Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek adhatnék igazat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek adhatnék igazat?

Figyelt kérdés

A mennyasszonyom örjöng! Mit csináljak?! Kezdem az elején:

Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Mikor bemutattam a családomnak mindenki levolt nyűgözve tőle, kivéve az apámat. Elmentünk kicsit beszélgetni, akkor mondta, hogy milyen csúnya, nem hozzám való nem szimpatikus neki.

Itt jön a geb*sz, ezt a páromnak sokáig nem árultam el.

Mivel apám nem él itthon, németbe van ezért ők azóta nem is találkoztak. Apám szerint csak a pénz miatt van velem, minden nő k*rv* , anyám is elhagyott minket.... Gondolkodjak, csak jót akar. A barátnőm folyton csal mert ilyenek a nők, kihasznál, lehúz, az életem megrontója. Szerinte legalábbis. Messengeren is folyton küldi a gyerekkori képeimet vele. Folyton ír, hogy szeret stb. 27 éves vagyok. Elegem van már nekem is!

Legutóbb felhívta a mennyasszonyomat; hogy miért zsarol engem azzal, hogy terhes és nem láthatom majd a gyereket mert elveszi tőlem. Nem értette a párom, majd apám azt állította, hogy a párom testvérétől tudja. Messengeren írta neki. Közel lakik a tesó, ráadásul pont ott volt nálunk mikor ez történt. Megnéztük a messengerét, még csak nem is ismerősök. A párom nem hogy nem engedné, hogy lássam, de mégcsak terhes sem lehet egy könnyen, mert cisztái vannak. Persze apám erről nem tud.

Apám azóta nem veszi fel a telefont, hiába keressük. Össze is ugrasztott minket, de megbeszéltük. A páromat ez annyira felzaklatta, hogy azt mondta elutazik pár napra. Belementem. Elment de tudtommal Hévízre ment. Majd apám felhív, hogy a barátnőm beverte az orrát. Tiszta vér mindene, eltört az orra. Nem hittem neki... Majd jön haza a barátnőm a "pihenésből" és mindent bevallott. Tiszta kék zöld volt az ökle. Mondtam neki, hogy ezért ráfázhat. De nem érdekli. Letoltam érte de valahol megértem.Nos, jogosan tette ezt a mennyasszonyom az apámmal? Mi a véleményetek?

28L 27F

2020. jan. 15. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Mind kettőt szeretem! Apám meg anyám nevelt fel. Apám mindig is irányította a családunkat, de mikor 20 lettem elhagyott minket anya egy másik pasiért. Ez betett neki, azóta mindent velem csinált amíg nem jött a párom. Mondta, hogy féltékeny rá. De próbáltam a kedvébe járni mind kettőnek. Barátnőmnek semmi baja nem volt eddig, csak miután megtudta, hogy apa kibeszélte nekem. Jó apa nem mutatta neki ezt az arcát. Mosolygot rá, meg kedveskedett. Barátnőm azt mondta, hogy érezte van valami a viselkedésében, de azt hitte csak ő reagálja túl. Azt mondta, mind a kettő, hogy engem akar.... Nekem meeg szét kell szakadnom. Borzalmas
2020. jan. 15. 16:33
 32/66 anonim ***** válasza:
96%

Apádat megkérdezted, hogy ez mire volt jó és miért csinálta? Az ő magyarázata is érdekes lehet!

Gratulálok a leendő (ex)barátnődnek, mert apád megérdemelte, amit kapott.

2020. jan. 15. 16:34
 33/66 A kérdező kommentje:
30-as írtam, hogy sokáig nem mondtam el neki! Konkrétan a telefonhívás után. Apám nem egy szent de megértem őt is!
2020. jan. 15. 16:36
 34/66 A kérdező kommentje:
32-es messengeren annyit írt, hogy szeret és csak jót akart nekem, hogy ne b*sszam el az életemet, ahogy ő anyával!
2020. jan. 15. 16:37
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

34. Ezért elbssza neked ő az életed, meg a kapcsolatod a barátnőddel, hogy neked már ne kelljen. Respect az öregnek. xd

Gratuálok.

2020. jan. 15. 16:39
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret és jót akar, az tiszteletben tartja a döntésed és nem erőlteti rád a saját nyomorát, csak mert ő csalódott. Ennyit erről.
2020. jan. 15. 16:39
 37/66 anonim ***** válasza:
96%
Ja, felnevelt.. látszik hogyan nevelt, ha ez lett belőled. Szánalom.
2020. jan. 15. 16:42
 38/66 A kérdező kommentje:
Azt mondta én vagyok az egyetlen dolog amit elért az életében,nem veszíthet el! Semmije sincs rajtam kívűl csak egy autója. Nagyon sajnálom őt.
2020. jan. 15. 16:45
 39/66 anonim ***** válasza:
93%

Remélem már összepakolt a csaj és lelépett.

Mert ekkora seqqfej mellett lenni kínszenvedés.

Igazi töketlen balfék vagy, aki csak nyavajogni tud.

Te nem hogy NEM VAGY FÉRFI de még kisfiúnak is szánalmas vagy.

Respect a csajszinak, remélem te is kapsz egy állast búcsúzóul.

2020. jan. 15. 16:48
 40/66 A kérdező kommentje:
Valamelyik válaszoló írta, hogy elmebetegek vagyunk! Szerintem ez nem állja meg a helyét. Barátnőm felhúzta magát, hogy apám egy kényes témával rukkolt elő, ami ráadásul hazugság volt. Plusz a testvérét is belerángatta. Illetve, hogy megtudta utána, hogy apa miket mondott még róla a háta mögött, közben meg "nyalizott" neki. Ebből lett elege. Egyébként tökéletes lenne a párkapcsolatunk, de apa sokszor beleszól. Néha hallgattam rá, és a párom sinylette meg sokszor, így belátva. Egyszer el is költöztem tőle, mert apa lyukat beszélt a hasamba. Igaza van mind a kettőnek, de nem bírom elviselni, hogy az életemben két ilyen fontos személy utálja egymást.
2020. jan. 15. 16:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!