Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj velem? Miért irigylem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért irigylem a szingli párkereső hölgyeket elvált 2 gyermekes anyaként? Van még valaki ilyen helyzetben? Mit tehetek az érzések ellen?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy sokkal jobb azoknak a nőknek társat keresni, akiknek nincs gyerekük, mert van idejük saját magukra és randira menni akár hétköznap munka után is. Úgy érzem belefásultam abba, hogy közel 2,5 éve, a válásom óta nincs időm "csak magamra" és normális randikra. Így, hogyan ismerkedjek? A neten ismerkedés során, mikor kiderül, hogy segítség híjján az első randi játszótéren vagy játszóházban lenne, értelemszerűen menekülnek a férfiak. Nem így terveztük a volt férjemmel a kisebbik gyerkőcünk nevelését... Mit tehetek az ellen az érzés ellen, hogy hiányzik, hogy valakinek én legyek a fontos, csak én számítsak? Engem az nem tesz 100%-ig boldoggá, hogy nekem jelenleg "csak" a gyerekeim szeretete jut.

#önzőség #irigység #fásultság #szeretetlenség #randimentesség #énidő hiány
2020. febr. 14. 22:39
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
A kisebb gyerek 7 éves, nem maradhat egyedül itthon.
jan. 5. 10:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!