Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek adhatnék igazat?
A mennyasszonyom örjöng! Mit csináljak?! Kezdem az elején:
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Mikor bemutattam a családomnak mindenki levolt nyűgözve tőle, kivéve az apámat. Elmentünk kicsit beszélgetni, akkor mondta, hogy milyen csúnya, nem hozzám való nem szimpatikus neki.
Itt jön a geb*sz, ezt a páromnak sokáig nem árultam el.
Mivel apám nem él itthon, németbe van ezért ők azóta nem is találkoztak. Apám szerint csak a pénz miatt van velem, minden nő k*rv* , anyám is elhagyott minket.... Gondolkodjak, csak jót akar. A barátnőm folyton csal mert ilyenek a nők, kihasznál, lehúz, az életem megrontója. Szerinte legalábbis. Messengeren is folyton küldi a gyerekkori képeimet vele. Folyton ír, hogy szeret stb. 27 éves vagyok. Elegem van már nekem is!
Legutóbb felhívta a mennyasszonyomat; hogy miért zsarol engem azzal, hogy terhes és nem láthatom majd a gyereket mert elveszi tőlem. Nem értette a párom, majd apám azt állította, hogy a párom testvérétől tudja. Messengeren írta neki. Közel lakik a tesó, ráadásul pont ott volt nálunk mikor ez történt. Megnéztük a messengerét, még csak nem is ismerősök. A párom nem hogy nem engedné, hogy lássam, de mégcsak terhes sem lehet egy könnyen, mert cisztái vannak. Persze apám erről nem tud.
Apám azóta nem veszi fel a telefont, hiába keressük. Össze is ugrasztott minket, de megbeszéltük. A páromat ez annyira felzaklatta, hogy azt mondta elutazik pár napra. Belementem. Elment de tudtommal Hévízre ment. Majd apám felhív, hogy a barátnőm beverte az orrát. Tiszta vér mindene, eltört az orra. Nem hittem neki... Majd jön haza a barátnőm a "pihenésből" és mindent bevallott. Tiszta kék zöld volt az ökle. Mondtam neki, hogy ezért ráfázhat. De nem érdekli. Letoltam érte de valahol megértem.Nos, jogosan tette ezt a mennyasszonyom az apámmal? Mi a véleményetek?
28L 27F
Kérdező, inkább feláldozod a boldogságod és az életedet szolidaritásból, mert apád elcseszte a sajátját?
Hülye vagy ez nem is kérdés...
Nem véletlenül lèpett le anyud ugy néz ki.
A pàrod majd ugy is becsicskul ha veled akar maradni, csak eltart egy ideig
Megmondtuk hogy seqqfej vagy. A csaj meg a legjobban járt, két ilyen gyökeret nem kell elviselnie többet.
Te nem kaptál egy állast? Mert kijárt volna neked is kancsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!