Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal hozza, ha egy kapcsolat kezdeti fazisaban egy ferfi hangosakat fingana melletted?
Úristen, valaki gusztustalan, mert pár hónap elteltével fingik a párja előtte és nem egy sértődékeny qrva, hanem inkább ő is lazára veszi... Normálisak vagytok? Ezért nincs senkitek, szerencsétlenek, mert még több éves kapcsolatban is a wc-re bújtok el fingani, annyira nem vagytok képesek vállalni magatokat... Szánalmas.
Emberek pár hónapos kapcsolatban összeköltöznek, szexelnek, sokaknak gyereke is születik, azokra is így veritek a nyálatok? Vagy belédélvezhet, de nem finghat előtted?
Vicces vagy, miss pitsa.
Erdekes kedves utolso valaszolo az en apam soha nem fingott be anyam Melle 50 ev hazassag mellett szerinted ö beteg lehet?🙈amugy nem
Zavar hogy rajtad kivul itt mindenki az en velemenyemen van?😂
Hagyd kérdező,42-es valami proli alja lehet akinek ez a szintje,hogy a punciba élvezés neki ekvivalens azzal,hogy bunkó suttyó paraszt módjára odaereszget,hát persze ez a prolik szintje.
Sejtem milyen nője lehet talán a Kén utcai ügetőről szutykos Gizike szintű.
Neki oda is sz_rhat kb meg gondolom a kőbányai vedelése közben böfög megállás nélkül.
Aztán majd csodálkozik ha valamire való nő szóba se áll vele,csak a lepattanó talán.
Kérdező, többen írták már, de én is kidobnám.
Egy a biztos, hogy ez az idők során jobb nem lesz. Két hónap még semmi, és mivel lejön az írásodból, hogy Téged ez nagyon zavar (ami jogos, mert engem is k...vára zavarna), ezért szerintem még most szakítsál. Egyre jobban fog zavarni és idegesíteni, előbb-utóbb utálni fogod érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!