Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasodni szeretnék, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodni szeretnék, nincs menyasszonyom - de ötletem lenne kit kérjek feleségül. Nagyon hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Házas férfi szeretnék lenni. Poén szinten már volt akitől ezt megkérdeztem és csak kiröhögött.

Szerintetek hozzám jönne így valaki? Ezzel a kérdéssel kezdeném az udvarlást. Természetesen nem rögtön lenne az esküvő, hanem minimum fél vagy 1 évig "járnánk". Igaz a mondás, hogy az ilyen rögtönzött ötletekből alakulnak ki a legjobb dolgok.🙂

Mit szóltok ehhez?

31/F

2020. jan. 24. 18:56
 41/91 A kérdező kommentje:

2 barátnőm volt, az egyik nem szeretett eléggé,a másik megcsalt.

Amit rólam tudni kell: figyelmes, megértő, gyengéd, hűséges.

2020. márc. 15. 14:53
 42/91 anonim ***** válasza:
87%

Én nem vagyok normális és kedvelem az őrült dolgokat. Szeretnék feleség lenni, szóval én simán igen-t mondanék. :) Aztán ha minden rendben lenne köztünk, akkor esküvő.

29/n

2020. márc. 26. 09:02
 43/91 A kérdező kommentje:
Végre valaki igent mondana! Csak nem vesztett ügy ez☺️
2020. márc. 26. 09:13
 44/91 anonim ***** válasza:
100%
megvan a megoldás. Hasznos ez a gyak.
2020. márc. 26. 09:32
 45/91 A kérdező kommentje:
Ha a hölgyekben lenne több mersz, akkor hasznosabb is lehetne....
2020. márc. 26. 09:43
 46/91 anonim ***** válasza:
100%

Miért emelted ki, a gyk-s lány is elfutott?

Ha nem gond számodra,ha egy lány nagyon vaskos és 0 nőies kisugárzása van, akkor átpasszolom a zaklatóimat neked.

Nem hiszitek el, a badoon van egy nő, aki 2+ profillal nyomja.

Ma a hülye kérdések kiemelésének napja van,ez ...ki ismeri Cingár Zoltánt (2015 ös kérdés...) mind kiemelve.

2020. ápr. 14. 22:07
 47/91 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Értem én, hogy nyílt lapokkal akarsz játszani, de ezt lehet gyűrű nélkül is... Merthogy te tulajdonképpen egy idegen ember kezét akarod megkérni.

Nem tűnik fel, mennyire egoista hozzáállásod van azzal, hogy magadat feltünteted a nők álmának, csak mert "figyelmes és megértő" vagy? És közben azt állítod, hogy már nincsenek komolyan vehető nők, csak plázacicák... Rohadt egoista.

Ha egy idegen ember kezét kéred meg, akkor az összes dolog, amit tudsz róla, az a külseje. Külső alapján akarod megítélni, milyen ember a másik? Nagyon visszatetsző a viselkedésed.

Gondolkozz már el ezen az egészen még egyszer!

19F

2020. ápr. 14. 22:31
 48/91 anonim ***** válasza:
100%

Én arra lennék kíváncsi mi a szakmád ez alapján a kérdés alapján. :D

De tényleg?

Tisztára mint valami indiai család, ahol a lány nem saját maga választ, csak te itt már az elején letámadod a kiválasztottat, hogy na leszel ara?

Elképzelve így olyan mint egy candy camera ahogy járod az utcát és minden nőben potenciális arát látsz.

Ne hari ezért, de ezek nem így működnek, hogy már az elején első randin sőt gyk kajtatnád ezt leírva az arát.

Öööö ez az oltári nő ellentéte. :'D

Kéne egy filmet készíteni rólad is.

2020. ápr. 14. 22:59
 49/91 anonim ***** válasza:
32%

Miért nem jelentkeztél a Házasodik a gazda műsorba? Vagy a Nagy Ő műsorba. :D

Van ilyen sorozat is, ahol valóság show-t csináltak ezen dologról, amiről te írsz.

Egy ausztrál sorozat. A címe Unreal Az igazi valóság

De ebből csak az Unreal fogott meg, de nem a sorozat az Unreal Engine-r jutott eszembe, a csoda program. :)

Gondolkoztam hogy unalmamba elkezdem nézni anno ezt a sorozatot, de nem igazán sikerült számomra nagyon nem érthető miért jelentkeznek ilyenekre és már az elején meguntam. De igazából inkább a stáb életét mutatja be.

2020. ápr. 14. 23:11
 50/91 A kérdező kommentje:

Van 2 szakmám is egy felsőfokú, ill. egy melós, a melósban tevékenykedtem eddig, mivel az jobban megérte.

Csalódások értek, sose feleltem meg a nőknek, inkább az kellett nekik akik udvarlás nélkül a lényegre tértek, hogy "pippants le". Mind olyan nő, akik sokra tartották magukat és legfőképp értékesnek. Én meg a régimódi stílusom miatt kiestem a körből. Tudom hogy vannak hibáim nekem is, hát ez van. Egyébként mára ez a kérdés tárgytalan, csak unaloműző kiemelés ebben a "gyönyörű" karanténban.

2020. ápr. 15. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!