Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők, akiket feleségül akarnak venni, és vannak, akikkel csak lefeküdni akarnak a férfiak?
" ezt kiérdemlik, valamivel"
Bocsi, de ez nem jutalom, hanem kozos dontes.
Amugy kerdezhetnenk azt is, hogy a ferfi megerdemli, hogy hozzamenj?
Én ezt sok esetben nem így látom.
Bár igaz, több olyan esetről tudok környezetemben, ahol a nő úgymond finoman (vagy kevésbé finoman) kierőszakolta a házasságot, de az megint más, mert ott mulya volt a férfi, befolyásolható.
Meg az is elgondolkodtat, hogy vannak, akik házasság előtt nem is vállalnának gyereket (talán ők jellemzőbben nők, mint férfiak), míg nem egy nő szül úgy akár több gyereket is egy férfinak, hogy az nem veszi őt el évek múlva sem.
És oké, a házasság sokak szemében csak egy papír, de én inkább a férfi részéről történő hajlandóságról beszélek. Aztán hogy valóban megházasodnak-e, az egy dolog, de hogy vannak olyan nők, akiket - ha a kérdésre rákerülne a sor - el is vennének feleségül, tehát ahol nincs hezitálás, vagy kifogáskeresés stb.
"Ez lehet a nagyfokú alkalmazkodó készség"
Ebben lehet valami.
Szerintem nem érdemes kategorizálni. Van adott nő, akit adott férfi nem akar feleségül venni, egy másik adott férfi meg igen. Megint egy másik kérdés, hogy a nő hazasodna-e és ha igen, kivel és kivel nem.
Szóval inkább csak azon múlik, hogy az ember találkozik-e olyannal, akivel összeillenek és egy a szándékuk, vagy nem. Még lehetnek érzelmi/energetikai blokkok is az emberben, de olyan szerintem nincs, hogy valaki arra van "kárhoztatva", hogy házasodjon vagy hogy nem.
"Amugy kerdezhetnenk azt is, hogy a ferfi megerdemli, hogy hozzámenj?"
Ebben meg neked van igazad, a másik oldalról felmerülhet ez is.
Csak úgy látom - de javítsatok ki, ha tévedek - mintha az sok nő szemében még mindig egyfajta büszkeség, kiérdemeltség lenne, ha elveszik őket feleségül, és valahogy olyan kínos szagú, ha még évek múlva sem kerül sor a frigyre (pláne, ha azzal jönnek rokonok, vagy ismerősök, hogy na mikor házasodtok már össze, tehát nyomás is nehezedik rájuk).
És nemcsak a pár szemszögéből látom ezt "így helyesnek", hanem úgy tapasztalom, hogy a házasokról elismerőbben nyilatkoznak, mint a nem házasokról. én azt hittem, ez már idejétmúlt dolog, de úgy tűnik, nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!