Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tisztelik, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tisztelik, és becsülik a férfiak a nőket?

Figyelt kérdés
Tök sokszor azt látom,hogy semmibe vannak nézve. Szerintem nem kapják meg azt a tiszteletet,ami járna nekik. Megnézzük őket az utcán,néhányan beszólogatnak...szóval értitek.

2020. márc. 21. 00:57
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Abszolút próbáltam szépen,kedvesen fogalmazni, te mégis támadsz. Vannak bizonyos mondataid, amikkel egyet értek. Viszont van néhány ami olyan szintű ellenszenvet kelt bennem,hogy az valami hihetetlen. Pl. idézlek,drága. "Ezeket a nőket tehát nem tisztelem. Sőt, annyit dugok meg közölük, amennyit csak tudok."
2020. márc. 21. 19:07
 42/60 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem is értem,hogy ezek a nők,hogy nem veszik észre,hogy csak arra kellenek. Az életben nem feküdnék le olyan férfival,akinek egy kósza dugásra kellek.
2020. márc. 21. 19:11
 43/60 anonim ***** válasza:
65%

#40:

"aki mindenben egyenlőnek tartja magát a férfival, mert nem ismeri el a nemi különbségeket"

"olyan nőt, akiben a klasszikus női gyengédség még megvan"

Tehát te azt nehezményezed, sőt, tartod lényegében megbocsáthatatlannak, hogy

1. "nő létére" egyenrangúnak tartja magát a férfival,

2. nem rendelődik alá, nem mézesmázoskodik úgy, ahogyan azt a korábbi, nőket alárendelő és elnyomó társadalom elvárta.

Jól értem?

#2-es voltam.

2020. márc. 21. 19:50
 44/60 anonim ***** válasza:
29%

76%, látom te is avval a tipikus feminista szöveggel jössz, hogy: "a nő nem rendelődik alá"

Ez annyira jellemző rátok, antinőkre, legalább néznétek meg, hogyan működik a nők 99%-a, akik szeretnek felnézni egy férfire, nőként viselkedni mellettük, stb.

Nem, ti lenézitek őket, okoskodtok, androfóbiában szenvedtek.

Miért?

Mert volt egy hülyegyereknek kezelt öcsétek, nőies apátok, aki negatív férfimintát hordozott.

Kicsit nézzetek körül a világban, milyen egy igazi férfi.

Vagy ha nem megy, szeressétek a nőket. Bár úgyis azt csináljátok, hiszen feministák vagytok.....

2020. márc. 22. 03:47
 45/60 anonim ***** válasza:
3%

Alan és Barbara Pease is leírja a könyvében, hogy a nőknek a domináns pasik jönnek be. Hiába próbáljátok kiütni azt, amit az evolúció kb. 4 millió éve az agyukba kódolt, a nők ma is az erős, irányító férfiakat szeretik.

Ez a magyarázata annak, hogy az általatok, a média közvetítésevel megteremtett "normális pasi" max a romantikus filmekben menő. Amúgy társkeresőznek, és örülnek, ha visszaír nekik egy csaj.

A csajozás koronázatlan királyai ma is a kicsit bunkó, kicsit egoista, humoros, értelmes, irányító domináns férfiak. Ezek a pasik kapják meg a legjobb nőket, és azok boldogan alárendelik magukat nekik.

Tehát semmi baj nincs azzal, ha egy nő alárendeli magát egy erős férfinak. Számodra ez hihetetlen, de tudják élvezni a dolgot.

A másik meg az, hogy nincs egyenrangúság. Ezalatt nem alá-fölé rendelt viszonyt értek, hanem azt, hogy a nemek másban jók, és mindenki a saját területén kaphatja meg a megérdemelt tekintélyt.

2020. márc. 22. 07:48
 46/60 anonim ***** válasza:
5%

#Kérdező

Elnézést, nem akartalak támadni. De ennyi maszlag után, amit itt olvastam, kissé feszült voltam.

2020. márc. 22. 07:52
 47/60 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 71%-os... Tudod-e,hogy milyen érzés minden áldott hónapban menstruálni? Na és a szülés? És azzal tisztában vagy-e,hogy te is ezeknek a dolgoknak hála jöhettél a világra? Na látod,pontosan ezért kellene tisztelned,és becsülnöd a nőket.

