Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátod megkérdezné, hogy csókolóztál-e már lánnyal (lány létedre), megmondanád az igazat?
Ha már lányként csókolóztál lánnyal (akár egyetlen egyszer is az életben), elmondanád a barátodnak, ha megkérdezi?
Vagy szerinted kiábrándulna belőled?
Érdemes erre a kérdésre őszinte választ adni?
Én elmondtam neki. :D
A legtöbb fiúnak tetszik az ilyesmi.
Élet ellensége nevű akárki:
Én elmondtam a barátomnak, hogy igen, csókolóztam már lánnyal. Szóval nem tudom, hogy mi a fenéről beszélsz, de azt hiszed, hogy egy kérdés alapján, bárkit leugathatsz? Nem csodálom, hogy ez a nick neved, valószínűleg nem te taszítod el az életet, hanem az élet téged, akkor egy nyomorék lehetsz!
Eddig volt 5 barátnőm és egytől egyig mindegyik önként hozakodott elő hogy más vizekre is evezett már.. :D
Az elsőnél is csak mosolyogtam, most meg már azon néznék nagyot ha a következő szerencsés jelölt eddig még nem csinált volna ilyesmit lánnyal.. :D
Szerintem ebben semmi elítélendő nincs, hajtja az embert a kíváncsiság és kész :D
Ovi is számít?
Amúgy, persze megmondanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!