Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek adhatnék igazat?
A mennyasszonyom örjöng! Mit csináljak?! Kezdem az elején:
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Mikor bemutattam a családomnak mindenki levolt nyűgözve tőle, kivéve az apámat. Elmentünk kicsit beszélgetni, akkor mondta, hogy milyen csúnya, nem hozzám való nem szimpatikus neki.
Itt jön a geb*sz, ezt a páromnak sokáig nem árultam el.
Mivel apám nem él itthon, németbe van ezért ők azóta nem is találkoztak. Apám szerint csak a pénz miatt van velem, minden nő k*rv* , anyám is elhagyott minket.... Gondolkodjak, csak jót akar. A barátnőm folyton csal mert ilyenek a nők, kihasznál, lehúz, az életem megrontója. Szerinte legalábbis. Messengeren is folyton küldi a gyerekkori képeimet vele. Folyton ír, hogy szeret stb. 27 éves vagyok. Elegem van már nekem is!
Legutóbb felhívta a mennyasszonyomat; hogy miért zsarol engem azzal, hogy terhes és nem láthatom majd a gyereket mert elveszi tőlem. Nem értette a párom, majd apám azt állította, hogy a párom testvérétől tudja. Messengeren írta neki. Közel lakik a tesó, ráadásul pont ott volt nálunk mikor ez történt. Megnéztük a messengerét, még csak nem is ismerősök. A párom nem hogy nem engedné, hogy lássam, de mégcsak terhes sem lehet egy könnyen, mert cisztái vannak. Persze apám erről nem tud.
Apám azóta nem veszi fel a telefont, hiába keressük. Össze is ugrasztott minket, de megbeszéltük. A páromat ez annyira felzaklatta, hogy azt mondta elutazik pár napra. Belementem. Elment de tudtommal Hévízre ment. Majd apám felhív, hogy a barátnőm beverte az orrát. Tiszta vér mindene, eltört az orra. Nem hittem neki... Majd jön haza a barátnőm a "pihenésből" és mindent bevallott. Tiszta kék zöld volt az ökle. Mondtam neki, hogy ezért ráfázhat. De nem érdekli. Letoltam érte de valahol megértem.Nos, jogosan tette ezt a mennyasszonyom az apámmal? Mi a véleményetek?
28L 27F
Kiutazott csak azért németbe, hogy beverje apád orrát?
Érdekes..., vajon a szerelem hajtotta ki, vagy csak simán egy befektetés az út...
Hagyd elmenni, egy ilyen balfac mellett úgysem sokáig maradna.
Te meg konkrétan egy gyökér vagy.
Én azok után már nem tartottam volna apucikával a kapcsolatot, ahogy áskálódott a szerelmem ellen.
Elég érdekesen gondolkodsz ember.
Persze nem volt jófej beverni az öreg orrát, de az öreg se volt jófej, hogy keverte a kakkert a csajnak, plusz te még ki se állsz szerencsétlen mellett. Mi lett volna, ha apád megüti?
Akkor kit sajnálnál?
Jobbat érdemel nálad.
Egy olyat aki kiáll mellette, és nőnek tekinti akkor is amikor támadják, és nem csak akkor amikor a háztartást vezeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!