Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasodni szeretnék, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodni szeretnék, nincs menyasszonyom - de ötletem lenne kit kérjek feleségül. Nagyon hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Házas férfi szeretnék lenni. Poén szinten már volt akitől ezt megkérdeztem és csak kiröhögött.

Szerintetek hozzám jönne így valaki? Ezzel a kérdéssel kezdeném az udvarlást. Természetesen nem rögtön lenne az esküvő, hanem minimum fél vagy 1 évig "járnánk". Igaz a mondás, hogy az ilyen rögtönzött ötletekből alakulnak ki a legjobb dolgok.🙂

Mit szóltok ehhez?

31/F

2020. jan. 24. 18:56
 11/91 A kérdező kommentje:
Ha nem jönne össze, (mert nem lenne elégedett velem a nő), legalább átélném egyszer hogy milyen esküvőre készülni, meg úgy tartozni valakihez. Nekem már ez is megérné, aztán hogy hülyeség e, nem lehet megmondani. Egy nagy szerelemhez két bolond kell...
2020. jan. 27. 10:48
 12/91 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat ne arról szóljon már, hogy milyen mániája van az egyiknek. Egy házasság meg főleg ne!
2020. jan. 27. 11:22
 13/91 A kérdező kommentje:
#12, nem mánia csak szeretnék valakihez tartozni, megadni neki mindent, a tenyeremen hordozni, összekötni vele az életet és megmutatni hogy alkalmas vagyok erre, csak esélyt sem kapok.
2020. jan. 27. 11:25
 14/91 anonim ***** válasza:
100%
Házasság arra való, hogy biztosan az adott személlyel szeretnéd leélni az életed. Nos ha valakit nem is ismersz, de máris házasodnál vele szerinted nem furcsa? Olyan, mintha egy darab lyuknak néznéd és egyáltalán nem érdekelne a személyisége, hiszen mi van, ha nem tudtok beszélgetni, mert teljesen más témát gondolsz érdekesnek? Érdemesebb először ismerkedni, találj olyan nőt, akivel egy hullámhosszon vagytok. Házasság nélkül is hordozhatod a tenyereden és érezheted tartozol valakihez.
2020. jan. 27. 13:27
 15/91 A kérdező kommentje:
#14, 1 éven belül tervezném a házasságot, ez idő alatt lehet összehangolódni. Csak nyílt lapokkal indítok, hogy házasodni szeretnék, tudja hogy komolyan gondolom.
2020. jan. 27. 13:51
 16/91 anonim ***** válasza:
28%
Igen,nagyon hülye vagy.Nemhogy örülnél hogy szabad vagy.Várj nyárig,a fesztiválokon lehet házasodni hülyeségből.Odarángatsz valami kis csirkét,és elveszed.Sok boldogságot!
2020. jan. 27. 19:59
 17/91 anonim ***** válasza:
81%
#2 vagyok.Sikerült már menyasszonyt találni hülyegyerek?😂😂
2020. jan. 28. 08:39
 18/91 A kérdező kommentje:
#17, alakul már egy 29 éves csaj! Remélem nem fog megijedni🙂
2020. jan. 28. 09:13
 19/91 anonim ***** válasza:
100%
#17 vagyok. Majd ird mar le ide hogy megházasodtál-e😂😂 Akkor bontok pezsgőt ha igen😂😂
2020. jan. 28. 22:55
 20/91 A kérdező kommentje:
Oké, készítheted a pezsgőt!😉
2020. jan. 29. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!