Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek adhatnék igazat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek adhatnék igazat?

Figyelt kérdés

A mennyasszonyom örjöng! Mit csináljak?! Kezdem az elején:

Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Mikor bemutattam a családomnak mindenki levolt nyűgözve tőle, kivéve az apámat. Elmentünk kicsit beszélgetni, akkor mondta, hogy milyen csúnya, nem hozzám való nem szimpatikus neki.

Itt jön a geb*sz, ezt a páromnak sokáig nem árultam el.

Mivel apám nem él itthon, németbe van ezért ők azóta nem is találkoztak. Apám szerint csak a pénz miatt van velem, minden nő k*rv* , anyám is elhagyott minket.... Gondolkodjak, csak jót akar. A barátnőm folyton csal mert ilyenek a nők, kihasznál, lehúz, az életem megrontója. Szerinte legalábbis. Messengeren is folyton küldi a gyerekkori képeimet vele. Folyton ír, hogy szeret stb. 27 éves vagyok. Elegem van már nekem is!

Legutóbb felhívta a mennyasszonyomat; hogy miért zsarol engem azzal, hogy terhes és nem láthatom majd a gyereket mert elveszi tőlem. Nem értette a párom, majd apám azt állította, hogy a párom testvérétől tudja. Messengeren írta neki. Közel lakik a tesó, ráadásul pont ott volt nálunk mikor ez történt. Megnéztük a messengerét, még csak nem is ismerősök. A párom nem hogy nem engedné, hogy lássam, de mégcsak terhes sem lehet egy könnyen, mert cisztái vannak. Persze apám erről nem tud.

Apám azóta nem veszi fel a telefont, hiába keressük. Össze is ugrasztott minket, de megbeszéltük. A páromat ez annyira felzaklatta, hogy azt mondta elutazik pár napra. Belementem. Elment de tudtommal Hévízre ment. Majd apám felhív, hogy a barátnőm beverte az orrát. Tiszta vér mindene, eltört az orra. Nem hittem neki... Majd jön haza a barátnőm a "pihenésből" és mindent bevallott. Tiszta kék zöld volt az ökle. Mondtam neki, hogy ezért ráfázhat. De nem érdekli. Letoltam érte de valahol megértem.Nos, jogosan tette ezt a mennyasszonyom az apámmal? Mi a véleményetek?

28L 27F

2020. jan. 15. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit azért irigylem a csajt,hogy ennyire bátor volt,hogy meg mert ütni egy középkorú férfit :)
2020. jan. 15. 21:44
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

Apád mentálisan sérült ember.

Mire számít, hogy egész életében fogni fogod a gatyája szárát mert felnevelt?

Te meg még be is kajálod a hisztijét, ahelyett hogy a jövődet próbálnád menteni a menyasszonyoddal, akivel lenne egy gyereketek, akinek nem csesznéd el az életét, mint apád a tiédet.

2020. jan. 15. 21:44
 63/66 anonim ***** válasza:
21%

Őszintén megdöbbentem, hogy nő hogy aljasodhat le ennyire, ahogyan ti a kérdés alatt.

Egyértelműen a kérdező apja volt a ganaj. Azért szerencsétlen kérdező helyzete sem olyan baromi egyszerű, hogy na hagyd a p*csába apádat, akit mellesleg szeret...

Oké, hogy ha a nőjével komoly meg minden, ott azon a ponton, hogy az apja elkezdett kavarni, ki kellett volna állni a barátnőért, de össz-visz ennyi volt a hibája. És mégegyszer...itt nem a kérdező volt a szenya.

Amúgy meg érdekes hogy éljenzitek ahogy egy nő véresre ver egy férfit. Szégyen mi van itt.

2020. jan. 16. 03:02
 64/66 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó!

Mi lenne,ha te is próbálkoznál gyereket csinálni,de nem jön össze, ezért az apósod beszólna,hogy te nem is vagy igazi férfi,mert gyereket sem tudsz csinálni?

Szerintem ettől mindenkiben felmenne a pumpa...

2020. jan. 16. 07:54
 65/66 anonim ***** válasza:
72%

64-es, felmenne a pumpa, de én személy szerint nem alacsonyodnék le odaáig, hogy erőszakhoz folyamodjak. Ha férfi üt meg nőt, mindenki kitér a hitéből, de egy nőnek szabad? ÉS nem, nem volt önvédelem, mert a férfi nem támadott rá fizikailag. Az üt, akinek elfogytak az érvei, szavai. A csaj hidegfejjel elutazott külföldre beverni az orrát. Még csak nem is hirtelen felindulás volt.

Ezt egyébként úgy írom, hogy az egész sztoriból a nő felé hajlok, mert a kérdező és az apja szóra sem érdemesek... De akkor sem értek egyet az erőszakkal, ő akkor lett volna erkölcsi győztes a szememben, ha a botrány kipattanásakor ultimátumot ad a kérdezőnek, és ha nem rendezi le az apját, akkor otthagyja. A fater egyértelműen nem normális, a saját csalódását előre vetíti, nem a nővel konkrétan van baja, hanem amblokk a helyzettel, hogy a fiacskájának új családja lesz. Jöhet akármilyen nő, mindegyikkel ezt fogja csinálni, mert valami bekattant neki, és az a tévképzete, hogy a fiacskájával kettesben fognak életük végééig élni, mint egy kis család.

2020. jan. 16. 08:59
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt hozzátenném, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy a csaj kocsiba ült és elvezetett apukához hogy "most szétverem". Lehet csak személyesen akart találkozni vele és kiosztani hogy szálljon már le róluk. Ezek után még lehetett hirtelen felindulásból, pláne azután hogy apuka azt mondta hogy nem igazi nő. Ha azzal kezdte volna hogy "cső papa *durr*" akkor gondolom nem is nagyon lett volna esélyük beszélgetni.
2020. jan. 16. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!