Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok/ élnétek meg/ szólnátok hozzá ha a párotok kimenni külföldre?
Párom kapott ismerősétől egy ajánlatot, hogy Svájca idénymunka gyümölcs szedésre tudna menni, egy hónapot szeretne menni.
Együtt lakunk, igazából nem tartom vissza azt mondtam ha akar menjen.
Van dolog amire gyűjtene meg van kis adóssága.
Csak rossz lenne ha nem lenne itt. De tudok ez lesz a helyes, hogy menjen, mert máshogy nem tud gyűjteni és csak egy hónapról lenne szó.
Örülnék, ha menne
(én 4 hétre mentem anno küföldre 21 évesen, az akkori párom (3 éve voltunk akkor együtt) hisztizett, hogy ha elmegyek elhagy, de még 4 év követte a dolgot)
Én vagyok a lány és a férfi párom menne.
Nem egy hónapon " hisztizek" csak tudod akit szeretsz az hiányzik bár lehet te a fogalmat se ismered... Nem tudom minek kell offolni, hogy milyen a kapcsolat 😡😡😡
Utolsó kettő köszi.
Igen itt nem is arról van szó, hogy megfenyegetem meg kikötözöm meg tuti megcsal.
Csak maga az a hiány érzett, meg mi van vele nehogy baja essen.
Persze menjen, tudom így lesz neki a legjobb. Mert amire gyűjt az a mostani fizujával esélytelen.
Inkább a kérdésem kellett volna máshogy feltenni, hogy bírtátok ki vagy nem tudom.
Nekem ez instant szakítás. Megvan az esélye, hogy megbeszélje velem és együtt menjünk vagy ne menjünk. De ez a "léptem csá, azért legyél hűséges" dolog rohadt szánalmas. Egy ilyen ember nem tud párban gondolkodni.
Meg nekem nem ér ennyit az a qrva pénz, hogy itthagyjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!