Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemtelennek érzem magam a korombeli nők körében. Miért ilyen nagy az elvárásuk?
Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól.
Sose csináltam még ilyet, mert ez nem korrekt a másikkal szemben.
Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. Veszem a lapot és félre állok, de folyamatosan falakba ütköztem és már ott tartok hogy végleg lemondtam arról hogy apa és férj leszek.
Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak.
Ássam el magam?
Legalább egy nő lenne, aki kíváncsi rám....
"Rendben, ha ti jobban tudjátok mire gondoltam "
Teljesen el vagy tájolva. Mi nem tudjuk mire gondoltál. Mi azt tudjuk, mit írtál itt le. Nem vagy képes felfogni, hogy rosszul használod a jellemtelen szót.
És tényleg itt lehet a gond, ha más dolgokhoz is ilyen a hozzáállásod. Manapság ott a rengeteg ingyen tudás a neten. Ha valamit rosszul tudsz, nem gond, előfordulhat bárkivel. De hülyeséget bizonygatni több mint ostobaság.
Ha nem tudsz a nőkkel beszélgetni, akkor talán nincs elegendő műveltséged. Azért kell sokat olvasni, hogy bármilyen témához hozzá tudj szólni.
Az is lehet hogy csak izgulsz, bátortalan vagy. Ez esetben a gyakorlás a megoldás.
És a legvisszataszítóbb tényleg az amikor valaki hiányos tudással ostobaságot bizonygat.
Nagyon ajánlom a hozzád hasonló problémákkal küzdő fiúknak és lányoknak hogy írj egy listát milyen nővel élnéd le az életed szépen pontokba szedve........majd utána nézd meg hogy te megfelelsz-e jelen esetben ezeknek a pontoknak a nő szemszögéből és ha nem, melyiken kell és tudsz úgy változtatni hogy megfelelj.
Általában sokkal magasabban van a léc, mint amit az illető maga megüt. Kb olyan mint amikor bemegyek egy étterembe ahol 15ezret simán ott lehet hagyni egy levesért és egy főételért fejenként és a ház söre az aranyászok 1500-ért, ok.
JELLEGTELEN.
Ezt a szot kerested. A "jellemtelen" egeszen mast jelent.
Nem rosszból mondom, de lehet lejjebb kellene picit tenned a lécet! Ha csak a csinibabáknál próbálkozol, te meg nem vagy túl macsó alkat, akkor érthető,hogy falakba ütközöl. De az átlagos, szolidabb lányok, sokkal többet érnek!
De ezt csak tanácsként mondom, ha esetleg ez lenne a gond, ha nem, akkor tekintsd az írásom semmisnek. :)
23L
Ennek semmi köze nincs a jellemtelenséghez. Jellemtelen az, aki csal, lop, hazudik, etikátlan életvitelt folytat. Amiről te beszélsz, az érdektelenség.
És ha a magyar az anyanyelved, akkor ezt 31 éves korodra tudnod kellene, méghozzá magabiztosan. (Oké, hogy nem mindenki a szavak embere, de talán az ehhez hasonló hiányosságaid miatt nem vagy népszerű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!