Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek adhatnék igazat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek adhatnék igazat?

Figyelt kérdés

A mennyasszonyom örjöng! Mit csináljak?! Kezdem az elején:

Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Mikor bemutattam a családomnak mindenki levolt nyűgözve tőle, kivéve az apámat. Elmentünk kicsit beszélgetni, akkor mondta, hogy milyen csúnya, nem hozzám való nem szimpatikus neki.

Itt jön a geb*sz, ezt a páromnak sokáig nem árultam el.

Mivel apám nem él itthon, németbe van ezért ők azóta nem is találkoztak. Apám szerint csak a pénz miatt van velem, minden nő k*rv* , anyám is elhagyott minket.... Gondolkodjak, csak jót akar. A barátnőm folyton csal mert ilyenek a nők, kihasznál, lehúz, az életem megrontója. Szerinte legalábbis. Messengeren is folyton küldi a gyerekkori képeimet vele. Folyton ír, hogy szeret stb. 27 éves vagyok. Elegem van már nekem is!

Legutóbb felhívta a mennyasszonyomat; hogy miért zsarol engem azzal, hogy terhes és nem láthatom majd a gyereket mert elveszi tőlem. Nem értette a párom, majd apám azt állította, hogy a párom testvérétől tudja. Messengeren írta neki. Közel lakik a tesó, ráadásul pont ott volt nálunk mikor ez történt. Megnéztük a messengerét, még csak nem is ismerősök. A párom nem hogy nem engedné, hogy lássam, de mégcsak terhes sem lehet egy könnyen, mert cisztái vannak. Persze apám erről nem tud.

Apám azóta nem veszi fel a telefont, hiába keressük. Össze is ugrasztott minket, de megbeszéltük. A páromat ez annyira felzaklatta, hogy azt mondta elutazik pár napra. Belementem. Elment de tudtommal Hévízre ment. Majd apám felhív, hogy a barátnőm beverte az orrát. Tiszta vér mindene, eltört az orra. Nem hittem neki... Majd jön haza a barátnőm a "pihenésből" és mindent bevallott. Tiszta kék zöld volt az ökle. Mondtam neki, hogy ezért ráfázhat. De nem érdekli. Letoltam érte de valahol megértem.Nos, jogosan tette ezt a mennyasszonyom az apámmal? Mi a véleményetek?

28L 27F

2020. jan. 15. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, inkább feláldozod a boldogságod és az életedet szolidaritásból, mert apád elcseszte a sajátját?

Hülye vagy ez nem is kérdés...

2020. jan. 15. 18:55
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül lèpett le anyud ugy néz ki.

A pàrod majd ugy is becsicskul ha veled akar maradni, csak eltart egy ideig

2020. jan. 15. 19:01
 53/66 anonim ***** válasza:
24%
Időben kezditek a verekedést. Különben meg, legalább kiderül ki hogy bírja a mentális terhelést. Itt nem lesz zsákbamacska.
2020. jan. 15. 19:08
 54/66 A kérdező kommentje:
Sikerült elérnem apámat. Azt mondta, hogy nem vagyok a fia. Kitagad. Fontosabb volt nekem a párom, csináljam fel, aztán b*sz*m el az életemet. Jól meg van nélkülem is. Hálátlan vagyok, mert egy élet munkája volt neki engem felnevelni. Megviselt, be is könnyeztem. Erre párom próbált megvígasztalni, de csúnyán beszéltem vele mert feszült voltam. Összepakolta a fontosabb cuccait és elment. Azt mondta sz*j*m le apámnak a nemesebbik felét. Elveszítettem őket... Ennyi... Én csak békét akartam
2020. jan. 15. 19:25
 55/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ!
2020. jan. 15. 19:25
 56/66 anonim ***** válasza:
95%

Megmondtuk hogy seqqfej vagy. A csaj meg a legjobban járt, két ilyen gyökeret nem kell elviselnie többet.

Te nem kaptál egy állast? Mert kijárt volna neked is kancsó.

2020. jan. 15. 19:27
 57/66 anonim ***** válasza:
91%
Napi kamu is megvolt. Köszönjük.
2020. jan. 15. 19:44
 58/66 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Bárcsak kamu lenne!!
2020. jan. 15. 19:45
 59/66 anonim ***** válasza:
100%
Álos- Felemel című számát küldjed át neki!
2020. jan. 15. 20:07
 60/66 anonim ***** válasza:
91%
*Ákos
2020. jan. 15. 20:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!