája van.

2020. márc. 21. 15:38
 36/60 A kérdező kommentje:
#30 vagyok. Ne haragudj,de rég hallottam ennyi hülyeséget férfi szájából.
2020. márc. 21. 15:53
 37/60 A kérdező kommentje:
Fiú haverom tette fel a kérdést,de tökéletesen látszik,hogy nagyon nem alaptalanul.
2020. márc. 21. 15:55
 38/60 anonim ***** válasza:
19%

#73% nagyon igazkat írt, le kellene menteni, a beteg, szexista csürhe, ahogy szokta le is pontozta, és nagyban jelentgetik is, mert jól tudják, hogy egy idő után a moderátorok törlik a hozzászólást, akkor is ha nem ütközik szabályzatba. Így szokták.

És ezek háborognak, hogy miért tartják ennyire kevésre a nőket, amikor ezek a nőstény ivarú egyedek amik a legtaszítóbbat, legundorítóbbat mutatják meg a nemükből: sunyiság, áskálódás, alázás, tehát kb mint a politika legalja.

Még szerencse Hát azért egy férfi tudja hogy nemcsak ilyen éle nők vannak mint akik itt szoktak kommentelni (fröcsögni), pontozgatni és főleg jelentgetni.

Én is elhittem azt amit a nők mondtak magukról, hogy csak szeretetre vágynak törődésre aztán pár csalódás, átverés, lehúzas után már körülbelül hasonló a véleményem mint a 73%-nak. De még mindig reménykedem hogy vannak még normális nők akik nem a Facebook-insta ego tuning, cosmopolitan, "romantikus" "filmek" romlottak meg.

De minden egyes újabb csalódásnàl, játszmánál kisebb a remény.

2020. márc. 21. 16:01
 39/60 A kérdező kommentje:
Az,hogy ti rossz nőket fogtatok ki,még nem jelenti azt,hogy az összes olyan. Ezt kellene megérteni.
2020. márc. 21. 16:08
 40/60 anonim ***** válasza:
22%

"Az,hogy ti rossz nőket fogtatok ki,még nem jelenti azt,hogy az összes olyan. Ezt kellene megérteni."

Világosan utalást tettem arra, hogy fenntartom magamnak a tévedés lehetőségét. Olvass vissza! Ebből lejöhetett, hogy ha találkoznék olyan nővel, aki tiszteletet érdemel, tisztelném.

Az átlag nő napjainkban azonban a törtető Cosmo lány, aki mindenben egyenlőnek tartja magát a férfival, mert nem ismeri el a nemi különbségeket, akinek nincs önkritikája. Én férfiként közösséget vállalok a hímek hibáival, gyengeségeivel, a modern nők ezt nem teszik. Sem én, sem a 38-as válaszoló, nem nőgyűlölő, csak szkeptikusak vagyunk.

A modern női gondolkodásban azonban nincs helye a kételkesesnek. Nekik a média által kiokádott "normális pasi" kell, akik akkor nyalnak segget, amikor csak fütyülnek.

Ezeket a nőket tehát nem tisztelem. Sőt, annyit dugok meg közülük, amennyit csak tudok. Majd ha talalok egy olyan nőt, akiben a klasszikus női gyengédség még megvan, azt majd tisztelni fogom.

2020. márc. 21. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!