Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mond ez a lány?
Igazából az az érzésem, hogy csak nagyon bölcs próbált lenni a maga alacsony szintjén ezért makogott ki valami gagyi Müllerpétetes okosságot ami úgy a kínai szerencsesütik szintjén áll.
És ezt zúztad szét, te galád :D
Nézőpont és felfogás kérdése, hogy ki itt a gyerekes.
Pl:
" nem számit a külső mert a lelkébe ha beleszeret a férfinak akkor mindegy hogy néz ki.Erre irtam neki hogy de lelki társ lehet egy 90 éves idös bácsi és egy 8 éves kisfiú is"
- Lefordítom: a kisugárzás, személyes tulajdonságok sokkal erősebbe=jobban megfogják, mint egy modell arc.
- Erre a fenti válasz meg -nekem pl- elég gyerekes, hiszen nyilván nem erre gondolt, viszont a válaszával elkezdett rajta gúnyolódni és egy kis cinizmus és gúny is van benne.
Mindenki tudja, hogy érti, nem kell kötekedni..
Szóval szubjektív, kinek mi a gyerekes ;)
ma 21:39
Már nem azért de rengeteget olvastam itt hogy ha már mondjuk 50 év körüli a pasi és ir egy fiatal lánynak akkor az már egyböl pedo maci meg stb..Tehát még 90 sincs.Ebből következtetve nagyon előitéletes itt sok ember.
tegnap 22:10
A hölgy azt mondta hogy mindegy neki a külső nem számit,mert a lelkébe szeret bele.Akkor most miért hazudoznak a nők?
Igen ha egy hazudik akkor mindegyik hazudik. :) okos.
Nem, de vannak emberek akik jobbnak szebbnek akarnak mutatkozni, mint amik. Ha valaki azt hirdeti magáról, hogy ő jóbember, az pont, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!