Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodni szeretnék, nincs menyasszonyom - de ötletem lenne kit kérjek feleségül. Nagyon hülye vagyok?
Házas férfi szeretnék lenni. Poén szinten már volt akitől ezt megkérdeztem és csak kiröhögött.
Szerintetek hozzám jönne így valaki? Ezzel a kérdéssel kezdeném az udvarlást. Természetesen nem rögtön lenne az esküvő, hanem minimum fél vagy 1 évig "járnánk". Igaz a mondás, hogy az ilyen rögtönzött ötletekből alakulnak ki a legjobb dolgok.🙂
Mit szóltok ehhez?
31/F
Enis hozzád menek ha akarod 😂 csak egy szavadba kerül 😂 na jo lehet hogy könyörögnöd is kell kicsit 😂😂
32N
Attól függ. Van olyan helyzet amikor egy nő sem akarja már az időt húzni.
Itt az én példám. Nem hiszem , hogy "akkor" is vagy most is egyedi eset lettem volna. Fiatalon éretlen kis hülye voltam. Akit egy menő srác talonban tartott. Az anyámnak, tesómnak senki nem volt elég jó. Sajnos tudtak befolyásolni. 25 körül kezdtem úgy kapisgálni a dolgokat.... Ekkor lett egy komoly kapcsolatom. Mikor vége lett egy darabig gyászolnom kellett. Mikor ezen is túl voltam, már fájó szívvel nézegettem a babakocsit tologató anyukákat. Itt 28 éves voltam. Megismerkedett velem egy 6 évvel idősebb férfi. Elsőre nem volt az esetem. Meghatott a szeretete. Ő úgy mondta - ezt neked is javasolom - hogy nem akar sokáig járni. Mivel már 30-as szeretne nősülni, családot alapítani. Egyeztek az elképzeléseink. Nem egészen egy év járás után összeházasodtunk. Először egy városba kellett költöznünk. Albérletben laktunk. Volt félretett pénzünk, lakást vettünk. Aztán házasság. 19 éve vagyunk együtt. 2 gyerekünk van. Javaslom: Ne úgy kezd, hogy esküvőt szeretnél, hanem, hogy nem szeretnél sokáig járni, húzni az időt, úgy érzed elég érett vagy már a házasságra. Persze így is lesz egy ismerkedési időszak. Amit muszáj végig csinálni. Ja, ne a 20 éveseknél próbálkozzál.
67-es nem neked írtam, a kérdezőnek. 68-as vagyok.
Őszinte leszek, engem nagyon taszítana az is ha a járást is beszabályozná a másik, és siettetné, én introvertáltként inkább élvezem az életet egyedül, mint hogy kínlódjak egy egoval aki csak a saját terveit akarja megvalósítani, és ezért időt sem hagy a másiknak. Ilyen indítást mind a kettőt kiröhöhöm, jaj nem akarok sokáig járni, abból mindig csak az van, hogy utána meg csak tollják a kapcsolatot, és nem járnak, kinek kell ilyen szar? Kb. 0,1% akinek életreszóló. Hülyeség kapuzárási pánik miatt marhaságokat csinálni, mert ez az. Amúgy ez szerintem a kapcsolatfüggőség jele is, hogy már mindegy csak legyen gyorsan valaki.
Ha valaki nekem ezzel állna elő, hogy házasság,vagy nem akar sokáig járni, akkor menjen máshoz.
A nem akar sokáig járnit, amúgy félre is érthetted volna, mivel azt is jelenti, hogy figyi járunk addig míg ágyba viszlek nagy gentleman-t eljátszva, azt jó van, egy vagy két hónap alatt nem tudod megismerni igazán, de még 7 hónap is kevés hozzá. Esetleg eljátsza a kedves aranyos embert, és aztán mikor a minden happy és jó, akkor lécel le szó nélkül, mert rájön, hogy mégsem akarja, és akkor a kapuzárási pánikot váltja a menekülési pánik. Nekem az ilyen a tenyészterepre emlékeztet állattenyésztői szakmával, láttam hogy udvarolnak a különböző állatok. És arra is rájöttem, hogy az embereknél is vannak olyan típusok, mint az állatvilágba, jó dolog zoologiát tanulni. És ezt most ne vegyétek sértésnek.
Leszólítani valakit, mert egy papírt akar úgy, hogy nem is ismeri a másikat, de még csak rövid járás után is már gyorsan költözzenek össze kb. 2 hónap után meg a boldogító igen után összeköltöznek, és aztán lottóznak minden téren.
Közvetetten láttam olyat is, akinek a nászútja után a munkából hazajövet az asszony a cuccát az ajtaja előtt hagyta, hős romantikus típus pasi volt, sőt, olyat is, aki a nagy love után ment a szidása a nőnek, hogy mennyire igénytelen lett és etc, és olyan nőt is aki bedőlt olyannak akiről lerítt hogy egy nagy marha, amit később bizonyított is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!