Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy undorodom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy undorodom még a gondolattól is, hogy más fiú hozzám érjen a barátomon kívül?

Figyelt kérdés
Például utálom,ha egy fiú barát hozzám ér,vagy ha valaki megpróbálna "úgy"közeledni felém.
2020. jan. 3. 21:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
89%

Én is így vagyok, de én introvertált is vagyok egyébként.

Nem igazán szeretem, ha ölelgetnek, kivéve a szeretteim.

2020. jan. 4. 00:03
 32/34 anonim ***** válasza:
31%
na most szépen minden idiótát kiosztok méghozzá tudománnyal!!!! az agyban van egy hormon!!! ami szabályozza a kötödéseket!!!!!!!! pl a kacsákban és ludakban ez a hormon nagyon magas ezért van az hogy örökre monogámiában élnek és akkor sem választanak új párt ha az egyik meghalt!!! ez emberekben változó van akinek alig van (ezt hívjunk qurva nőnek és nem bír a farkával típusú férfinek + ezek olyan emberek is lesznek akik még a saját gyerekükkel sem tudnak/akarnak kapcsolatot-kötödést kialakítani!) de vannak olyan emberek akikben ez az agyi hormon több ekkor van az hogy amikor gondolni sem tudsz másra csak is rá!!! mert egy kémiai folyamat játszódik le az agyadban nem tudni hogy miért talán a lélek miatt mivel annak nincs evolúciós előnye hogy csak egy emberrel legyünk még akkor is ha az már meghalt! tessék sok bull-face csámcsoghat a tudományon...
2020. jan. 4. 00:12
 33/34 anonim ***** válasza:
25%

32 - na ez a baj: a "tudományos" magyarázatodat lepontozzák, az életszerűtlen nyáladzást meg fel!

Én a békáktól, kígyóktól undorodom, de hogy egy másik ember érintésétől?!!! Szerintem agyrém, betegség - nem ez a hűség!

2020. jan. 4. 04:17
 34/34 anonim ***** válasza:

33-as sajnos ez sem egy betegség mivel ennek a hormonnak pont ez a lényege lényegeben azert termelődik hogy komfortos családot tudjanak az emberek kialakítani az hogy valakinel ilyen szinten termelődik arra jelenleg nincs magyarázat!!! De ennyi erővel a kacsák a ludak és még egy hörcsög/ragcsáló fajta is beteg mert ezek szinten örök monogám életmód van élnek!

Viszont az betegség inkabb fóbia hogy félsz a kígyók tol és bekaktol ez olyan mint az arachnofobia… viszont amit a kérdező mond azt nem lehet betegségként kezelni mivel ez egy nagyon fontos élettani dolog… habár akkor van gaz ha a srac nem igy érez

2020. jan. 4. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!