Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiaknak az az elvárása a nők felé, hogy ne legyen elvárásuk?
OMG, komolyan van olyan ember, aki úgy látja, hogy csak a sztár külsejű pasiknak van párja? :D
Amúgy meg érett, normális ember nem esélyeket adogat, mert jó esetben megtanulta, hogy ő nem szeretetszolgálat, hogy esélyekkel szánja meg a másikat, hanem kölcsönös vonzalom és szimpátia alapján megy bele egy ismerkedésbe.
Szóval jó lenne leállni ezzel a dumával...
Én akkor most tényleg nem ezen a bolygón élek??
Soha nem volt gazdag/sztárkinézetű "felső kategóriás" pasim...
Nem mondom, hogy egy álom nő vagyok, de általában szépnek szoktak titulálni.
Ezen az oldalon a férfiak agresszívabbak a nőkkel szemben. Mindenhova becsúszik egy-két nőket utáló komment, mindegyik csak ribizli, ilyenek, olyanok, brühühü... bezzeg a nők nem szidják a férfiakat, vagy ha mégis, nem ilyen hevesen és begyöpösödötten.
Azért itt látszik meg a különbség.
"Én teljesen jogosnak tartom az efféle elvárásokat. 30 éves vagyok, és ameddig a szüleimmel élek, és nincs saját autóm addig nem is akarok barátnőt. Pedig már nagyon szeretnék. Mert még soha nem volt barátnőm.
Szerintem anyagi stabilitás nélkül, nem érdemes belevágni semilyen kapcsolatba.
"
Nekem meg nincs autóm, és nem is tervezek, mert nincs rá szükségem. Felesleges dolgokra pedig nem akarok pénzt kidobni.
Mi több, magas vézna srác vagyok, és nem is kimondottan jóképű... Kb. 16 évesnek nézek ki.
Valahogy mégis komolyan vesznek a nők, 18-24 éves kor között, és nincs problémám a pártalálással annak ellenére, hogy válogatós is vagyok, és csak olyannal akarok többet, aki igazán vonz. Annyi az egész, hogy nem minden randinak van folytatása... És nem is mindenki mond igent a randimeghívásra.
Ha szingli vagy és párt szeretnél, akkor egyszerűen próbálkozz be mindenkinél aki érdekesnek tűnik, és a randikon majd kiderül, hogy összeilletek-e.
Ennyi, nem kell hozzá milliomosnak lenni, bár az szerintem se árt, ha vannak terveid.
21/F
"Tök jó anyuka vagyok és jó feleség. Köszi az érdeklődésedet. Látom telibetaláltam a hozzászólásommal."
Na ja, telibe... :) Csak azt felejted el, hogy ha valaki szerint undorító másokat megalázni, selejtnek titulálni, még nem lesz az illető automatikusan szintén lábtörlő :)
Úgyhogy, nem tudom, hova talált be, nem tudom magamra venni, mivel két lábon állok, de van bennem annyi empátia, hogy meg tudom érteni azokat, akiknek nagyobb nehézséget jelent a mindennapi kudarcokkal megküzdeni, és el tudom fogadni, hogy léteznek ilyen emberek, be tudom illeszteni a világképembe azt, hogy ők is ugyanolyanok, nem pedig selejtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!