Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért irigylem a szingli párkereső hölgyeket elvált 2 gyermekes anyaként? Van még valaki ilyen helyzetben? Mit tehetek az érzések ellen?
Nekem sincs senkim, de amikor látok boldog párokat, mosolygok, gondolatban hosszú boldogságot kívánok nekik, és szintén gondolatban megsimogatom az arcukat.
Te egyszerűen irigy vagy, részben emiatt sincs senkid.
Értem. Akkor egy irigy, önző dög vagyok, aki nem látott előre a jövőbe, hogy egyedül marad majd a gyerekeivel, hogy a volt férje csak a megcsinálásban óhajt részt venni.... Nem irigylem a pároktól a boldogságot, hanem önsajnálatom van, hogy nekem miért nem adatik meg.....Annak örülök, hogy másoknak megadatik, csak hiányolom, hogy nekem nem. Még a munkám során is másikat szolgálok ki, már az is baj, ha szeretném, ha valakinek az is számítana, hogy én mit szeretnék?
Nem azért szültem 2 gyereket, hogy intézet nevelje őket. Az ő boldogságuk és hogy mindenük meglegyen, ne úgy, mint nekem gyerekkoromban, a legfontosabb. Csak szeretnék én is valakinek a legfontosabbja lenni. De a kommentekből megértettem, hogy ez pusztán önzőség a részemről.
Nem az! Sok az álszent idióta itt.
Sose add fel, van olyan férfi, aki gyerekkel együtt elfofad.
"Eleve nem kellett volna gyereket tervezni, és akkor most nem lenne probléma."
Ha anyuka nem akart volna gyereket, akkor ezt a bölcs választ nem lehetne olvasni. Sokat vesztettünk volna?
"Te egyszerűen irigy vagy, részben emiatt sincs senkid."
Leesett a tantusz miért nem vagyok milliárdos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!