Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemtelennek érzem magam a korombeli nők körében. Miért ilyen nagy az elvárásuk?
Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól.
Sose csináltam még ilyet, mert ez nem korrekt a másikkal szemben.
Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. Veszem a lapot és félre állok, de folyamatosan falakba ütköztem és már ott tartok hogy végleg lemondtam arról hogy apa és férj leszek.
Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak.
Ássam el magam?
Legalább egy nő lenne, aki kíváncsi rám....
Biztos olyan nőknél próbálkozol, akiknek nem rád van szüksége.
Gondolom neked is vannak elvárásaid egy nő fele.
#3 de vannak
#5 azzal rendelkezik :D
Hat es te mit tartasz magadban erdekesnek?
Az a baj h az ilyen gondolkodás ilyen bocsi h elek attitudot szul onkentelenul, tudat alatt igy viselkedsz hogy ugyse erdekelek senkit, inkabb félre allok
Nincs veled baj, de a nőkkel sem. Egyszerűen arról van szó hogy nem találsz olyat, akivel össze illenél.
Ha én nőként leírom ide, hogy nehéz a pártalálás, szétszednek. Pedig nehéz. Átlagos vagyok és nem vagyok már fiatal. Persze, annyiban könnyebb, hogy vannak jelentkezők, főleg szexre, de mivel én is azt az egyet keresem akivel minden klappol, igenis nehéz a pártalálás, nekem, neked, mindenkinek. És nem igaz, hogy csak a macsók jönnek be a nőknek, a volt férjem sem egy macsó, nem volt gazdag és még csak különösebben jóképű sem, de mindketten vonzódtunk egymáshoz.
Ha az ember társat keres, kölcsönös vonzalmat keres, olyat, akivel összeillik. Ezt ne ródd fel senkinek. Vannak hozzád hasonló temperamentumú nők is, őket kéne megtalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!