Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiaknak az az elvárása a nők felé, hogy ne legyen elvárásuk?
Ahogy mondod, de amint egy nő elmondja, hogy nincsenek elvárásai, már is jönnek azzal, hogy igénytelen, könnyűvérű... "férfi" logika -.-'
Szerencsére az oldal nem reprezentatív, viszont nagyon jó gyűjtőhelye a selejtes hímeknek.
hát igen, mint mindenhol, itt is vannak eltévelyedett emberek.
de "selejtes hímek" ...uhh, kicsit durva azért. az ember, ha el van keseredve, mindig szid másokat is, a legtöbbször jogtalanul. de azért attól, hogy valakinek nem megya csajozás, én még nem nyilvánítanám emberi hulladéknak. nem ez határozza meg egy ember értékét
"Az ilyen nem férfi, nem ember, csak egy selejt."
Ilyen hozzáállással jó anyuka lesz belőled valószínűleg...
"Az ilyen nem férfi, nem ember, csak egy selejt."
Nem irigylem a pasidat, meg a környezetedet sem...
Én teljesen jogosnak tartom az efféle elvárásokat. 30 éves vagyok, és ameddig a szüleimmel élek, és nincs saját autóm addig nem is akarok barátnőt. Pedig már nagyon szeretnék. Mert még soha nem volt barátnőm.
Szerintem anyagi stabilitás nélkül, nem érdemes belevágni semilyen kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!