Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiaknak az az elvárása a nők felé, hogy ne legyen elvárásuk?
"Mindenkinek vannak problémái, nekem is voltak és lám, túl lendültem rajta anélkül, hogy mások ellen tartottam volna gyűlöletbeszédet. Milyen érdekes.
Ha ennyire véded őket, akkor Te például miért nem segítesz rajtuk? Mert az empátiáddal baromira nem mennek semmire.
Tudod mit? Írd meg helyettük a hozzászólásaikat, hogy minden nő k---va és különben is aljasak és szemetek vagyunk. Azzal sokkal többet érnek."
Én is átlendültem eddig minden problémán, és sikereim is voltak, abszolút nem erről van szó. Csak mivel a gyermekkorom, családom révén bőven találkoztam a nyomorral is, és a szenvedéssel, kiszolgáltatottsággal is, ezért tisztában vagyok vele, és képes vagyok elfogadni a tényt, hogy az életben vannak olyan dolgok, amelyek a legerősebb embert is megtörik, és kiszolgáltatott állattá teszik. Különösen erős kihatással van az ember életében az, ha ezeket a kudarcok, megaláztatások gyermekkorában, vagy akár éppen a szülők keze által érik. De, ha nekem nem hiszel, akkor nézz ennek utána. Ugyanis nagyon erősen kimutatható ez statisztikailag.
Nem írtam azt, hogy mosolyogni kell, ha valaki kvának nevezi a nőket. Csak arra gondolok, hogy ha türelmed és toleranciád van, akkor rájössz, hogy ezt pontosan azért írják ezt, hogy feldühítsenek, és felhívják magukra a figyelmet, amit nem kapnak meg, pedig szükségük van rá, mert valamiért csapdában érzik magukat. De ha ezt megérted, akkor már nem fog ez felidegesíteni, mert nem lesz szükséged a saját álomvilágodra, hanem reálisan fogod látni a valóságot. Az empátia ott kezdődik, hogy tudomást veszel a világban lévő szenvedésről. Ha még ennek a puszta tényét sem vagy hajlandó elismerni, akkor álomvilágban élsz.
Segíteni, meg nyilván nem lehet mindenkin. De pontosan erről beszélek. Ezt kell tudni beleépíteni a világképedbe: hogy van szenvedés a világban, és van, hogy ellene semmit nem tudsz tenni. Félresöpörheted ezt azzal, hogy egy álomvilágot építesz. De ez nem segít abban, hogy megértsd az embereket. Ha tényleg elfogadod ezt, akkor ezzel együtt azt is el kell fogadnod, hogy szenvedés mindig is lesz, és maradni is fog. Bármit teszel. Ha például a gyermeked hasonlóan "selejtes lesz", és fájdalmat fog érezni nap mint nap, de tőled a segítséget nem fogja elfogadni, akkor verheted a segged a földhöz, ez akkor is így fog maradni. És ez az, amivel nehéz szembenézni, de sajnos muszáj. Ez nem azt jelenti, hogy az adott pillanatban, amikor lehetőséged nyílik rá, akkor nem kell segítened. Nagyon is kell, és ilyenkor én is igyekszem így tenni. De van, amikor nem tehetsz semmit.
21/F
24. "ilyen oldalakon írjon gyűlölködő hozzászólásokat a nőkről"
24. következő mondata: " Ti mást sem csináltok, csak a nőket hibáztatjátok a saját nyomorotokért. Valszeg a való életben is így álltok mindenhez, ezért nincsenek sikereitek. Szánalmasak vagytok."
FAIL! Tehát először leírja, hogy itt a férfiak gyűlölködnek, aztán a következő mondatában az fröcsög, gyűlölködik az itteni férfiakról, le-szánalmasoz, meg általánosít! Tehát ugyazat csinálja, amiért másokat kérdőre von! Nooormális?? :D
Igen, nagyon komolyan lehet Téged venni! :DD
"A szó jelentésével nem vagy tisztában. A gender szó nemet jelent. Gendernáci nemtől függetlenül lehetsz. Lényegtelen kik használják. Ha valaki álfeministaként férfigyűlölő sz***rságokat terjeszt az pontosan ugyan olyan, mint aki férfi létére mást sem tud, csak a nőket mocskolni. Tudod hány olyan kérdés volt már itt, hogy kikéne irtani a nőket? RENGETEG! Szerencsére ezt a moderátorok hamar törölték. EZ A GENDERNÉCIZMUS! Ha te ezek mellé állsz és ezeket véded nem vagy különb. "
Akkor mégiscsak félreértettél!
Én nem a nőket kritizálom, még csak nem is személyesen téged, hanem kimondottan azt a hozzáállást, amit te tanúsítasz a férfiakkal szemben. Szerintem ha egy adott embert egy adott viselkedésre akarsz kényszeríteni pusztán azért, mert férfi, és selejtnek nevezed, ha ennek nem akar vagy nem tud megfelelni, akkor nyugodtan lehetne téged is gendernácinak kikiáltani.
De, most hogy ezt leírtad már picit tisztább a félreértések oka, így megpróbálom egyszerűbben megfogalmazni a mondanivalóm!
A probléma itt az, hogy nem vagy képes különbséget tenni! Van, aki valóban nőgyűlölő, de ez csupán egy szűk réteg. Elhiheted, hogy én nem tartozom közéjük, és azt próbáltam szemléltetni, hogy az itt panaszkodó, károgó pasik jelentős része sem. Csupán a figyelmet szeretnék a provokatív viselkedésükkel magukra vonni, semmi több. Ez még távol áll a nőgyűlölettől. Nem kell minden mondatot szó szerint értelmezni, hanem a mögötte lévő érzelmi motivációt is figyelni kell.
Aki meg valóban nőgyűlölő, ott már orvosi esetről van szó, neki kezelésre van szüksége. De, ha belegondolsz, egy itt író emberről nem tudhatod, hogy nőgyűlölő-e, vagy csak nagyon frusztrált. tovább megyek, azt sem tudhatod például, hogy milyen nemű. Az is lehet, hogy egyszerűen csak uszítani akar, vagy troll. Lehet, hogy a hozzászólások felét egy unatkozó 11 éves lány írja, akinek amúgy fogalma sincs az egészről, csak okosabb mint mi, és jót nevet azon, hogy itt veszekszünk rajta.
"Tehát a problémája, hogy a pasik idejönnek és gyűlölködnek a nőkről, erre idejön, és gyűlölködik a pasikról. Hát szopjál lovat! :D"
Egy szavával sem gyűlölködött az összes férfi egyedre. Szép is lenne, ha a nőkre gyűlölködő, sikertelenségükért folyamatosan másokat okoló skacok minősítenék az egész férfi nemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!