Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jellemtelennek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemtelennek érzem magam a korombeli nők körében. Miért ilyen nagy az elvárásuk?

Figyelt kérdés

Átlagos 31 éves férfi vagyok, nem nagyképű, komoly és őszinte. Minden megvan bennem, ami egy jó kapcsolathoz szükséges lehet. A hűség nálam elsődleges, mert csaltak már meg és nem esett jól.

Sose csináltam még ilyet, mert ez nem korrekt a másikkal szemben.

Visszatérve a jellemtelenségemre, ezt úgy értem, hogy nem vagyok érdekes a számukra. Nem akarnak megismerni, beszélgetni se. Veszem a lapot és félre állok, de folyamatosan falakba ütköztem és már ott tartok hogy végleg lemondtam arról hogy apa és férj leszek.

Változtatni nem tudok magamon, nagydumás sose leszek, se kelendő macsó, aki után csorognak a nyálak.

Ássam el magam?

Legalább egy nő lenne, aki kíváncsi rám....

2020. jan. 19. 09:22
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
84%
Nem veszed észre azokat a nőket, akik szimpatikusnak tartanak. Vagy ignorálod őket.
2020. jan. 19. 09:29
 2/52 anonim ***** válasza:
97%

Biztos olyan nőknél próbálkozol, akiknek nem rád van szüksége.

Gondolom neked is vannak elvárásaid egy nő fele.

2020. jan. 19. 09:34
 3/52 anonim ***** válasza:
65%
# 1 vagy... nincsenek ilyenek
2020. jan. 19. 09:34
 4/52 anonim ***** válasza:
8%
A nők ösztönösen a rosszfiúkhoz vonzódnak. Őszinte és hűséges férfiként legfeljebb akkor lenne esélyed náluk, ha szívdöglesztő kinézettel rendelkeznél.
2020. jan. 19. 09:37
 5/52 anonim ***** válasza:
95%
Nincs veled baj. Csak még nem találta meg a zsák a foltját. Rázd meg magad, menj társaságba, légy mozgásban, ne legyen időd kattogni a múlton. Tudom, hogy fáj, de más emberek másképp működnek, döntenek. Hidd el, hogy aki megcsalt, sem boldogabb, idővel visszakapja ő is, mert ez a karma törvénye. Mindig van következménye a tetteinknek, akár pozitív tettek, akár rombolók. Érted? Simán tudsz nőt találni, de ezért tenned kell és hinned magadban. Sok szart kell lehúzni a WC-n, mire tiszta lesz. 32F
2020. jan. 19. 09:37
 6/52 anonim ***** válasza:
27%

#3 de vannak

#5 azzal rendelkezik :D

2020. jan. 19. 09:38
 7/52 anonim ***** válasza:
93%

Hat es te mit tartasz magadban erdekesnek?

Az a baj h az ilyen gondolkodás ilyen bocsi h elek attitudot szul onkentelenul, tudat alatt igy viselkedsz hogy ugyse erdekelek senkit, inkabb félre allok

2020. jan. 19. 09:40
 8/52 anonim ***** válasza:
27%
# 7 nincsenek
2020. jan. 19. 09:44
 9/52 anonim ***** válasza:
77%
Talán mert gondban vagy a magyar nyelv szavainak jelentésével, mint . kellemetlen.
2020. jan. 19. 09:49
 10/52 anonim ***** válasza:
90%

Nincs veled baj, de a nőkkel sem. Egyszerűen arról van szó hogy nem találsz olyat, akivel össze illenél.

Ha én nőként leírom ide, hogy nehéz a pártalálás, szétszednek. Pedig nehéz. Átlagos vagyok és nem vagyok már fiatal. Persze, annyiban könnyebb, hogy vannak jelentkezők, főleg szexre, de mivel én is azt az egyet keresem akivel minden klappol, igenis nehéz a pártalálás, nekem, neked, mindenkinek. És nem igaz, hogy csak a macsók jönnek be a nőknek, a volt férjem sem egy macsó, nem volt gazdag és még csak különösebben jóképű sem, de mindketten vonzódtunk egymáshoz.

Ha az ember társat keres, kölcsönös vonzalmat keres, olyat, akivel összeillik. Ezt ne ródd fel senkinek. Vannak hozzád hasonló temperamentumú nők is, őket kéne megtalálnod.

2020. jan. 19. 09:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!