Hagyjuk már,mert a mai férfiak aztán annyira csodálatosak,nem?

Megisszák a kis proteinjukat. Kiszámolják,hogy hány szem rizst ehetnek meg a csirkemellhez,aztán ennyivel volt ennyi. A nagy tudás,a nagy betűs férfi... Akinek alá kellene rendelnem magam. Persze.

Tudod mit? Biztos,hogy nem. Unom a nyálcsorgatós,így megd*ugnálak,úgy megk*félnélek beszólogatásokat. Unom azt,hogy a mai "férfi" semmire nem képes.

Tudod mit? Rohadt jó érzés volt ezt leírni.

Üdv,egy 24 éves menstruáló lány/nő,ahogy tetszik.

2020. márc. 22. 15:41
 48/60 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 47-es!

Őszintén szólva egyáltalán nem érdekel, hogy a férfiak mit miért tesznek. Nem osztom a nők nézeteit abban, hogy egy embernek a saját nemét kell védeni. Tehát engem kicsit sem hat meg az a kritika, amit a férfiakról írtál.

Nekem az a fontos, hogy ha kitűzök egy célt, akkor azt el tudjam érni. Olyan vagyok, mint egy tornádó: elsöprök férfiakt, nőket egyaránt, ha azok az utamba állnak. Engem csak a siker érdekel, más nem.

Visszatérve a nőkre:

Vajon a nehézségeik, amit írtál (pl. menstruáció, szülés) azon az alapon, hogy ezek nehéz dolgok, valóban tiszteletet kellene, hogy ébresszenek bennem irántuk? Ez érdekes kérdés.

Akárhogy is legyen: nekem ez nem megy.

Most is ismerkedek két nővel. Mind a két nőt kihasználták az exei, ócska kis játékszerek voltak. Tehát nem arról van szó, hogy értelmes kapcsolatban voltak, ami a szerelem elmúlásával véget ért. Nem, itt arról van szó, hogy ők sem tisztelték magukat, hogy olyan emberrekkel voltak együtt, akik undok alkok voltak. Aki pedig nem tiszteli magát, az nem várhatja el, hogy egy érelmes ember, mint amilyen én vagyok, az tisztelje.

Szóval nekem ez nem megy. Persze továbbra is megtartom a két csajt, mert még hasznukat vehetem az életben, de hogy tiszteletet nem érzek irántuk, az biztos. És ez az összes nőre igaz.

Ennyi.

2020. márc. 25. 07:26
 49/60 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem leptél meg, kicsit sem.

Tényleg valami baj van veled egyébként, hogyha nem érted, hogy miért kellene tisztelned a nőket. Bár...

Mondjuk most inkább kezdem azt érezni, hogy az életben nem volt olyan nővel dolgod, aki erre méltó lett volna.

Az, hogy nő vagyok, nem annyiban merül ki, hogy leveszem a kis szexi piros bugyimat. Persze, ez is része. De ennél sokkal-sokkal több.

Érdekes módon egy kapcsolatom sem végződött úgy, hogy ne értse egy férfi, hogy mit tiszteljen bennem.

Egy sem.

Nem azért mert annyira fantasztikus vagyok.

Egyszerűen őszintén szerettem őket, szerettem magam.

Azt pedig, hogy egyszerre két nővel ismerkedsz már nem is kommentálom.

Én nem akarom elhinni, hogy ez a fajta élet boldoggá tesz. Még ha azt is érzed, ez nincs így.

Az pedig pláne egyenesen gusztustalan számomra, hogy miután tudod, hogy ki voltak használva, te is ezt tervezed.

Mert gondolom nem arra gondoltál, "haszonként", hogy majd rájuk csörögsz, ha padlón vagy. Ők pedig a kis mellkasodra hajtják buksijukat, és simized a hajukat...

Na mindegy. Nekem egyébként ez szomorú. Nem tudom mi történhetett veled, min mehettél keresztül.

2020. márc. 25. 13:49
 50/60 anonim ***** válasza:
#48, bocsi.
2020. márc. 25. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!