Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodni szeretnék, nincs menyasszonyom - de ötletem lenne kit kérjek feleségül. Nagyon hülye vagyok?
Házas férfi szeretnék lenni. Poén szinten már volt akitől ezt megkérdeztem és csak kiröhögött.
Szerintetek hozzám jönne így valaki? Ezzel a kérdéssel kezdeném az udvarlást. Természetesen nem rögtön lenne az esküvő, hanem minimum fél vagy 1 évig "járnánk". Igaz a mondás, hogy az ilyen rögtönzött ötletekből alakulnak ki a legjobb dolgok.🙂
Mit szóltok ehhez?
31/F
#83 komolyan elhiszed, hogy az ilyen műsorok igaziak?!
A főzőshowk, kibeszélőshowk, házasodó showk stb. mind kamu! A főzőshowkban a kész kaját nem is ők készítik.
Én már jöttem így össze csajjal, hogy az első mondatom ez volt hozzá, hogy "Tudod, hogy te leszel a feleségem?"
A csajnak volt humora, vette a poént, és órákig hülyéskedtünk ezzel aznap este, egy buliban, hogy milyen lesz a házasságunk meg a gyerekeink, a házunk, stb. A vége egy csók lett, és még folytatódott a dolog hosszabb időn keresztül, de végül nem őt vettem el.
Mindenestere ha a lánynak van humora, akkor bejöhet.
Hozzád mennék :)
Viccet félretéve, számomra szimpatikus lennél, ha az első randik egyikén meg lehetne veled beszélni, hogy mindketten házasságpártiak vagyunk, és egyikünk se akar hosszú évekig csak járogatni meg vadházasságban élni.
Ja és római katolikusként számomra fontos az egyházi esküvő is :)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!