Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok/ élnétek meg/ szólnátok hozzá ha a párotok kimenni külföldre?
Párom kapott ismerősétől egy ajánlatot, hogy Svájca idénymunka gyümölcs szedésre tudna menni, egy hónapot szeretne menni.
Együtt lakunk, igazából nem tartom vissza azt mondtam ha akar menjen.
Van dolog amire gyűjtene meg van kis adóssága.
Csak rossz lenne ha nem lenne itt. De tudok ez lesz a helyes, hogy menjen, mert máshogy nem tud gyűjteni és csak egy hónapról lenne szó.
Az igen is bántó ha valaki azt írja h ez instant szakítás. Könyörgöm miért lenne az... Mert akar egy plusz pénzt keresni mert ami most kap semmi pluszt nem tud eltenni
Itt a szerelemed hiánya a lényeg... Nem tudom minek kell egyeseknek itt ferdíteni... Mert aki kimegy külföldre x okból az már csak nőhöz ugye?
Anyámat meg valaki még egyszer a szájára veszi.... 😡😡😡😡
Én mindenkinek adtam a zöld pacsit aki normálisan válaszolt nekem és köszönöm szépen! 🌹🌷
Van aki már ilyen troll és direktbe is! De az hogy valakinek az édesanyjáról kezd mocskolódi... Pofám leszakad... Bele nyúltál te söpredék, mert nem él!
Engem szidhatsz de anyámat meg páromat soha! 😡😡😡
"Az igen is bántó ha valaki azt írja h ez instant szakítás. Könyörgöm miért lenne az.."
A kérdésed: "Ti mit javasoltok/ élnétek meg/ szólnátok hozzá ha a párotok kimenni külföldre?"
Válasz: "Nekem ez instant szakítás"
Tehát felteszel egy kérdést, ő válaszol rá, hogy ő hogy élné meg, te szerinted ez meg sértő. Mégis minek kérdezed, hogy más hogy élné meg, ha csak a saját igazadat szajkózod?
Nem beszélve arról,.hogy nem lehwt egy kérdést feltenni, mert van akik kötekednek meg szitkozódnak... Sok unalmában nem tudja mit csináljon ember...
Mert itt a saját véleményetek alapján szidjátok a másikat... Miért szakítana,miért nőzni menne, meg nem gondolkodik kapcsolatban....
Akkor elég sok nőt csalnak külföldön 🤔
Másrészt meg undorító módon másnak az édesanyját kezdik el mocskolni... Ha élne se vehetnéd a szádra .
Privátban már nem tudtam neked írni de várom szerettel e leveled...
Ez a mai világ... Mindenki tökéletes csak az nem aki gyakorin feltesz egy kérdést.
Kötekedők ti se vagytok tökéletesek ti is követtek el hibát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!