Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek adhatnék igazat?
A mennyasszonyom örjöng! Mit csináljak?! Kezdem az elején:
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Mikor bemutattam a családomnak mindenki levolt nyűgözve tőle, kivéve az apámat. Elmentünk kicsit beszélgetni, akkor mondta, hogy milyen csúnya, nem hozzám való nem szimpatikus neki.
Itt jön a geb*sz, ezt a páromnak sokáig nem árultam el.
Mivel apám nem él itthon, németbe van ezért ők azóta nem is találkoztak. Apám szerint csak a pénz miatt van velem, minden nő k*rv* , anyám is elhagyott minket.... Gondolkodjak, csak jót akar. A barátnőm folyton csal mert ilyenek a nők, kihasznál, lehúz, az életem megrontója. Szerinte legalábbis. Messengeren is folyton küldi a gyerekkori képeimet vele. Folyton ír, hogy szeret stb. 27 éves vagyok. Elegem van már nekem is!
Legutóbb felhívta a mennyasszonyomat; hogy miért zsarol engem azzal, hogy terhes és nem láthatom majd a gyereket mert elveszi tőlem. Nem értette a párom, majd apám azt állította, hogy a párom testvérétől tudja. Messengeren írta neki. Közel lakik a tesó, ráadásul pont ott volt nálunk mikor ez történt. Megnéztük a messengerét, még csak nem is ismerősök. A párom nem hogy nem engedné, hogy lássam, de mégcsak terhes sem lehet egy könnyen, mert cisztái vannak. Persze apám erről nem tud.
Apám azóta nem veszi fel a telefont, hiába keressük. Össze is ugrasztott minket, de megbeszéltük. A páromat ez annyira felzaklatta, hogy azt mondta elutazik pár napra. Belementem. Elment de tudtommal Hévízre ment. Majd apám felhív, hogy a barátnőm beverte az orrát. Tiszta vér mindene, eltört az orra. Nem hittem neki... Majd jön haza a barátnőm a "pihenésből" és mindent bevallott. Tiszta kék zöld volt az ökle. Mondtam neki, hogy ezért ráfázhat. De nem érdekli. Letoltam érte de valahol megértem.Nos, jogosan tette ezt a mennyasszonyom az apámmal? Mi a véleményetek?
28L 27F
Na figyelj balfac!
A nőd qurvára megunta hogy basztatva van.
Láthatóan nem álltál ki mellette.
Az verhette ki nála a biztosítékot hogy apád azt mondta terhes amikor nem is lehet szegény.
Te meg szartál rá.
Fogta magát, kiment és leverte a nagy darab parasztot mint a szart. Ennyi.
Te meg egy igazi balfac vagy !!!!
Hagyd elmenni, SOKKAL JOBBAT ÉRDEMEL NÁLAD te lúzer !
Kérjen bocsánatot?! Ember magadnál vagy? Még alázkodjon is meg pluszba? Értsd már meg, hogy TE nem álltál ki mellette. Mind azt mondjuk, hogy KI KELLETT VOLNA MELLETTE ÁLLNOD! Nem jut el az agyadig, hogy veled van baj?
De szerencsére legalább időben kiderült, és megszabadul tőled. Mert ezek után ennek annyi.
"Max olyat találna ebben a mai világban aki megfekteti és kihasználja!! Én nem az az ember vagyok."
Ez így igaz, te még annál is sokkal rosszabb ember vagy.
Mert nem azt hallottad amit akartál? Mit vártál, majd azt mondjuk, hogy barátnőd borotválja le a haját, darócszövet zsákban térdenállva csússzon apád elé, a bocsánatáért esdekelve??
Mindenki amit gondolt leírta. Az, hogy ezek a te elferdült gondolatvilágodba nem illenek bele, nem a mi hibánk. Talán el kellene gondolkoznod, és nem durcizni itt a válaszok miatt.
Na jó, azért ez egy érdekes történet.
Elvileg te sosem mondtad el a nődnek, hogy apád áskálódik ellene. Ezt jól tetted, de a fatert le kellett volna állítanod.
A nődet nem értem. Oké, felhívta a hibbant apád valami légbőlkapott sztorival, ebből leszűrhette, hogy apád nem normális. De ezért elutazni Németországba, és orrba verrni az öreget?! Persze védjük meg magunkat, de erőszakkal? Nem az lett volna a helyes lépés, hogy te kapsz ultimátumot, hogy vagy rendbe teszed a fatert, vagy ő lelép? És ismétlem, elvileg a csaj nem tudott róla, hogy apuka az elejétől kezdve furkálja őt!!!
Szóval szerintem ebben a sztoriban MINDENKI elmebeteg, a ketrecharcos kis amazon is, aki úgy oldja meg a konfliktust, hogy lesből beveri valaki orrát, az apukáról nem is beszélve, te kérdező, meg egy málészájú kis p.öcs vagy, aki tátott szájjal végignézte az eseményeket, és ejnyebejnyézik jobbra-balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!