Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal hozza, ha egy kapcsolat kezdeti fazisaban egy ferfi hangosakat fingana melletted?
Akkor se kérdező,ez egy bunkó proli paraszt,aki azt hiszi ez menő,közben meg egy antiférfi gusztustalanság.
Amit leírtam ezt mond neki,ahogy mondtam,keressen magának egy kivénhedt szutykos libát aki ehhez aszisztál,a 8.kerbe a Magdolna utcába talál pont az a szintje.
37-eske na pont erről van szó.
Mondjuk ki lehetne huzni a budira és rendezd le ott,tudod alap tisztelet ILLEM esetleg ha otthon nem sikerült megtanulni.
De nem baj,majd a lepattanó türi nektek ezt a primitív proli stílust egy igazi nő azonnal lapátra tesz,de igaza is van,aztán fingjál magadnak meg sz_rj is be,max egy mozdonyszőke vagy valami TonnaDonna ezt elviseli aki szintén nagyon ,,igényes" lesz.
Azt hittem már túl van tárgyalva a férfiak levegő ellése. 😀 Milyen lenne már ha valakitől akinek véletlen kijött megkérdeznék ez a fiung a tiéd???
Hagyjátok már abba ezt az ellés kérdést. Túl van már tárgyalva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!