Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tisztelik, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tisztelik, és becsülik a férfiak a nőket?

Figyelt kérdés
Tök sokszor azt látom,hogy semmibe vannak nézve. Szerintem nem kapják meg azt a tiszteletet,ami járna nekik. Megnézzük őket az utcán,néhányan beszólogatnak...szóval értitek.

2020. márc. 21. 00:57
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem értjük. Fogalmazz egyértelműbben.
2020. márc. 21. 01:00
 2/60 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként én (nő vagyok) bőven beérem a másik embernek kijáró alapvető tisztelettel.
2020. márc. 21. 01:01
 3/60 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy ebben a mondatban csak két csoportot kezelsz homogén masszaként, ami nem jó.

Inkább így lenne helyes, hogy aki érdemes rá azt tiszteljük a nemétől függetlenül, aki pedig paraj azt nem, szintén nemétől függetlenül. Mert mindkét nem táborában vannak tiszteletre méltó és tiszteletre egyáltalán nem méltó elemek.

Homogén masszaként értelmezve semmilyen csoportoknak nem jár semmilyen tisztelet, viszont egyénenként megfigyelve igen.

Pl. Teréz anya tiszteletreméltó? Igen.

Szita Bence anyja? Nem.

A Dalai Láma tiszteletreméltó? Igen.

Bartos Cs. István? Nem.

2020. márc. 21. 01:02
 4/60 anonim ***** válasza:
13%

"Teréz anya tiszteletreméltó? Igen."

Olvasd el Christopher Hitchens "Missionary Position" című könyvét, és lehet, hogy megváltozik a véleményed.

2020. márc. 21. 01:38
 5/60 anonim ***** válasza:
96%

Jó, igazából csak azok alapján írtam amit kb. tudok róla, ami gondolom nem a teljes valóság. Sok embert húznak fel vagy le, míg a teljes kép nem mindig az, ami.

2020. márc. 21. 01:48
 6/60 anonim ***** válasza:
26%

Én azért nem tisztelem a nőket, mert semmi tiszteletre méltót nem látok bennük.

Engem sokat bántottak, sokat csalódtam bennük, így ma már eljutottam oda, hogy a női családtagjaimon kívül egy nőben sem bízok.

Nyugodtan le lehet pontozni, de akkor is így gondolon. A nőkkel kapcsolatban ma már egyetlen dolog érdekel csak, ez pedig a szex.

Ezt pedig meg is kapon, mert tudok ismerkedni.

2020. márc. 21. 01:54
 7/60 anonim ***** válasza:
87%
Minden a kölcsönösségen alapszik.
2020. márc. 21. 01:54
 8/60 anonim ***** válasza:
80%

Teréz anya bizonyára sok jó dolgot tett az életében, viszont a kritika vele kaocsolatban árnyalja valamelyest a róla kialakult képet:

[link]

2020. márc. 21. 02:03
 9/60 anonim ***** válasza:
74%
Senkit nem fogok csak azért tisztelni mert ilyen vagy olyan a neme.
2020. márc. 21. 04:05
 10/60 anonim ***** válasza:
75%

"a női családtagjaimon kívül egy nőben sem bízok"

Mondjuk ezt milyen logika alapján szűrted le? Egyáltalán miért bízol ennyire a családtagjaidban. Naivitás. Férfiakban bízol? Aztán mi alapján? Valószínű ha nem bíznál ennyire a "női családtagjaidban" (=anyuci pici naiv fiacskája, alattvalója, hű katonája és véleményének szószólója), már rég lenne családod, esetleg 1-2 lányod is, akik szintén női családtagok lesznek...Hogy is van ez?

(vagy csak a szemét formádat akarod megmagyarázni ezzel, és még magadat szentesíteni, jaj te szegény kurafinak kell lenned brühühü, de elég átlátszó. Figyelj, vállald fel hogy egy nagy nulla vagy emberileg, ne ködösítsél már.)

2020. márc. 21. 05:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!