Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai férfiaknak az az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiaknak az az elvárása a nők felé, hogy ne legyen elvárásuk?

Figyelt kérdés
Elégedjen meg azzal, hogy a másik hímnemű? Ha nem tesz így, rögtön felszínes? Ne érdekelje mit tanul, mit dolgozik, mik a tervei? Ha már csak rá mer kérdezni, már egyből pénzéhes, felkapaszkodó és hátsó szándékai vannak? Csak lógjon a levegőben egy érzelem a semmire? Gyakorlatilag az az elvárás, hogy feleljen meg bárki, mert különben ilyen-olyan számító, önző szemetek a nők?
2014. jún. 21. 15:36
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
20: Ha neked belefér a gendernácizmus a világképedbe, akkor elég érdekes világképed van. Akkor az is férjen már bele, hogy nekem NEM.
2014. jún. 21. 16:07
 22/46 anonim ***** válasza:

"Tök jó anyuka vagyok és jó feleség. Köszi az érdeklődésedet. Látom telibetaláltam a hozzászólásommal."

Ha a fiúgyermekednek gondjai lennének a csajozással, őt is leselejteseznéd?? :O

2014. jún. 21. 16:08
 23/46 anonim ***** válasza:
28%

"de van bennem annyi empátia, hogy meg tudom érteni azokat, akiknek nagyobb nehézséget jelent a mindennapi kudarcokkal megküzdeni"

Nem arról van szó, hogy néhányotoknak nehezebb 1-2 dolog (pl. párkeresés), hanem az ehhez való hozzáállásotok gusztustalan. Ezért lettek leselejtezve az ilyen hímek - javíts ki kedves 65%-os, ha mégsem erre értetted.

2014. jún. 21. 16:10
 24/46 anonim ***** válasza:
6%
Fiam van és még csak 3 éves. Férfit fogunk belőle nevelni, ha nem megy neki a csajozás, akkor semmiképp sem fogom arra biztatni, hogy ilyen oldalakon írjon gyűlölködő hozzászólásokat a nőkről. Mert az ilyen NEM FÉRFI. Ti mást sem csináltok, csak a nőket hibáztatjátok a saját nyomorotokért. Valszeg a való életben is így álltok mindenhez, ezért nincsenek sikereitek. Szánalmasak vagytok.
2014. jún. 21. 16:13
 25/46 anonim ***** válasza:
83%
Épp ma ismételték az egyik rádióban, hogy interjút készítettek csajokkal, akik azt nyilatkozták, hogy nekik csak olyan pasi kell, aki minimum nyolcszáz ezer ft-ot keres havonta... Ehhez mit szólsz 65%-os?
2014. jún. 21. 16:14
 26/46 anonim ***** válasza:
7%
A véleményemet továbbra is tartom és leírom még egyszer, biztos, ami biztos, hátha felfogjátok a csöppnyi agyacskátokkal, hogy nem az a baj, hogy nem megy a csajozás, hanem a gyűlölet, amivel elárasztjátok az oldalt.
2014. jún. 21. 16:14
 27/46 anonim ***** válasza:
10%
Azt, hogy egy rádióműsor nem ad valós statisztikát.
2014. jún. 21. 16:15
 28/46 anonim ***** válasza:
31%
És rém ostoba vagy, ha elhiszed.
2014. jún. 21. 16:15
 29/46 anonim ***** válasza:
76%
"Férfit fogunk belőle nevelni" nem az agymosás miatt lesz sikeres az életben.
2014. jún. 21. 16:16
 30/46 anonim ***** válasza:

"20: Ha neked belefér a gendernácizmus a világképedbe, akkor elég érdekes világképed van. Akkor az is férjen már bele, hogy nekem NEM."

Tehát a gendernácizmus az, ha képes vagyok elfogadni mások önálló döntését, és több megértést, szeretetet tanúsítok embertársaim iránt, mint te anyukaként?

Ha például fogyatékos lesz a gyereked, akkor selejt lesz? Ha a fiú gyermeked kirúgják majd a munkahelyéről, akkor ez ne jelentsen számára problémát, különben nem férfi?

Komolyan nem szeretnék azon emberek helyében lenni, akiknek a te elvárásaiddal kell együtt élnie, és a te odaadási színvonaladdal kell, hogy beérje.

"Nem arról van szó, hogy néhányotoknak nehezebb 1-2 dolog (pl. párkeresés), hanem az ehhez való hozzáállásotok gusztustalan. "

Mi a gond, például az én hozzáállásommal? Mint mondottam, két lábon állok. De az, hogy egyesek nem képesek megérteni, hogy a kudarcokat mindenki máshogy éli meg, és hogy egyszer mindenki életében történhet olyan, amit nem tud feldolgozni, az szerintem nem vall másra, mint erős beszűkültségre, és képtelenségre a kegyetlen valósággal való szembenézésre. Bizony, aki valóban képes szembenézni a korlátaival, és az élet által támasztott kihívásokkal, az azt is képes megérteni és elfogadni, hogy ez az ember meg is törheti, életkedvét is szegheti. Az, aki ezt nem képes elfogadni, az álomvilágban él, ahol a tökéletesség az elvárás mindenkivel szemben - aki ennek a valóságban nem képes megfelelni, azt pedig igyekszik a saját világából száműzni, hiszen az illető nem is férfi.

Azt pedig meg se említsük, hogy a konfliktuskezelés, problémamegoldás módszereinek elsajátítása hogyan történik, stb.

2014. jún. 21. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!