Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jellemtelennek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemtelennek érzem magam a korombeli nők körében. Miért ilyen nagy az elvárásuk?

Figyelt kérdés

Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól.

Sose csináltam még ilyet, mert ez nem korrekt a másikkal szemben.

Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. Veszem a lapot és félre állok, de folyamatosan falakba ütköztem és már ott tartok hogy végleg lemondtam arról hogy apa és férj leszek.

Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak.

Ássam el magam?

Legalább egy nő lenne, aki kíváncsi rám....

2020. jan. 19. 09:22
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
90%

JelleGtelenre gondolsz, ha jól sejtem :)

Egyébként értem, és úgy gondolom, simán lehet csak annyi is a gond, hogy nem megfelelő körökben mozogsz, illetve nincs szerencséd, és sosem azzal találkozol, akivel "kellene". Szerintem rengeteg egyedülállónál igazából ennyi a gond. Lehet, hogy sok a lehetőség, sokkal több, mint valaha, de ez még önmagában nem ér semmit. És hogy régen miért nem volt ilyen gond? Hogyne lett volna, a többség akkor sem találta a hozzá illőt, csak helyette gyorsan összekötötte az életét a nem megfelelővel, így végül is egyedülálló ugyan már nem volt, a többi meg más kérdés...

2020. jan. 19. 11:00
 12/52 A kérdező kommentje:
Jellemtelenre gondoltam, nem jellegtelenre.
2020. jan. 19. 13:54
 13/52 anonim ***** válasza:
8%
Jellegtelen egy étel, ruházati stílus. Jellemtekem egy ember.
2020. jan. 19. 14:03
 14/52 anonim ***** válasza:
95%
Egy ember lehet jellegtelen és jellemtelen is, a két kifejezés azonban mást jelent. A jellemtelen ember hazudozik, nem tud viselkedni, gerinctelen stb. A jellegtelen meg az, akire nem kapod fel a fejed, simán elmész mellette és meg sem tudod mondani hogy néz ki. Semmi érdekes nincs rajta, és ezen az sem változtat, ha beszélni kezd. A mondanivalója sem érdekes.
2020. jan. 19. 14:19
 15/52 A kérdező kommentje:
A jellegtelen szót inkább tárgyra vagy ételre mondjuk, a jellemtelent emberre.
2020. jan. 19. 14:30
 16/52 anonim ***** válasza:
97%
A jellemtelen az a gerinctelen, amorális, gazember szinonimája. Iszonyatos ostobaságod mellé még konok is vagy, kérdező, úgyhogy meg is van a magyarázat arra, miért nem kellesz a nők többségének.
2020. jan. 19. 16:13
 17/52 A kérdező kommentje:
#16, ismersz, esetleg gondolatolvasó vagy? A konokságot miből szűrted le?
2020. jan. 19. 16:21
 18/52 Rockarc ***** válasza:
95%

Szerintem abbol, hogy megirtak neked, hogy tevedesben vagy es ennek ellenere is bizonygatod az igazad. Ahelyett, hogy utananeztel volna, lehet fel percedbe is kerult volna.

A jellemtelen gazember szoosszetetel szerinted mire utal? Marhara nem ebbe szeretted volna bekategorizalnod magad. Ha ennyire irtozol a jellegtelen jelzo ellen, akkor irhattad volna azt is, hogy unalmas, se ize, se buze. Ertem, hogy most ugy erzed egy szo miatt szetszednek, de konyorgom, irtal 50 szot es belefutottal egy ekkora blamaba. Tobb ez, mint kinos.

A konnyu nokhoz leginkabb kinezet kell, a komolyakhoz elsosorban muveltseg. En se csodalkozom azon, hogy tanacstalanul nezel korbe.

43F

2020. jan. 19. 22:35
 19/52 A kérdező kommentje:

Igen kedves Rockarc! Tudom hogy gazember a jellemtelen, ezért írtam úgy ahogy. Hiába viselkedem úriember módjára, mindig azt mondják hogy tipikus rosszfiú vagyok és félnek tőlem, ahelyett hogy megismernének jobban.

Ja, és a külsőmmel semmi baj. Már itt is sokan leírták hogy jól nézek ki....

2020. jan. 20. 08:40
 20/52 anonim ***** válasza:
95%

Tipikus rosszfiú vagy, persze.

"Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges,"

"Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. "

"Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak."

Te itt a jellegtelenséget írtad le, de nem tudod beismerni, ha tévedsz. Rossz ómen.

2020. jan. 20. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!