Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jellemtelennek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemtelennek érzem magam a korombeli nők körében. Miért ilyen nagy az elvárásuk?

Figyelt kérdés

Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól.

Sose csináltam még ilyet, mert ez nem korrekt a másikkal szemben.

Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. Veszem a lapot és félre állok, de folyamatosan falakba ütköztem és már ott tartok hogy végleg lemondtam arról hogy apa és férj leszek.

Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak.

Ássam el magam?

Legalább egy nő lenne, aki kíváncsi rám....

2020. jan. 19. 09:22
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

"Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet."

Ha valóban minden meglenne, akkor már rég kapcsolatban lennél és óriási sor állna előtted. Először próbálj önkritikát gyakorolni és fogd fel, hogy nincs meg minden benned, ami egy jó kapcsolathoz kell. Amíg eddig a felismerésig nem jutsz el, addig felesleges bármit is írnunk.

2020. szept. 5. 03:44
 52/52 A kérdező kommentje:
Pedig megvan bennem minden....
2020. szept. 5. 07:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!