Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnal hozza, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal hozza, ha egy kapcsolat kezdeti fazisaban egy ferfi hangosakat fingana melletted?

Figyelt kérdés
Ez a kerdes nem kamu mielott valaki megvadolna.2 honapja vagyunk egyutt es engem zavar hogy atoleles kozben odafingik.Szerintem ez kiabrandito.
2020. febr. 26. 10:24
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
66%

Mint az exem :dd de ő nem 2 hónap után ,hanem kb 3 hét után xd

Én mondtam is neki ne legyen bunkó,de őt nem érdekelte. Kb mindig rászóltam amikor nyomatta,és azzal jött,hogy hát nem tarthatja vissza. De kb naponta 2x tuti odafingott mellém. Vagy mondta szeretlek és fingott . Nem tudom amúgy,hogy emiatt ,de nem nagyon tudtam szerelmes lenni belé,folyton büfögött,fingott,sokat evett,sokat járt szarni a wc-re de azt is úgy 30-60 percig csinálta. Néha már halálra untam magam és kérdeztem is minek megy a wc-re szarni,ha nincs igazi inger? De amúgy sem értettem miért kell a kapcsolat legfrissebb idején már ezzel lombozni a másikat...

2020. febr. 26. 12:34
 22/47 anonim ***** válasza:
56%
Nekem oké, de a szeme se rebbenjen, ha én is küldök neki pár galambot.
2020. febr. 26. 12:40
 23/47 A kérdező kommentje:
Utolso iszonyat paraszt ember lehetsz
2020. febr. 26. 13:12
 24/47 A kérdező kommentje:
Meg igenytelen es gusztustalan is
2020. febr. 26. 13:17
 25/47 anonim ***** válasza:
84%
Én kidobnám!Mi lesz később?
2020. febr. 26. 14:12
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm férje ilyen, de barátnőm nem finghat, mert "nők nem finganak" a "férfi" szerint.
2020. febr. 26. 14:17
 27/47 anonim ***** válasza:
84%

Én is kidobnam.

Oké ezt nem tartja vissza.

Képzeld el mi az amit vissza tart.

Bunkó paraszt.

2020. febr. 26. 15:00
 28/47 A kérdező kommentje:
Utolso szerintem se normalis dolog ez.
2020. febr. 26. 15:09
 29/47 anonim ***** válasza:
90%

Sutyerák bunkó,igénytelen paraszt ennyi.

És ezt férfiként mondom,én a 2 év alatt soha nem rotyogtatok oda nem vagyok én se cig... ő se svéd cserediák,se proli.

Én a helyedben kérdező,amennyit odaküld annyi napig nincs szex aztán majd észbe kap a bunkója.

Hidd el ne adj nekinse szexet se csókot sőt én kiköltöznék a hálòbòl is,hogy igénytelen moslék disznóval nem vagy hajlandó egy ágyna feküdni jah és tedd hozzá legyél férfi ideje lenne, meg anyukád megtanìthatott volna a tiszteletre b+.

Ezt bele a szemébe,ahogy leírtam.

32F

2020. febr. 26. 15:38
 30/47 anonim ***** válasza:
66%
Az ilyennek bezzeg van nője! :"D
2020. febr. 26. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!