Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasodni szeretnék, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodni szeretnék, nincs menyasszonyom - de ötletem lenne kit kérjek feleségül. Nagyon hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Házas férfi szeretnék lenni. Poén szinten már volt akitől ezt megkérdeztem és csak kiröhögött.

Szerintetek hozzám jönne így valaki? Ezzel a kérdéssel kezdeném az udvarlást. Természetesen nem rögtön lenne az esküvő, hanem minimum fél vagy 1 évig "járnánk". Igaz a mondás, hogy az ilyen rögtönzött ötletekből alakulnak ki a legjobb dolgok.🙂

Mit szóltok ehhez?

31/F

2020. jan. 24. 18:56
 81/91 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem tisztelendő, hogy ezzel a vággyal keresel párt, és nem úgy, hogy majd aki épp jön, ameddig megéri és úgyis sodródunk. Ahogy 80-as mondja, nem rögtön döntésre kell kényszeríteni, hanem arról beszélni, hogy mit szeretnél e téren elérni az életedben. Egy konzervatív nő el fog olvadni attól, ha végre találkozik olyannal, aki monogám életre vágyik, meg értéknek tekinti a házasságot és családot, és nem csak az ösztöneire akar alapozni. Csak ahhoz azért neki is idő kell, hogy rájöjjön, pont veled tudná-e szimbiózisban leélni az életét, és nem biztos, hogy ennyire rugalmatlannak kell lenned az ütemtervben. :)
2020. máj. 22. 15:04
 82/91 anonim ***** válasza:
12%
Ja mondjuk Britney Spears biztos azonnal igent mondana és gazdag is XD
2020. máj. 22. 23:20
 83/91 anonim ***** válasza:
100%
Van egy csomo ilyen reality ahol szinte rogton osszehazasodnak, jelentkezz egyre. :D
2020. jún. 9. 11:23
 84/91 anonim ***** válasza:
87%

#83 komolyan elhiszed, hogy az ilyen műsorok igaziak?!

A főzőshowk, kibeszélőshowk, házasodó showk stb. mind kamu! A főzőshowkban a kész kaját nem is ők készítik.

2020. júl. 11. 09:16
 85/91 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nrm igazi, attol meg egy probat meger, hatha utana a masik amator szinesszel ossze is tudnak jonni igazából. :D
2020. júl. 11. 16:19
 86/91 anonim ***** válasza:
90%
Keress egy indiait, náluk van ilyesmi szokás, lol.. :D
2020. júl. 11. 16:45
 87/91 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik konkrétan házasodni akarnak, én is céltudatosan olyat kerestem, akihez hozzámehetek, így találtan a férjemwt :) szóval hajrá biztos talalsz ilyen nőt :)
2020. júl. 11. 23:08
 88/91 anonim ***** válasza:
100%
Na mi a helyzet? Megtaláltad, már a menyasszonyt?
2020. júl. 20. 12:05
 89/91 anonim ***** válasza:
89%

Én már jöttem így össze csajjal, hogy az első mondatom ez volt hozzá, hogy "Tudod, hogy te leszel a feleségem?"

A csajnak volt humora, vette a poént, és órákig hülyéskedtünk ezzel aznap este, egy buliban, hogy milyen lesz a házasságunk meg a gyerekeink, a házunk, stb. A vége egy csók lett, és még folytatódott a dolog hosszabb időn keresztül, de végül nem őt vettem el.

Mindenestere ha a lánynak van humora, akkor bejöhet.

2020. júl. 28. 21:12
 90/91 anonim ***** válasza:
52%

Hozzád mennék :)

Viccet félretéve, számomra szimpatikus lennél, ha az első randik egyikén meg lehetne veled beszélni, hogy mindketten házasságpártiak vagyunk, és egyikünk se akar hosszú évekig csak járogatni meg vadházasságban élni.

Ja és római katolikusként számomra fontos az egyházi esküvő is :)

29/N

2020. okt. 5. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!