Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak nők, akiket feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők, akiket feleségül akarnak venni, és vannak, akikkel csak lefeküdni akarnak a férfiak?

Figyelt kérdés

2018. nov. 16. 16:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
77%
Inkább csak adott élethelyzetek vannak.Ugyanaz a férfi más körülmények között szívesen elvenne.
2018. nov. 16. 16:07
 2/32 anonim ***** válasza:
91%

Férfiak? A férfiak nem egy homogén halmaz.

Én olyannal feküdnék le szívesen, akit a feleségemnek is el tudnék képzelni, mert a szeretkezés érzelmek nélkül olyan, mint a kakaós csiga kakaó nélkül.

Egy szimpla dugás egy idegennel nekem nem igazán okozna semmilyen örömet.

2018. nov. 16. 16:11
 3/32 A kérdező kommentje:
Első, mit értesz más körülmények alatt pontosan?
2018. nov. 16. 16:22
 4/32 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a nő mennyire jön be a férfinek.
2018. nov. 16. 16:39
 5/32 anonim ***** válasza:
6%
Az első legfontosabb , hogy megengedheti e magának egy férfi a család alapítást? Azért sokunk nem engedheti meg magának még gyerek nélkül sem . A következő legfontosabb tényleg annyira fontos az a papír, hogy 5-6 jobbik esetekben 10 év múlva válás legyen a vége ? Sokan nem is igazi keresztények még is házasodnának , elsőnek a hitet kellene gyakorolni és tisztában lenni azzal , majd úgy megfogadni azt az esküt. Pl fogadod isten előtt , hogy életed végig jóban -rosszban közben meg egy szemernyi hit nincs benned.
2018. nov. 16. 16:41
 6/32 anonim ***** válasza:
76%

#1 vagyok.

Néhány példa:

-kisgyerekes nő

-ápolásra, gondoskodásra, eltartásra szoruló családtagokkal élő nő

-jelentős korkülönbség esetén

-jelentős eltérés mutatkozik egzisztenciálisan, végzettséget tekintve vagy a társadalmi ranglétrán elfoglalt hely szerint

Természetesen ezek mind csak lehetőségek, egyedi esetek amikkel találkoztam nem pedig általános érvényű igazságok.Mindenki ismer olyan esetet amikor a középkorú vezérigazgató maga mellé emeli a 20 éves takarítónőt teljes értékű társsá.

2018. nov. 16. 16:43
 7/32 A kérdező kommentje:

A kérdésem igazából inkább arra irányult volna, hogy hogyan lehet az, hogy bizonyos nőket elvesznek feleségül, míg másokat nem? Az első csoportba tartozók valahogyan ezt kiérdemlik, valamivel, de mivel többek, másabbak, mint azok, akiket nem vesznek el?

Első válaszoló: ez mind igaz, megfontolandó, amiket írtál, de én inkább arra gondoltam, mikor a nővel nem járnak "egyéb terhek", hanem ugyanúgy szingli, gyermektelen, átlagos egzisztenciájú stb., mint azok a nők, akiket mégis elvesznek feleségül.

2018. nov. 16. 16:47
 8/32 anonim ***** válasza:
Na igen, pont a lényeg maradt le. Ha ugyanezek a nők, függetlenül, életkorban megfelelően, rendezett anyagi,végzettségbeli és családi körülmények között találkoznának az adott férfival akkor az nem hezitálna.
2018. nov. 16. 16:48
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan nem is igazi keresztények még is házasodnának"

Mi az osszefugges? A hazassag jogi fogalom.

2018. nov. 16. 16:52
 10/32 anonim ***** válasza:
59%

Nem elég hogy nem járnak egyéb terhek.

Két nő közül azt választják általában akivel előnyösebb lehet az együttélés. Ez lehet a nagyfokú alkalmazkodú készség, családi háttér, ingatlanok, kellemes kimenetelű perspektívák.

A fiúk is mérlegelnek és ésszel választanak. Nem elég annyi, hogy Pötyike szép és jó melle van.

2018. nov. 16. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!