Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak nők, akiket feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők, akiket feleségül akarnak venni, és vannak, akikkel csak lefeküdni akarnak a férfiak?

Figyelt kérdés

2018. nov. 16. 16:03
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"Van adott nő, akit adott férfi nem akar feleségül venni, egy másik adott férfi meg igen. "

De ha ez igaz, akkor csak max évig szabadna várni, hogy most akkor elvesz-e vagy sem, nem? Mert ennyi erővel gondolhatod úgy,hogy összeilletek, a másik meg lehet, eközben úgy gondolja, sosem akar elvenni, annyira azért mégsem passzoltok, és halálod napján rájössz: ja, ez az ember tényleg úgy gondolta, hogy mégsem passzolunk annyira, hogy össze is házasodjunk.

2018. nov. 16. 17:08
 22/32 anonim ***** válasza:
Túrót. Csak én úgy indulok neki a kapcsolataimnak, hogy egy életre tervezek. Aztán más, ha valamiért szakítunk közben.
2018. nov. 16. 17:10
 23/32 A kérdező kommentje:

"Csak én úgy indulok neki a kapcsolataimnak, hogy egy életre tervezek."

Ez ritka. Vagy akiket én ismerek, fiúk, vagy férfiak, azokra nem ez a jellemző.

2018. nov. 16. 17:12
 24/32 A kérdező kommentje:
18 / 22-es: érdekelne a szakításaid oka, ha nem vagyok indiszkrét. Privátban is megírhatod.
2018. nov. 16. 17:14
 25/32 anonim ***** válasza:
Azert legkesobb olyan egy ev utan illik megbeszelni, hogy ki mit var hosszabb tavon a kapcsolattol, hogy ne vesztegesseg egymas idejet.
2018. nov. 16. 17:21
 26/32 anonim ***** válasza:

Pacsi:D

2018. nov. 16. 17:28
 27/32 anonim ***** válasza:

" De ha ez igaz, akkor csak max évig szabadna várni, hogy most akkor elvesz-e vagy sem, nem? Mert ennyi erővel gondolhatod úgy,hogy összeilletek, a másik meg lehet, eközben úgy gondolja, sosem akar elvenni, annyira azért mégsem passzoltok, és halálod napján rájössz: ja, ez az ember tényleg úgy gondolta, hogy mégsem passzolunk annyira, hogy össze is házasodjunk."

Azért jó esetben egy ilyen kérdést nem csak végiggondolnak magukban a felek, hanem meg is beszélik. Tehát pár éven belül kiderül, ki mit akar.

Meg kérdés az is, kinek mit jelent a házasság. Lesz, aki egy amúgy jól működő kapcsolatot nem rúg fel azért, mert a másik nem akar házasodni, de csak akkor jo ez, ha neki sem kardinális kérdés.

Meg van, ahol nincs egyenes beszéd: "rejtjeleznek", főleg nők, meg mismásolnak, főleg férfiak, sőt, gyakori, hogy ez a kettő találkozik, az egyik viselkedés kihozza a másikat. Ezt sose értettem, mire jó. Vannak helyek és voltak korok, ahol a komoly kapcsolat egyértelműen házasságot jelentett, ott még elment, célt érhetett az utalgatás, ködösítés, de ma, amikor már opció az esküvő, az egyetlen mód, ha egyértelműen megbeszélik a hozzáállásukat és a szándékukat.

2018. nov. 16. 17:34
 28/32 anonim ***** válasza:
Bocsi, indiszkrét a kérdésed.
2018. nov. 16. 17:38
 29/32 anonim ***** válasza:
84%

Előre szólok hogy nem bántásnak szánom a kommentem!

Én Magyarországon nem tudtam egy normális kapcsolatot kialakítani, pedig elmondásuk alapján minden téren rendben vagyok. De egyszerűen senkinek nem voltam szerelme, csak elvoltak velem (nem éreztem csak a végére).

Majd kaptam külföldön munkát, így kiköltöztem. Egy idő után elkezdtem itt is ismerkedni és hihetetlen mód akadtak udvarlóim, nem is akármilyenek, volt hogy majdnem verekedtek értem :S Pedig semmiben nem változtam. Később megismertem a párom, aki megmutatta, milyen egy jó kapcsolat, bizalmat szavazott nekem, nőként, emberk3nt kezelt/kezel, mellettem van jóban-rosszban.

2018. nov. 16. 17:57
 30/32 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is az van, hogy nem nőként váltod ki univerzálisan az összes férfiból, hogy ők mind feleségül akarnak venni vagy csak mind megdugni akarnak és ennyi. Ha volt már párkapcsolatod, akkor talán te is érezhetted, hogy bármennyire is jól működött a dolog, ott és akkor, nem biztos, hogy az életed is összekötnéd az illetővel, és akár gyereket is szülnél neki.

Jobb esetben azért a felek megbeszélik idővel egymás között, hogy mit szeretnének, de gyakran van az, hogy amúgy már "korban" lennének, elég ideje is együtt vannak, de nem érzik azt a bizonyos valamit (akár csak egyikük, akár mindketten), ami miatt összekötnék az életüket. Logikusan persze azt mondod, hogy akkor szakítsanak, de ha egyébként meg jó a kapcsolatuk, nincsenek különösebb problémák -ezt leszámítva esetleg-, félnek attól, mi várna rájuk szakítás után, akkor nem fognak csak emiatt szakítani, sőt, mondok jobbat, nem is biztos, hogy meg tudják ezt beszélni, mert lehet, hogy maguknak is és egymásnak is hazudnak a terveikről. Mindig könnyű kifogást találni, amit elhinni is könnyű, ha el akarod.

Szóval szerintem nincs olyan, hogy X nőt nem akar senki sem elvenni, Y-t meg mindenki csak elvenni akarja. Ez butaság. Olyan lehetséges, hogy X még nem találkozott olyannal, akivel kölcsönösen össze szeretnék kötni az életüket, Y meg szerencsésebb volt, és előbb összeismerkedett az illetővel.

2018. nov. 16. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!