Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy undorodom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy undorodom még a gondolattól is, hogy más fiú hozzám érjen a barátomon kívül?

Figyelt kérdés
Például utálom,ha egy fiú barát hozzám ér,vagy ha valaki megpróbálna "úgy"közeledni felém.
2020. jan. 3. 21:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%

Velem is ugyan ez van, pedig már 5 éve vagyok vele.

Szerintem ez csak annak a jele hogy szereted :)

2020. jan. 3. 21:42
 2/34 anonim ***** válasza:
18%
Talán bántalmaz a párod? Vagy lehet, hogy szimplán csak agyilag éretlen vagy.
2020. jan. 3. 21:42
 3/34 A kérdező kommentje:

Soha nem bántott.

Az biztos,hogy nagyon szeretem egyes.

Kettes,megnyugtatták, elég érett gondolkodású vagyok.

Egy dolog lehet még.Arra gyanakszpm,hogy azért,mert természetemből fakadóan nagyon hűséges vagyok.

2020. jan. 3. 21:44
 4/34 anonim ***** válasza:
10%
Lehet, hogy leszbikus vagy.
2020. jan. 3. 21:46
 5/34 A kérdező kommentje:

Mint írtam,barátom.

Nem vagyok leszbikus.Csak még belegondolni is rossz,hogy a barátomon kívül más is megpróbáljon hozzám érni.

2020. jan. 3. 21:48
 6/34 anonim ***** válasza:
26%
Gyerekkori trauma
2020. jan. 3. 21:51
 7/34 anonim ***** válasza:
74%
2-es, szóval az számít érettnek akit vonz más is a barátján kívül? Vagy aki megcsalja?
2020. jan. 3. 21:51
 8/34 anonim ***** válasza:
56%

De könyörgöm, ez annyira éretlen viselkedésre vall. A tömegközlekedésen is simán véletlenül hozzád tudnak érni, vagy mondjuk a buszon ülsz, és véletlenül hozzád érnek.

És ha pl. majd a munkatársaid felköszöntenek és kapsz puszit, akkor a férfiaktól nem fogadsz el puszit, mert "jaj, nekem barátom van, nehogy hozzám érj!"

Nem vagy érett, egyáltalán nem. A viselkedésed nagyon gyerekes.

2020. jan. 3. 21:52
 9/34 anonim ***** válasza:
58%

"Például utálom,ha egy fiú barát hozzám ér"

Haverok szimplán csak átölelik egymást, ez nem megcsalás. Vagy puszit adnak egymáshoz a közeli barátok, ez se megcsalás.

De a kérdező már ettől is undorodik.

2020. jan. 3. 21:54
 10/34 anonim ***** válasza:
35%
jav: puszit adnak egymásnak
2020. jan. 3. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!