Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnal hozza, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal hozza, ha egy kapcsolat kezdeti fazisaban egy ferfi hangosakat fingana melletted?

Figyelt kérdés
Ez a kerdes nem kamu mielott valaki megvadolna.2 honapja vagyunk egyutt es engem zavar hogy atoleles kozben odafingik.Szerintem ez kiabrandito.
2020. febr. 26. 10:24
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
En nem mondtam hogy gyakran kb egyszer ketszer mikor takalkozunk.
2020. febr. 26. 11:16
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valami emésztési problémája van! Vagy valami betegsége!

Ha direkt csinálja akkor bunkóság.

Alpári az ilyen ha direkt csinálja.

2020. febr. 26. 11:26
 13/47 anonim ***** válasza:
83%

Pl. akinek IBS-e van, az sajna nem tud mit csinálni vele, ha be van gyulladva a bélrendszere.

Kérdezd meg óvatosan, hogy van-e valami emésztési betegsége, mert lehet nem merte elmondani, nehogy ez határozza meg a róla alkotott képet!

2020. febr. 26. 11:28
 14/47 A kérdező kommentje:
Nincs betegsege! Szo nincs ilyenrol!egyszeruen neha kell neki es nem tartja vissza ha epp ott vagyok
2020. febr. 26. 11:34
 15/47 A kérdező kommentje:
Soha nem volt orvosnal makk egeszseges!
2020. febr. 26. 11:38
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem volt orvosnál, makk egészséges!" Ez így érdekes válasz!

Ha nincs betegsége, akkor kérdezd meg mit evett, mert nem szeretnél dandár tűzérség mellett fülcsivel filmet nézni! :D

2020. febr. 26. 11:39
 17/47 anonim ***** válasza:
48%
Ha nincs betegsége, akkor így veszi a lapot!
2020. febr. 26. 11:40
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Az illatokról nem is beszélve!
2020. febr. 26. 11:40
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan Shrek típusú kérdés. Jobb kint mint bent, de nyilván udvariatlanság nyugi én is tudom. Ha nincs egészségi probléma bunkóság!

Ha megérti a WC-re megy, míg kiengedi a dandár tüzérséget, vagy petárdát, vagy tűzijátékot, nevezd ahogy szeretnéd :), de ott is lesz hangja, de ha van esze, azt mondja, hogy hangosítsd fel a tv-t, vagy valami zenét kapcsolj, hangosítsd míg nem jön vissza. Így megértenéd?

Mert bent tartani is vétek,pláne akinek betegsége van, mert egészségi problémát okoz.

Meg kell tanulni csöndben kiengedni, ha nem bírja már tartani, sok gyakorlást igényel, míg rájön hogy! :D Vagy az előbbi módszerrel a WC-re sietni!

2020. febr. 26. 11:47
 20/47 A kérdező kommentje:
Igen bunkosag.Ez a gond.
2020. febr. 26. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!