Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szo Ólnál hozzá, ha kiderülne a nŐröl, akivel ismerkedsz, és kezditek kedvelni egymást, hogy egy szörnyüség rabja, azaz bulimiás?
Nem. Megfogadtam magamnak, hogy többé nem kezdek lelki beteg csajjal.
Menj el pszichológushoz, kúráljátok ki a kettyódat utána lehet ismerkedni.
Én elmondtam, hogy régen hánytattam magam, de ennyi.
Rég volt, 4-5 évvel ezelőtt, még az exem alatt (is).
Szakítottunk, és ezzel lényegében megoldódott a probléma, nálam az ex és az ő irreálisan hülye elvárásai hozták ki a problémát.
Mondd el, mondd el, ez mivel jár, és döntse el, akar-e kapcsolatot kezdeni veled így.
Meddig tart?
Hát nővérem pl. 8 éve bulimiás, és hiába járt meg 3-4 pszichológust, táplálkozási szakit, feküdt kórházban és járt egyéb terápiákra, nem tud belőle kijönni.
Már mondjuk szarik is bele, elege van a pszichomókusokból, önerőből ideig-óráig okés, aztán a legkisebb stresszre ismét hány.
Ez van, fogai fájnak, törnek, nemsoká csináltat kivehető fogsort, de nem tud szabadulni.
KApcsolata nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!