Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasodni szeretnék, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodni szeretnék, nincs menyasszonyom - de ötletem lenne kit kérjek feleségül. Nagyon hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Házas férfi szeretnék lenni. Poén szinten már volt akitől ezt megkérdeztem és csak kiröhögött.

Szerintetek hozzám jönne így valaki? Ezzel a kérdéssel kezdeném az udvarlást. Természetesen nem rögtön lenne az esküvő, hanem minimum fél vagy 1 évig "járnánk". Igaz a mondás, hogy az ilyen rögtönzött ötletekből alakulnak ki a legjobb dolgok.🙂

Mit szóltok ehhez?

31/F

2020. jan. 24. 18:56
 31/91 A kérdező kommentje:
Már feladtam ezt, nem vagyok érdekes és jó választás.
2020. márc. 15. 09:14
 32/91 anonim ***** válasza:
95%

:DDDD

Ezt nem bírom

Álomvilágban élsz...

2020. márc. 15. 09:14
 33/91 A kérdező kommentje:
Miért élnék álomvilágban? Azt hiszed még mindig úgy van mint régen, hogy a fiúk tisztességesen udvaroltak? Ma már a nők nem is kíváncsiak az udvarlásra.
2020. márc. 15. 09:27
 34/91 anonim ***** válasza:
92%

Igen, azok a nők nem kíváncsiak az udvarlásra, akik egy kis futókalandot akarnak. De hadd ne kelljen elmagyarázni egy felnőtt férfinak, hogy hogy működik ez...

Javaslom ne úgy indulj neki a dolognak, hogy te márpedig házasodni szeretnél, mert abból aztán tuti nem lesz házasság. Apropó részben ezért van annyi válás, mert egyesek házasodni akarnak, ez a céljuk, az meg már, hogy kivel, lényegében másodlagos. Aztán utána jönnek rá, hogy hoppá, ezt lehet kicsit jobban át kelett volna gondolni.

Társat keress inkább, akivel jól kijöttök az élet minden területén, aztán jöhet a házasság.

2020. márc. 15. 09:41
 35/91 A kérdező kommentje:
Férj szeretnék lenni, nem futó kaland. 31 évesen már lehet nyílt lapokkal játszani.
2020. márc. 15. 09:47
 36/91 anonim ***** válasza:
37%
Az ilyen tevemusorokban van fodij, meg szerepelni akarnak, egzotikus helyek... De hogy te vagy a fodij? Ennyi osszesen?
2020. márc. 15. 10:01
 37/91 A kérdező kommentje:
Nem állítom hogy fődíj lennék, viszont minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz elég lehet.
2020. márc. 15. 10:03
 38/91 anonim ***** válasza:
100%

Persze, simán. Eddig 2-szer voltam férjnél, 2-szer váltam el, mit nekem 3. :-D

Viccet félretéve, biztos vannak olyan 20-on éves csajok, akik erről álmodoznak.

2020. márc. 15. 11:51
 39/91 A kérdező kommentje:
30 és 35 közötti nőkben gondolkodom. A kislányok nem érdekelnek. Babát is szeretnék rövid időn belül, úgyhogy erre pont alkalmas egy 30-as nő.
2020. márc. 15. 12:09
 40/91 anonim ***** válasza:
100%
Mi van még benned, ami elég egy jó kapcsolathoz? Hány kapcsolatod volt eddig és miért lett vége?
2020. márc. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!