Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tisztelik, és becsülik a férfiak a nőket?
Az a baj, hogy ebben a mondatban csak két csoportot kezelsz homogén masszaként, ami nem jó.
Inkább így lenne helyes, hogy aki érdemes rá azt tiszteljük a nemétől függetlenül, aki pedig paraj azt nem, szintén nemétől függetlenül. Mert mindkét nem táborában vannak tiszteletre méltó és tiszteletre egyáltalán nem méltó elemek.
Homogén masszaként értelmezve semmilyen csoportoknak nem jár semmilyen tisztelet, viszont egyénenként megfigyelve igen.
Pl. Teréz anya tiszteletreméltó? Igen.
Szita Bence anyja? Nem.
A Dalai Láma tiszteletreméltó? Igen.
Bartos Cs. István? Nem.
"Teréz anya tiszteletreméltó? Igen."
Olvasd el Christopher Hitchens "Missionary Position" című könyvét, és lehet, hogy megváltozik a véleményed.
Jó, igazából csak azok alapján írtam amit kb. tudok róla, ami gondolom nem a teljes valóság. Sok embert húznak fel vagy le, míg a teljes kép nem mindig az, ami.
Én azért nem tisztelem a nőket, mert semmi tiszteletre méltót nem látok bennük.
Engem sokat bántottak, sokat csalódtam bennük, így ma már eljutottam oda, hogy a női családtagjaimon kívül egy nőben sem bízok.
Nyugodtan le lehet pontozni, de akkor is így gondolon. A nőkkel kapcsolatban ma már egyetlen dolog érdekel csak, ez pedig a szex.
Ezt pedig meg is kapon, mert tudok ismerkedni.
Teréz anya bizonyára sok jó dolgot tett az életében, viszont a kritika vele kaocsolatban árnyalja valamelyest a róla kialakult képet:
"a női családtagjaimon kívül egy nőben sem bízok"
Mondjuk ezt milyen logika alapján szűrted le? Egyáltalán miért bízol ennyire a családtagjaidban. Naivitás. Férfiakban bízol? Aztán mi alapján? Valószínű ha nem bíznál ennyire a "női családtagjaidban" (=anyuci pici naiv fiacskája, alattvalója, hű katonája és véleményének szószólója), már rég lenne családod, esetleg 1-2 lányod is, akik szintén női családtagok lesznek...Hogy is van ez?
(vagy csak a szemét formádat akarod megmagyarázni ezzel, és még magadat szentesíteni, jaj te szegény kurafinak kell lenned brühühü, de elég átlátszó. Figyelj, vállald fel hogy egy nagy nulla vagy emberileg, ne ködösítsél már.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!