Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jellemtelennek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemtelennek érzem magam a korombeli nők körében. Miért ilyen nagy az elvárásuk?

Figyelt kérdés

Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól.

Sose csináltam még ilyet, mert ez nem korrekt a másikkal szemben.

Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. Veszem a lapot és félre állok, de folyamatosan falakba ütköztem és már ott tartok hogy végleg lemondtam arról hogy apa és férj leszek.

Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak.

Ássam el magam?

Legalább egy nő lenne, aki kíváncsi rám....

2020. jan. 19. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Rendben, ha ti jobban tudjátok mire gondoltam akkor nyugodtan ízlelgessétek tovább a jellemtelen és jellegtelen szót.🙂 Jó szórakozást hozzá!
2020. jan. 20. 10:01
 22/52 anonim ***** válasza:
93%

"Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra."

Sajnos ha így használod ezt a szót, akkor inkább hottentotta fórumba írj, ott legalább mindegy. Magyar nyelven nem azt jelenti ez a szó, amit te bele akarsz magyarázni. Akkor már használhatod helyette pl azt hogy habcsók vagy, vagy hogy körömpörkölt, bármit. Pl: körömpörköltnek érzem magam, segítsetek :) Miért akarod megváltoztatni egy szó jelentését, főleg írásban? Érdekes.

2020. febr. 1. 00:45
 23/52 anonim ***** válasza:
92%

Rólad kicsit az a srác jutott eszembe akivel nemrég ismerkedtem.

Az őszinteség, hűség egy nagyon jó tulajdonság, benne is elvileg megvolt. Azonban annyira komoly, karót nyelt, sótlan pasas volt sehol egy kedves szó, egy bók, egy aprócska humor de még csak őszinte érdeklődés se irántam semmi. Egyértelműen sütött minden sorából, hogy nem enged be egy nőt se az életébe, szívébe ezért alig volt egy két rövidebb kapcsolata de azért keres...

Mikor láttam totál reménytelen írtam látom mára elakadtunk, akkor jó éjt. Válasz:lehet, szia.

Azóta se keresett. De ő randizna...

Ezt csak azért írom le lehet te úgy érzed akarsz kapcsolatot de ha teljesen úgy állsz hozzá a nőkhöz, hogy a kommunikációd rossz vagy a hozzáállásod. Nézd meg melyik lánnyal hogy beszélgetsz, tényleg hozzád illő e a lány.

2020. febr. 13. 09:47
 24/52 A kérdező kommentje:
#23, nem olyan vagyok mint az általad leírt srác, én próbálok érdeklődést mutatni, és tényleg érdeklődöm a nő iránt. Mégis elhal a beszélgetés rövid időn belül.
2020. febr. 13. 10:11
 25/52 anonim ***** válasza:
90%

Pedig ha már beszélgetés közben elhal a dolog találkozó előtt mindig akkor a kommunikációd nem jó valahogy.

Tényleges beszélgetések ezek amit élvezel, belekerülve különböző témákban vagy csak sablon kérdések oda vissza mint egy kérdőívben? Ha nem jutsz el velük odáig, hogy érezd szívesen társalognak veled akkor nem sikerül az érdeklődésüket felkelteni. Amit a többség szerintem nem kedvel:rejtett agresszió, sok panaszkodás, unalom, beképzelt duma vagy ha érződik kalandot keres csak a másik fél.

2020. febr. 13. 21:40
 26/52 A kérdező kommentje:
Volt akivel facebookon akadtunk egymásba és volt akivel élőben. Egyszerűen nem kíváncsiak rám. Mesélek az életemről úgy hogy szó szót követ, próbálok finoman, nem rámenősen közelíteni és mindig alul maradok.
2020. febr. 13. 21:48
 27/52 anonim ***** válasza:
15%
A mai nők már nemolyanok mint a régiek. Túl sok mesekönyvet olvastak és sok szappanoperát láttak. Hormonzavaros a fele a másikfele meg azsetudja mit akar csak viszket neki.
2020. febr. 20. 16:11
 28/52 anonim ***** válasza:
80%
"A nők ösztönösen a rosszfiúkhoz vonzódnak+ könyörög, ezt fejetsük már el. a TINI LÁNYOK vonzódnak a rosszfiúkhoz. egy felnőtt érett nő a biztonságot, bizalmat, nyugalmat megbízható férfira vágyik.
2020. febr. 29. 19:38
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Milyen körökbe mozogsz?
2020. márc. 23. 21:11
 30/52 anonim ***** válasza:
18%

"A nők ösztönösen a rosszfiúkhoz vonzódnak+ könyörög, ezt fejetsük már el. a TINI LÁNYOK vonzódnak a rosszfiúkhoz. egy felnőtt érett nő a biztonságot, bizalmat, nyugalmat megbízható férfira vágyik."

Aztán kiválasztjátok hosszas keresgélés után azt, akitől pár éven belül menekültök! :D

2020. márc. 31. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!