Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy undorodom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy undorodom még a gondolattól is, hogy más fiú hozzám érjen a barátomon kívül?

Figyelt kérdés
Például utálom,ha egy fiú barát hozzám ér,vagy ha valaki megpróbálna "úgy"közeledni felém.
2020. jan. 3. 21:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
37%

Szóval, ha egy fiú haverod, akit évek óta ismersz, megölel, ettől már undorodsz?

Semmi hátsó szándéka nincs neki az öleléssel.

Itt csak te vagy paranoiás, és rémeket látsz.

Apádat se öleled meg?

2020. jan. 3. 22:14
 22/34 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy éretlen vagyok,de legalább hűséges.Hosszútávon ez sokkal jobb.Egyébként inkább vagyok gyerek mint felnőtt.A gyerekek őszinték,a felnőttek nagy többségével ellentétben.
2020. jan. 3. 22:15
 23/34 anonim ***** válasza:
21%
Na, végre kibújt a szög a zsákból, tehát mégse tudsz értelmesen fogalmazni, mert kiderült, hogy ez a fiú barátod is ÚGY közelített feléd.
2020. jan. 3. 22:16
 24/34 A kérdező kommentje:
Jó,hogy felhoztad,az apámat nem szeretem,nem is tartom vele a kapcsolatot.
2020. jan. 3. 22:16
 25/34 A kérdező kommentje:
A lényeg az,hogy szar volt,amikor megölelt.Pont ezért.
2020. jan. 3. 22:17
 26/34 anonim ***** válasza:
67%

Gyerekkori trauma

De ha tudod, hogy ő többet akar, akkor miért beszélsz még vele? Az már nem barátság.

2020. jan. 3. 22:20
 27/34 anonim ***** válasza:
59%

Hát, én kifejezetten örülök hogy nem ismerlek, kérdező!

Nekem már ennyitől is az agyamra mentél!

Légy boldog!

2020. jan. 3. 22:20
 28/34 anonim ***** válasza:
67%
Én is csak a páromhoz vonzódom, és ha más ölelgetni akar úgy, akkor automatikusan arrébb húzódok, összerázkódok, egyszóval zavar és hárítok. Szerintem ez természetes ha az ember szerelmes a párjába.
2020. jan. 3. 22:37
 29/34 anonim ***** válasza:
16%
Biztos demiszexuális vagy. Ami egyébként teljesen normális.
2020. jan. 3. 22:38
 30/34 anonim ***** válasza:
70%
Természetes dolog ha szereted a párod. Egyrészt tényleg nem vágysz másra csak rá. Másrészt meg az esélyt sem akarod megadni, hogy egy pillanatra is elbizonytalanodjon ebben, hogy azt gondolja bárki mástól akarnál bármit. Nyilván meg kell tanulni azért ezt kezelni és a barátságokat egy kicsit távolibb szinten megtartani. De nincs ezzel semmi baj, ezek a szerencsecsomagok csak frusztráltak mert sose volt még normális kapcsolatuk. Tök természetes tényleg, 10 éve érzek hasonlót a párom iránt, nem vágyom másra. Ilyen a szerelem.
2020. jan. 3. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!