Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jellemtelennek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemtelennek érzem magam a korombeli nők körében. Miért ilyen nagy az elvárásuk?

Figyelt kérdés

Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól.

Sose csináltam még ilyet, mert ez nem korrekt a másikkal szemben.

Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. Veszem a lapot és félre állok, de folyamatosan falakba ütköztem és már ott tartok hogy végleg lemondtam arról hogy apa és férj leszek.

Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak.

Ássam el magam?

Legalább egy nő lenne, aki kíváncsi rám....

2020. jan. 19. 09:22
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
75%

Ha az alap kérdésed kontextusába helyezzük akkor érdektelen, mivel a jellegtelen vagyok a nők körében azt jelentené, hogy te is egy nő vagy, aki jellegtelen a többiekhez képest. A kontextusban csak az érdektelen vagyok a nők körében jelentené azt, amit irni akartál.

Gondolom, más azért irta (nem olvastam a kommenteket) neked a jellegtelen szót, mert abból indult ki, hogy melyik szót kereshetted, az önálló jelentéstartalma miatt, habár a kontextusba helyezve az sem passzolna igazán

De önmagában véve mindkét szó helyes a helyzetedre, magyarán érdektelen vagy a nők körében, mivel jellegtelennek látnak.

Amúgy bocs, hogy tudok magyarul. Te vagy az első, aki a szememre veti... Azt hiszem, kezdem érteni, miért nem csipnek a nők téged...

2020. máj. 17. 14:26
 42/52 A kérdező kommentje:
#41, nem ismersz, ne alkoss ismeretlenül véleményt rólam!
2020. máj. 17. 14:31
 43/52 anonim ***** válasza:
89%

Valóban nem ismerlek, de az ember képet alkot a másikról a megnyilatkozásaiból. És a te reakciód fellengzős és gunyoros volt, "szakértő"-nek titulálod, aki rámutat a tévedésedre, ráadásul úgy, hogy egy alapvető dologban nincs igazad, nem valami bonyolult, sok oldalról megközelithető kérdésben.

Kötözködsz rajta, hogy melyik a helyes szó a két javaslat közül, holott valószinűleg te magad is tudod, hogy mindkettő az. Ha meg nem, az elég nagy baj 31 évesen.

Ez a fajta attitűd nem nyerő, nem szimpatikus. Dackorszakban lévő ovisoknál rendjén van, később már gáz.

2020. máj. 17. 14:39
 44/52 orton ***** válasza:
80%

36/43

[link]

2020. máj. 18. 11:56
 45/52 anonim ***** válasza:
42%
Ásd el magad! Annál a nőnél kell próbálkozni akivel kölcsönös az összhang! Minden más esetben molesztálod őket! Még hogy meg van benned minden! A nagy büdös... Eszed sincs! Tapasztalatod sincs! Gondolom mindez kiütközik a külsődre is!
2020. júl. 25. 20:15
 46/52 orton ***** válasza:
60%

Leugatni nem kell, az viszont valóban igaz hogy tuti a fél életét ilyen marhaságokra vesztegeti, tudom mert 25 éves koromig én is csináltam ilyet.

Azóta én pl nem próbálkozom olyan nőnél aki semmibe vesz. Meg amúgy minek akarnál olyan valakit, aki nem kíváncsi rád? Én nem kezdeményezek olyan lánynál, aki ha ránézek, nem szemez, nem mosolyog...érted bármi jelet ad. Ha ezen túlmenően még hajtod a csajt, az valóban molesztálás, de főleg a saját időd vesztegetése, meg közben elmegy a másik 3 csaj akiket érdekelnél.

Ez olyan marha egyszerű logika, néhány marha egyszerű példával, milyen nőt akarsz?

Olyat aki nevet minden hülye vicceden és bárhogy tudtok együtt ökörködni vagy olyat akit szinte le kell nyűgöznöd hogy picit is elviseljen?

Olyan nőt akarsz, aki folyton törődik, kedves veled vagy olyat aki hetente 1x talán találkozik veled fél órára az igazi randija után?

Olyan nőt akarsz, akinél könyörögni kell a szexért hetente 1x miközben a hátad mögött nyilvánvalóan megcsal vagy olyat aki minden reggel úgy ébresz hogy le akar cumizni?

Én nem tudom de nekem ezek marha egyszerű kérdések. Persze fordítva is igaz ami a nemeket illeti.

2020. júl. 26. 11:36
 47/52 A kérdező kommentje:
Csak annyira vágyom hogy a nő őszinte legyen és ne kavarjon mellettem mással. De manapság az ŐSZINTESÉG már luxus.
2020. júl. 26. 14:46
 48/52 anonim ***** válasza:

"Mesélek az életemről "

Miért mesélsz nekik az életedről?

2020. szept. 4. 23:04
 49/52 Carragher_x ***** válasza:
100%

"Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól."

Akkor ezt most lefordítom magyarra: egy unalmas, ugyanakkor rátarti fickó vagy, akinek a leghalványabb elképzelése sincs arról, hogy mire vágynak a kiszemeltjei és nem is különösebben érdekel, hisz csak magaddal törődsz.

2020. szept. 5. 02:03
 50/52 anonim ***** válasza:
Tényleg, a "hűség nálam elsődleges" az mit jelent? Te vagy hűséges vagy csak a lánytól várod el?
2020. szept. 5. 02:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!