Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiaknak az az elvárása a nők felé, hogy ne legyen elvárásuk?
"Épp ma ismételték az egyik rádióban, hogy interjút készítettek csajokkal, akik azt nyilatkozták, hogy nekik csak olyan pasi kell, aki minimum nyolcszáz ezer ft-ot keres havonta..."
Ha most én kimegyek az utcára, megkérdezek egy csomó férfit, hogy mekkora mellű nő kell nekik, aztán összevágom belőlük azokat, akik csak dupla-D-s tejcsárdákkal elégednek meg, az azt jelenti, hogy minden férfinak ilyen kell?
Látom sikerült kiforgatni a szavaimat. A gendernácizmus fogalmával sem vagy tisztába, de semmi gond.
Gondolom hitler vállát is megveregetnéd, hogy milyen jó ember volt. Király önálló döntést hozott.
Bocs, hogy nem vagyok empatikus az ilyen emberekkel szemben, igazad van, ettől azonnal szörnyű anyuka lettem.
" Szia!
Bocsi a zavarásért, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha ne adj Isten a fiadat egy csomó csaj vérig sértené, akkor sem változna meg a véleményed a mai lányokról? Nem kívánok ilyet a fiadnak, félre ne értsd, de sajnos nagyon sok lány el van szállva magától, és nagyon durvák tudnak lenni a nekik nem tetsző fiúkkal. Tapasztalat!"
Ha neked ez a tapasztalatod, az a TE hibád, miért kezdesz olyan lányokkal, akiken látszik, hogy nem kellesz nekik. Mert bármilyen furcsa is, ez bizony észrevehető.
Ha a fiam ilyen gondokkal küzdene, megtanítanám neki, hogy nyisson mások felé, de mivel ezt már eleve tudni fogja, nem fogja ilyen élmény érni.
"Férfit fogunk belőle nevelni, ha nem megy neki a csajozás, akkor semmiképp sem fogom arra biztatni, hogy ilyen oldalakon írjon gyűlölködő hozzászólásokat a nőkről. Mert az ilyen NEM FÉRFI. Ti mást sem csináltok, csak a nőket hibáztatjátok a saját nyomorotokért. Valszeg a való életben is így álltok mindenhez, ezért nincsenek sikereitek. Szánalmasak vagytok."
Minden tisztelettel mondom, de szerintem szélmalomharcot vívsz. Az itt panaszkodó emberek egy része valóban depressziós, beteg ember. Sokan pedig tényleg reménytelen élethelyzetben, mély szegénységben, kitaszítottságban, árvaságban élnek. A nagyobb részében meg volt egy pillanatnyi feszültség, amit egészséges ember módjára kiadott, és ezzel le is van tudva, éli tovább az életét vígan.
Minden tisztelettel mondom, de szerintem erre te is rá fogsz jönni: álomvilágot építesz magad köré. Az emberek nagy részének sajnos vannak komoly problémái. És mindenkinél van egy pont, amikor megtörik, és magzatpózban roskad össze a sarokban. Nézz csak szét az utcákon. Vagy szerinted az összes hajléktalan is csak a társadalom selejtje? Ennél még Hitlerben is több empátia volt. Ha ennyire nem tudod felfogni, hogy sok embernek valóban komoly problémái vannak, akkor szerintem te is közéjük tartozol. A megszólítást pedig végképp nem értem. Miért írod, hogy "Ti"? Én például nem panaszkodtam a nőkre, semmi bajom nincs velük. Amibe belekötöttem, az a Te személyes, szerintem nagyon gyerekes hozzáállásod.
21/F
Mindenkinek vannak problémái, nekem is voltak és lám, túl lendültem rajta anélkül, hogy mások ellen tartottam volna gyűlöletbeszédet. Milyen érdekes.
Ha ennyire véded őket, akkor Te például miért nem segítesz rajtuk? Mert az empátiáddal baromira nem mennek semmire.
Tudod mit? Írd meg helyettük a hozzászólásaikat, hogy minden nő k---va és különben is aljasak és szemetek vagyunk. Azzal sokkal többet érnek.
"Látom sikerült kiforgatni a szavaimat. A gendernácizmus fogalmával sem vagy tisztába, de semmi gond.
Gondolom hitler vállát is megveregetnéd, hogy milyen jó ember volt. Király önálló döntést hozott.
Bocs, hogy nem vagyok empatikus az ilyen emberekkel szemben, igazad van, ettől azonnal szörnyű anyuka lettem."
Nem, nem a szavaidat forgattam ki. Ha figyelmesen elolvasnád a hozzászólásaimat, akkor rájönnél, hogy amellett állok értetlenül, hogy gendernácinak neveztél. Tisztában vagyok vele, hogy ezt a kifejezést a feministák megnevezésére szokták használni az őket gyűlölő emberek. Én viszont nem vagyok feminista, és egyébként pasi vagyok, de gondolom ezt félreértetted, mert nem olvastad el figyelmesen, amit írtam.
És igen, pontosan ez volt a mondanivalóm: ha nem vagy empatikus a gondoskodásra szoruló emberekkel szemben, akkor rossz anyuka vagy. Ennek az okát azért szerintem annyira nem lehetetlen megérteni.
21/F
A szó jelentésével nem vagy tisztában. A gender szó nemet jelent. Gendernáci nemtől függetlenül lehetsz. Lényegtelen kik használják. Ha valaki álfeministaként férfigyűlölő sz***rságokat terjeszt az pontosan ugyan olyan, mint aki férfi létére mást sem tud, csak a nőket mocskolni. Tudod hány olyan kérdés volt már itt, hogy kikéne irtani a nőket? RENGETEG! Szerencsére ezt a moderátorok hamar törölték. EZ A GENDERNÉCIZMUS! Ha te ezek mellé állsz és ezeket véded nem vagy különb.
Egyébként én szoktam lenni az első, aki segítő hozzászólást ír, ha valaki úgy kérdez, hogy nem megy a csajozás, vagy mit tudna még kezdeni, netán egy adott lányt szeretne meghódítani. MINDIG segítek az ilyeneknek.
Azokkal, akik úgy kezdik a kérdést, hogy általánosítanak és igazából csak a nőket szapulják nem vagyok hajlandó segíteni, azokon max egy pszichológus segíthet. Vitát itt befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!